Şimdi Ara

SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
101.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu net bir karara hala varabilmiş değilim.
    Forumdaki arkadaşlar sayesinde GREE marka 9000 BTU luk cihaza karar kılmıştım ki geçtiğimiz c.tesi günü almaya gittim ama alamadım. Bu haftaiçi de biraz araştırdım ve SAMSUNG markaya karar kıldım.

AQ09TSMNAND

AQ09TWLAND
    buroteknik.com | domain for sale
    buroteknik.com | Domain For Sale
    http://www.buroteknik.com/samsung-boracay-aq09twland-9,000-btu-h-split-klima-fiyati_81346.html

Bu iki cihazdan birini alacağım. Özellikleri oldukça iyi diye düşünüyorum. Aralarındaki farkı anlamış değilim ancak.. Daha önce almaya karar verdiğim GREE markası ile aynı gibi. Fiyatı çok az daha pahalı?

Odam 10m2 bile sayılmaz. İşimi görür diye düşünüyorum. ÖKışın da ısınmama yeter mi acaba?

Siz değerli arkadaşlarımın fikrini merak ediyorum.
    Cevap yazan, yazmayıp okuyan herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutri -- 24 Haziran 2011; 23:22:54 >

• 1 haftada kimse cevap yazmadi. Ilginc.
  • hocam bende samsung'un 12 btu luk

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-boracay-aq12tsmnand-12000-btu/h-split-klima---hizli-gonderi_871141.aspx?CatID=30164&ref=akakce&v=1.32.3

Bu ürünle ilgileniyorum yorum tavsiye edecek varmı acaba?
    Klimada Samsung nasıldır?Samsung klima kullanan hiçmi yoktur nedir ne değildir hiç bişi yok yaa.:(
  • Valla ben dedigim urunu aldim, yarin yani daha dogrusu bugun montaj icin gelecekler. Bakip gorecegim. Fikirlerimi seninle paylasirim isterseniz.
  • ben geçen sene hepsiburadadan kampanya sırasında 12000btu iki adet samsung klima aldım tanesi 750 tl idi, yaz ve kış kullandım, çok sessiz ve iyi ısıtıp soğutuyor, şimdi aynısının adı boracay olmuş galiba, tavsiye ediyorum hatta iki tane daha almayo düşünüyorum bugünlerde...
  • evet boracay..
    aldım onlardan bir tane.. 9000 btu lardan aldım.
    daha dün gelip taktılar. İnşallah pişman olmam.
  • akakçeden izmirde bir firma buldum idealeşya diye internet sitesi var , diğer bayilerin 1050 verdiği 12btuluk klimaya 840 tlye vericek, ama internetten almak istemediğim için gidip elden alıcam,
    iki tane daha samsung klima daha almış oluyorum, toplamda 4 olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorması ayıp 4 tane klimayı aynı evde kullanımıyorsun dimi abi?
    Elektrik faturasından batarsın be abi. :)
  • carrefour 880tlye veriyor bu cihazı pek fazla kullanıcısıda yok.bi tane alayım diyorum vestel platinum 12.000 ile bunun arasındayım.
  • Carrefour samsung satiyor mu ya? Hic bilmiyordum. Sanki onlarda degisik cin mali markalar vardi diye hayirliyorum. Ama pahaliya satiyirmus. Arada 150tl fark var. Samsung bayileri bile daha ucuza satiyo nerdeyse.
  • arkadaşlar bende 10 güne kadar 9.000 btu bir klima alacam, gree ile samsung arasında kaldım, forumda gree'yi kullanan arkadaşlar var memnunlar ama 100 tl daha verip samsung almak bana daha mantıklı geliyor, ne tavsiye edersiniz? samsung kullananlar iç ünite ses seviyesi nasıl acaba?
  • Ben aldim samsung iste. Sanirim baska da alan yok. :)
    100 lira degil 50 lira fark var. Hatta 40. Benim de alma sebebim bu idi zaten. 699TL gree, 706+34 tl kargo=740 TL samsung olunca 40 lira daha verim en azindan samsung almis olayim dedim. Ve de mutluyum su anda. Good sleeping diye bisey var acinca sanki ic unite calismiyormus gibi. Cok begendim ben ama dis unite bende hemen ic unitemin arkasinda oldugu icin onun sesini duyuyorum. Bide benim duvarlar oldukcabince oldugundan kaynaklaniyor bu tabi. Onun disinda gree lde cihaz uzerinde sicaklik gostergesi vaf derece olarak ama samsungda o yok. Onun disinda da butun ozellikleri ayni gibi duruyor. Kumabdasi da oldukca sik bence samsungun. Ayrica gecen hafta koctasa gittigimde gree nin yipini pek begenmemistim. Aslinda tip iyi de plastik malzeme iyi degil gibiydi. Bu benim fikrim. Sunu da belirteyim, samsungun borulari bakir boru. Greeninkileri bilmiyorum. Ve samsungda dis unite aleminyum yada sac degil, sert plastik gibi poliuretan gibi bisey. Paslanmaya karsi. Ozellikle bu akillica dusunulmus ve cok hosuma gitti. Simdilik bu kadar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    Carrefour samsung satiyor mu ya? Hic bilmiyordum. Sanki onlarda degisik cin mali markalar vardi diye hayirliyorum. Ama pahaliya satiyirmus. Arada 150tl fark var. Samsung bayileri bile daha ucuza satiyo nerdeyse.

