Şimdi Ara

Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
51.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ESKİ DSMART ÜYESİ ARKADAŞLAR. Biliyoumkı çoğunuz hd smart değiştirden yararlanmak istiyorsunuz. Fakat suda bir gerçekkı iYeni bir kampanya var eskiyi getir yeniyi götür ayda 22,9 tl diye, bu kampanya 2 şekılde yurumekedir.

    1* eskiyı getiren markası ne olursa olsun yenı hdyı 22,9 tl ye göturuyor , bu normal tamam
    2* birde eskı dsmart abonelerine gelen mesajlarda var eskiyi getir yeniyi 22,9 tl ye götür diye,

    işte 2. kampanya ile 1. si birbirine benzesede 2. sınıde 1. sı gibi değerlendirme yapan bayııler yenı cihazla birlikte aldığı kımlık fotokopisi ile eski cihazınızı kapatıp devir işlemi ile 450 tl ye kadar fiyatlarda herhangi birine satışını yapabılıyor.

    3* KESİNLİKLE ŞUNU UNUTMAYINIZ ESKİ UYELER HD DEĞŞTİRDEN YARALANMAK İSTERSE 21 KANAL ÖMÜR BOYU AÇIK KALMAK ZORUNDADIR. MÜŞTERİ HİZMETLERİDE GÖRÜŞMEMDE KONUYU AÇIKLIK GETİRDİ ESKİ UYELERİN HAKLARI KAYBOLMADAN HD SMARTA GEÇİŞ YAPTIRABILIRSINIZ. DİYE.

    BEN BU GÜN KONUYLA İLGİLİ BUYUK BİR DSMART ABONE MERKEZİ BAYIISINE UGRADIM YANIMDA ADAM ESKİ DSAMARTİNİ VERDİ HD YI 22,9 TL YE ALDI. NEYSE MÜŞTERİ GİDİNCE ANLATTIM BEN İNTERNETTEN ESKİ 2008 CİHAZLARIN SATIŞINI YAPIYORUM, ESKİ ABONELİĞİ OLMAYANLARADA 2008 CİHAZLARI ÜZERİNE DEVİR YAPIP KANAL KAYBI OLMADAN HD YE GEÇİŞ YAPTIRIYORUM DIYE, ADAM NE DESE İYİ BEN BU ZAMANA KADAR ÖYLE ŞEY YAPMADIM. ESKİYİ GETİRENE YENİSİNİ 22,9 TL YE VERİYORUM DİYE,

    AMA 2 AY ÖNCE UGRADIĞIMDA 2008 CİHAZ VARMI DİYE SORDUĞUMDA 350 TL FİYAT İSTEMİŞTİ, SİZ SİZ OLUN DİKKATLI OLUN HAKKINIZI KAYBETMEMEK İÇİN DİKKATLİ OLUNUZ BUNU ESKİ DSMART ABONESİ OLAN HERKEZE BILDIRIN.

    BELKİ MÜŞTERİ HİZMETELERİDE BUNUN FARKINDANDIR. 2 SİDE BENZER KAMPANYA AMA BİLEN HAKKINI ALIR BİLMEYEN KAYBEDER, SONUÇTA PARALI SATMAK VARKEN NEDEN UĞRAŞILSIN KI.............. HER TURLU KONUYLA İLGILI YARDIM İÇİN ALTTAKI NODAN ARAYABILIRSINIZ............
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 22,99 değil 29,99 bu kampanya... flyer da da oyle yazıyor
  • hayır sizin yanlışınız var ben ordakı afışı resimli olsun diye koydum, eskı abonelı olanlara zaten cep numaralarını değştirmemişlerse mesaj gelmiştir, eskiyi getir yenı hd yı 22,9 tl ye götür diye.....
  • arkdaşlar 22 mi 29 TL'mi. ben eski sd aydan aya ödemeli d-smartı verip HD smarta 29 tl veriyorum çünkü.
  • arkdaşlar 22 mi 29 TL'mi. ben eski sd aydan aya ödemeli d-smartı verip HD smarta 29 tl veriyorum çünkü.
  • ersoy sen 29 vericen gardaş.
  • @belalan52, sende eski cihaz alsak, ds'nin bu kampanyalarında eskiyi getir yeni HD'yi götür kampanyasından faydalanmak istersek bir sıkıntı yok sanırım.

    peki yeni HDyi götürde, cihaz yerine modül alma şansımız olmuyor mu? ben daha kaliteli bir cihaz alsam ve onu ds-modülle kullansam...
  • maalesef bu cihazlar ile kart uyum içinde olduğu için başka şekılde olmuyor sıye bılıyorum yıne de dsamrta sorup öğreneceğim isteyen vereceğim fax numarası ıle kimlik fotokopisi yolladığı takdırde bayıı olarak devri yapıyoruz, size direkt sıfır 2008 hd smart yolluyoruz.
  • önemlı olan burda bu kampanyadan haberiniz olarak bayıı ye gıdın yoksa haklarınız yanar yukarıda kı yazıyı okuyunuz. başka sorularınız varsa cepten sorabılırsınız.
  • ah be ersoy kardeş cihazı boşuna yaktın o halde 21 kanal açıkmı o cihazda pekı... buyuk ıhtımalle yok işte bir madur daha...............
  • sonuçta üyelikse üyelik, o vasat cihazlar yerine kendime ait üst segment bir cihaz kullanayım..

