Şimdi Ara

Acer, TimelineX serisi Sandy Bridge işlemcili dizüstü bilgisayarlarını Avrupa'da satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • AMD'nin Fusion platformunu temel alan Windows 7'li tablet bilgisayarı Iconia Tab W500 ile dikkatleri üzerine çeken Acer, TimelineX serisi dizüstü bilhgisayar ailesinin yeni ve geliştirilmiş modellerini Avrupa'da satışa sunuyor. Intel'in Huron River kod adlı mobil Sandy Bridge platformunu temel alan dizüstü bilgisayarlardan 3830T modeli 13.3-inç, 4830T modelei 14-inç ve 5830T modeli ise 15.6-inç boyutunda olmak üzere hepsi 1366 x 768 piksel çözünürlük desteği sunan LED-backlit ekran ile geliyorlar.


    Sandy Bridge platformu kapsamında ikinci nesil Core işlemci modelleriyle konfigüre edilebilen dizüstü bilgisayarlar, 8GB'a kadar çift kanal DDR3 bellek desteği ile geliyorlar. 750GB'a kadar farklı sabit disk seçenekleriyle alınabilen dizüstü bilgisayarlar daha önceki modellerden farklı olarak dilenirse 120GB kapasiteli SSD ile de alınabilecekler. Intel'in işlemciye entegre grafik birimiyle (HD 3000 iGPU) veya Nvidia'nın GeForce 500M serisi mobil ekran kartlarıyla donatılabilen sistemlerde DVD yazıcıya da yer veriliyor.


    Diğer özellikleri arasında çok formatlı kart okuyucusu, Gigabit Ethernet, 802.11n WiFi, opsiyonel olarak Bluetooth 3.0, 1.3 Megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerası ve çoklu dokunmatik touchpad gibi detaylara yer verilen dizüstü bilgisayarlar işletim sistemi olarak Windows 7 Home Premium 64-bit ile geliyorlar. Model ve konfigürasyonuna göre tek şarjda 9 saate kadar pil ömrü sunduğu belirtilen yeni dizüstü bilgisayarlar, Avrupa'da 649 Avro seviyesinden başlayan son kullanıcı satış fiyatlarıyla sunuluyorlar.
















  • 4830tg yı inş alıcam

    oyun ve film için alıyorum inş sıkıntı olmaz amin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARAKAYA

    4830tg yı inş alıcam

    oyun ve film için alıyorum inş sıkıntı olmaz amin


    Bu arada aldığım gün bozulan 4830tg bugün distribütorden geldi şarjı bitsin diye pilde kullanıyordum fakat yine pilin %30 un altına düşmesinden bir sonra kapandı. Makine bozuk ama adamlar bi şekilde açıp bios update yapıp yollamışlar. Ben ne yaptıysam açamadım güvenim sarsıldı. Alet çok güzelde kullanmak nasip olmadı
  • bilgisayar almak istiyorum fiyat listesi gönderirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.