Şimdi Ara

Motorstorm: Apocalypse Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
        Platform: PS3
     
         PS3'ün en önemli serilerinden biri olan Motorstorm, yeni oyunu Apocalypse ile oyuncuları hızlı bir dünyaya davet ediyor. Çamur deryasından ve karlı yollardan sonra şimdi de kıyamet sonrası bir dünyada direksiyon sallıyoruz.
     






  • inceleme için tesekkurler ...
  • Bu tür oyunlardan hoşlanan bir arkadaşımın evinde oynadım bir buçuk saat kadar. Oyun, 5 puan, taş çatlasın 6 puanı hak edecek kadar kısır, zevksiz, sıradan ve sıkıcı olmuş. Özellikle çok geniş yollar o kadar paramparça ki karmaşaya yol açıyor ve hangi yöne dönmeniz gerektiğini anlayamıyorsunuz. Grafikten ve oyunun basit oynanışından bahsetmeye gerek bile duymuyorum. İnsanların böyle oyunları zevkle oynamasına hayret ediyorum. Ama tabi ki zevk meselesi.
  • 3.yorum :D
    Verin eksiyi şimdi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

    Bu tür oyunlardan hoşlanan bir arkadaşımın evinde oynadım bir buçuk saat kadar. Oyun, 5 puan, taş çatlasın 6 puanı hak edecek kadar kısır, zevksiz, sıradan ve sıkıcı olmuş. Özellikle çok geniş yollar o kadar paramparça ki karmaşaya yol açıyor ve hangi yöne dönmeniz gerektiğini anlayamıyorsunuz. Grafikten ve oyunun basit oynanışından bahsetmeye gerek bile duymuyorum. İnsanların böyle oyunları zevkle oynamasına hayret ediyorum. Ama tabi ki zevk meselesi.



    O zaman beni hayretle dinle.
    Oyunu 1 haftada bitirdim.Fevkeladenin fevkinde bir oyun 3D oynama fırsatım olmadı ama 3D oynasaydım delirirdim diye düşünüyorum.Oynayanlar beni anlayacaklardır.
    Ayrıca neden böyle yorum yaptığını anlamadım.Oyunun grafikleri aksiyonu bence süper.Karmaşa yollar zaten oyunun zevkli yeri.Her bölümün bir kestirme yolu var bunu bulmalıyız.
    Bende mesela Gran Turismo'dan nefret ediyorum.Tabi herkesin zevki farklı.




  • ozaman sen arcade yarışları seviyosun çocuk yarışlarını yarış dedinmi dırty forza3 gt 5 akla gelir birde nfs serisinin bir iki oyunu
  • yaw okadar oyun dururken yani marttan bugüne kadar bi ton oyun çıkmıştı inceleye inceleye bu oyunumu incelediniz :S
  • İnceleme İçin Teşekkürler Fakat Oyun Hiç Hoşuma Gitmedi Tabi Herkesin Kendi Zevki :)
  • Video inceleme yapılacak nice oyun varken bu oyuna video inceleme yapılması çok inginç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ozaman sen arcade yarışları seviyosun çocuk yarışlarını yarış dedinmi dırty forza3 gt 5 akla gelir birde nfs serisinin bir iki oyunu


    Çocuk yarışlarımı ??? Çok talihsiz bir yorum olmuş bu.Pist oyunlarını sevmiyorum.15 senedir oyun oynarım hiç bir platformda sevmedim pist oyunlarını.GT5 sevmeyince çocuk oyunlarınımı seviyoruz oluyor.
    Ayrıca NFS bütün oyunlarını oynama fırsatım oldu.Neyse kime ve kaç yaş grubuna cevap verdiğimi bilmediğim için uzatmayacağım.




  • motorstorm kendi tarzini ortaya koydu, gayet basariyla ilerleyen bir seri haline geldi. 3D ile inanilmaz olmus bu oyun.

    ayrica bir oyun, kendini herkese sevdirecek diye bir sey yok arkadaslar, herkesin zevki kendine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezka'ya katılıyorum onca oyun varken neden bu vasat oyunu inceleme gereği duydunuz?
  • Bunu oynayacağına split second oyna bin kat iyidir
  • Oyunda çevre kendi yıkılıyor sizin bir aksonunuz ile büyük değişiklikler olmuyor.oyunda diğer yarışçılara daha çok etki etme şansı verilmeli.Oyunda motor kullandığınızda çok saçma bir fizik ortaya çıkıyor motor kullanmakla araba kullanmak arasında çok büyük farklar yok.Oyunda nitronun ısınmasına soğumasına yarıyan çevre etkenleri oyuna çok büyük bir değişlik yaratmıyor.Güzel bir fikir ama beklediğim etkiyi yapmıyor.Oyun biraz atıştırmalık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

    Bu tür oyunlardan hoşlanan bir arkadaşımın evinde oynadım bir buçuk saat kadar. Oyun, 5 puan, taş çatlasın 6 puanı hak edecek kadar kısır, zevksiz, sıradan ve sıkıcı olmuş. Özellikle çok geniş yollar o kadar paramparça ki karmaşaya yol açıyor ve hangi yöne dönmeniz gerektiğini anlayamıyorsunuz. Grafikten ve oyunun basit oynanışından bahsetmeye gerek bile duymuyorum. İnsanların böyle oyunları zevkle oynamasına hayret ediyorum. Ama tabi ki zevk meselesi.

    "İnsanların böyle oyunları zevkle oynamasına hayret ediyorum. Ama tabi ki zevk meselesi"

    haha yok böyle bir olay arkadaşım düzgün cümle kur biraz. böyle yorumları takmamak gerek motorstorm çok eğlenceli bir oyun .en yakın zamanda takas edicem video harika görünüyor bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 11 Mayıs 2011; 21:15:11 >




  • simdi eğri oturup doğru yazalım.ben bu oyuna süper diyecek adamı başarılı bir oyunsever kabul edemem çünkü birazcık grafiği düşünelim oyunun grafiği vasat hikaye modunu düşünecek olursak yerlerde.illa parçalanma efekti görmek istiyorsan oyna split second gör çevre parçalanması ondan sonra oyna need for speed hot pursuit gör araç parçalanması ondan sonra zevk işi,zevk işi diyorsunuz.ben zevk için bu kadar eksiye dayanmam
  • gerçekten split second daha iyiymiş
    oyunun çok eksiği var sanki apar topar çıkmış bir oyun gibi böyle olucağını hiç tahmin etmezdim yani
  • son 5 saniye artık yok ?
  • hahahhahaaaaaaaa engin senni n yaşın kadar oyun oynuyorum yaşımı da merak ediyosan 26 ama beğendiğin oyunu kimse beğenmedi tmm zevkler tartışılmaz ama oyunda gerçekten rezil yani yarıış oyunu dediğimizde benim dediklerim gelir ben seni küçümsemek içinde yazmadım yanlış anlama
  • taş çatlasa 6 alır bu ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.