Dedigin fiyata rastlamadim link verirmisin
    ben 12000likten bahsediyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 22 Mayıs 2011; 2:55:34 >
  • Yok ben 12binlikten degil 9binlikten bahsediyorum. 12binlik hakkinda bir fikrim yok.
  • quote:

Yok ben 12binlikten degil 9binlikten bahsediyorum. 12binlik hakkinda bir fikrim yok.

Kimsenin bilgisi yok :) 800den basliyor cihazlar.biri al dese alacam.sence cihazin eksileri varmi yazabilirmisin
  • Su anda gordugum eksisi su, uzerinde derece gosterge ledi yok. Kandada var sadece. Cok fazla da kullanmadigim icin detayli bir sekilde eksilerini gorme imkanim olmadi.
  • quote:

Su anda gordugum eksisi su, uzerinde derece gosterge ledi yok. Kandada var sadece. Cok fazla da kullanmadigim icin detayli bir sekilde eksilerini gorme imkanim olmadi.

Samsungun kesif icin servisi geliyormu acaba cagirilinca.
  • forumda bir slogan oluşturmaya çalışıyorum,albani hoca'da sanırım buna katılıyor

AL GREE TAKIL FREEkafanız rahat olsun,boşa para vermemiş olun
  • quote:

Ben aldim samsung iste. Sanirim baska da alan yok. :)
    100 lira degil 50 lira fark var. Hatta 40. Benim de alma sebebim bu idi zaten. 699TL gree, 706+34 tl kargo=740 TL samsung olunca 40 lira daha verim en azindan samsung almis olayim dedim. Ve de mutluyum su anda. Good sleeping diye bisey var acinca sanki ic unite calismiyormus gibi. Cok begendim ben ama dis unite bende hemen ic unitemin arkasinda oldugu icin onun sesini duyuyorum. Bide benim duvarlar oldukcabince oldugundan kaynaklaniyor bu tabi. Onun disinda gree lde cihaz uzerinde sicaklik gostergesi vaf derece olarak ama samsungda o yok. Onun disinda da butun ozellikleri ayni gibi duruyor. Kumabdasi da oldukca sik bence samsungun. Ayrica gecen hafta koctasa gittigimde gree nin yipini pek begenmemistim. Aslinda tip iyi de plastik malzeme iyi degil gibiydi. Bu benim fikrim. Sunu da belirteyim, samsungun borulari bakir boru. Greeninkileri bilmiyorum. Ve samsungda dis unite aleminyum yada sac degil, sert plastik gibi poliuretan gibi bisey. Paslanmaya karsi. Ozellikle bu akillica dusunulmus ve cok hosuma gitti. Simdilik bu kadar. :)

hayırlı olsun hocam, fiyat çok iyi nereden aldınız acaba? bende 10 güne kadar almayı düşünüyorum da?

• İlk yazdigim mesajdaki 2. Linkten aldim.
    Ancak bu modele oldukca ragbet var sanirim, erken almanizda fayda vardir. Tabi bunu dusunuyorsaniz eger.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.