Şimdi Ara

★☆★ APPLE TV & iPAD İNCELEMESİ ★☆★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
20
Favori
87.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezerve / Biraz vakit bulur bulmaz bu mesajda jb, kurulum ve ayarlarla ilgili notlarımı paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 13 Ocak 2012; 17:49:41 >
  • merhaba arkadasım benim sorduğum soru çok acık idi itunes ozelliklerin apple tv2 menusünde görükmemesi ile ilgili burada kimseye eziyet etmek gibi amaç yok tesekkürler
  • Arkadaslar belki paylasmissinizdir ama birşey sormak istiyorum, Sunum türü seyleri excel ve PowerPoint gibi seyleri yansitabilme imkanımız var mı herhangi bir programla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Arkadaslar belki paylasmissinizdir ama birşey sormak istiyorum, Sunum türü seyleri excel ve PowerPoint gibi seyleri yansitabilme imkanımız var mı herhangi bir programla..
    Hangi donanım var elinizde?

edit: version ve jb durumu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 9 Ocak 2012; 16:10:52 >
  • Selamlar,
    Şirketimizde çalışan bir arkadaşa bu ürünü hediye olarak almak istiyoruz; fakat bu işi fatura veren bir mağazadan elden yapmamız gerekli.
    Bu yüzden Apple TV satan bildiğiniz bir MediaMarkt, TeknoSA, Darty, Saturn, ElekctroWorld, Bilkom mağazası var mı? İnternet satışlarını mali prosedürümüz gereği kullanamıyoruz.
    Cevaplar için peşinen teşekkürler.
  • @callandor
    Apple TV nin Türkiyede resmi satışı malesef yok
  • gg da faturalı satış yapan var. elden almak için satıcıyla temasa geçebilirsiniz. ama fiyatı bayağı tuzlu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

4.4.4 ve JBli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

4.4.4 ve JBli

iPad iPhone?
  • quote:

quote:

quote:

4.4.4 ve JBli

iPad iPhone?

Üstad iPad olsa da olur iPhone olsa da olur..
  • quote:

quote:

quote:

4.4.4 ve JBli

iPad iPhone?

iPad olabilir.
  • apple tv inin son surumunden sonra elektrik kesintisi sonrasinda cihazin sleep ozelligi hep resetleniyor. Ben 15 dakika sonra otomatik kapan ozelligini kuruyorum. Aradan zaman geciyor hep "never" secili oluyor. Daha once hic boyle sorun yoktu. Benzer tecrubesi olan?
  • quote:

.....
    Üstad iPad olsa da olur iPhone olsa da olur..

Aranan kan bulunmuştur üstat. Hem iPad hem iPhone için, hem de bedava:

edit: Linki unutmuşum : ) Presentation Viewer

İlk aklıma gelen iPadi 5.0.1 e geçirip wifi mirror yöntemiydi ama söylemeye utandım. Bu işini görür sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 11 Ocak 2012; 6:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahturudu

apple tv inin son surumunden sonra elektrik kesintisi sonrasinda cihazin sleep ozelligi hep resetleniyor. Ben 15 dakika sonra otomatik kapan ozelligini kuruyorum. Aradan zaman geciyor hep "never" secili oluyor. Daha once hic boyle sorun yoktu. Benzer tecrubesi olan?

Bende de tam tersi. Daha önceden olurdu. Şimdi denedim, saatlerce çekili kaldı güç kablosu. Taktım, gene 15 dk.
  • ATV2 4.4.4 üzerinde XBMC Eden ile XVID kodlu AVI videolarda bir problem var.
    1080p olan H264 MKV'ler bile düzgün, 720p X264 MP4'ler de düzgün ama 720p XVID kodlu AVI'ler çok fazla takılmalı yürütülüyor. HW Decoder sanırım XVID'lerde işe yaramıyor. Mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum.

Fikri olan var mıdır ?

Selamlar..
  • Media Player ıle oynatmayı deneyın.. XBMC ıle degilde Atv Flash ile gelen player ıle
  • Diziport olayını çözen var mı, arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Media Player ıle oynatmayı deneyın.. XBMC ıle degilde Atv Flash ile gelen player ıle

O da aynı.
    Hatta XViD kodlu bir videoyu yürütmeye başlamadan önce 'bu videoyu apple tvde düzgün izleyemeyebilirsiniz' benzeri bir uyarı da veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Diziport olayını çözen var mı, arkadaşlar?

Couch surfer'la aşmayı denedim, olmadı : (

Diziportu iPadde açıp, airplayle atvye aktarıyorum şimdilik.

(Bu arada, drascomun bloguna yazdığınız bir mesaja, drascomdan olmasa da bir cevap gelmiş, belki bir gelişmeye yol açabilir : )
  • Diziport 0.0.7 ye güncellendi arkadaşlar. Eklenti ayarlarından güncelleyin, bitsin bu çile.

edit: sistem>ayarlar>eklentiler>etkin eklentiler>video eklentileri>diziport OK (orta tuş) güncelleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 12 Ocak 2012; 20:10:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.