    neyse konuyu netleştirirsen buraya yazarsın herkes de öğrenmiş olur...

    quote:

    Orijinalden alıntı: belalan52

    maalesef bu cihazlar ile kart uyum içinde olduğu için başka şekılde olmuyor sıye bılıyorum yıne de dsamrta sorup öğreneceğim isteyen vereceğim fax numarası ıle kimlik fotokopisi yolladığı takdırde bayıı olarak devri yapıyoruz, size direkt sıfır 2008 hd smart yolluyoruz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kocaballi

    @belalan52, sende eski cihaz alsak, ds'nin bu kampanyalarında eskiyi getir yeni HD'yi götür kampanyasından faydalanmak istersek bir sıkıntı yok sanırım.

    peki yeni HDyi götürde, cihaz yerine modül alma şansımız olmuyor mu? ben daha kaliteli bir cihaz alsam ve onu ds-modülle kullansam...





  • 2008 cihazı olanlar daha kalıtelı cihaz alayın onu aktive edeyım diye bir şey olmuyor, dsmartın mevcut cihazı uzerınden yapabılırsınız. 2008 hakkınızın kaybolmamasını istiyorsanız bu şekılde yapmalısınız, su an yıne bir kampanyası daha hd pvr diye o cihazdan değişime girerseniz 2008 haklarınız kayboluyor bilginize............... tel aşağıda yazılı. dsmart sorularınız telden sorarken burayada yazınız herkezin bilgisi olsun sadece tlefona bağlı kalmayalım paylaşıldıkça bılgıler artar........
  • Yani kısacası bu kampanyaların bize bir faydası yok...

    d-smart cihazlarının görüntü kaliteleri düşük, bu nedenle d.smart olmadan kullanıldığında çamur gibi görüntü alacaksın, dsmartta bunu bildiği için abonelerin elini kolunu bağlama derdinde.

    resmen çakallıktan başka bişey değil...

    quote:

    Orijinalden alıntı: belalan52

    2008 cihazı olanlar daha kalıtelı cihaz alayın onu aktive edeyım diye bir şey olmuyor, dsmartın mevcut cihazı uzerınden yapabılırsınız. 2008 hakkınızın kaybolmamasını istiyorsanız bu şekılde yapmalısınız, su an yıne bir kampanyası daha hd pvr diye o cihazdan değişime girerseniz 2008 haklarınız kayboluyor bilginize............... tel aşağıda yazılı. dsmart sorularınız telden sorarken burayada yazınız herkezin bilgisi olsun sadece tlefona bağlı kalmayalım paylaşıldıkça bılgıler artar........




  • işte karar ve yorumlar sizin, durum böyle pvr alacaklar kesinlikle 2008 cihazları değişimde kullanmasın satsın yenı uye olsun hd smart normal alanlar yapabılırler avantajlı
  • ben 2008 üyesiyim elimdeki eski SD kutuyu HD ile değiştirmek istiyorum. Bana en uygun kampanya hangisi, yada şampiyonlar ligi başlayana kadar bekleyim mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangeraus

    ben 2008 üyesiyim elimdeki eski SD kutuyu HD ile değiştirmek istiyorum. Bana en uygun kampanya hangisi, yada şampiyonlar ligi başlayana kadar bekleyim mi ?


    Aylık 22.90'a 2 yıllık taahhütlü kampanyasından faydalanabilirsin. Taahhüt sonunda paket satın almadan 2008'den gelen hakların ile kullanıma devam edebilirsin. En uygun kampanya şimdilik bu. Ha ben pvr cihaz istiyorum diyorsan 2008 yılından gelen haklarından olursun haberin olsun. Değiştirmeyi düşünüyorsan gideceğin bayide bu bilgileri teyit et. Bilinçsiz bayiler yüzünden çok kişi haklarından olmuş çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 24 Mayıs 2011; 17:01:00 >
  • bilgi için teşekkürler. Fakat toplamda 550 TL gibi bir şey ödemek mantıklımı ? bu fiyata zaten HD Smart alıcı alıp 2 farklı tv.de kullanmak daha mantıklı olmazmı ? Zaten uydu alıcısıyla ilk yıl hediye kanallar seyredilir, 350 - 400 arası uydu alıcısına verip 2. sene içinde 150 - 200 TL ile paket alınabilir.
  • dangeraus hacı bul basit bir fta uydu alıcı onu ver 30 liralıktan faydalan. 2 alıcı olarak kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    dangeraus hacı bul basit bir fta uydu alıcı onu ver 30 liralıktan faydalan. 2 alıcı olarak kullan.


    Hocam senin engin bilgilerinden faydalandır beni, şu an için en iyi kampanya ne ? yoksa biraz bekleyip yeni sezon ve yeni kampanyalarımı bekleyim. Ayda 23 TL lik kampanyanın bir artısı yok gibime geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangeraus


    quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    dangeraus hacı bul basit bir fta uydu alıcı onu ver 30 liralıktan faydalan. 2 alıcı olarak kullan.


    Hocam senin engin bilgilerinden faydalandır beni, şu an için en iyi kampanya ne ? yoksa biraz bekleyip yeni sezon ve yeni kampanyalarımı bekleyim. Ayda 23 TL lik kampanyanın bir artısı yok gibime geliyor.

    İnanır mısın ben şuan değiştir kampanyasında büyük bir sıkıntı görüyorum. Neden diyeceksin. Hd ek paket kalktı.2 sene sonra eski haklılara hdler açılacak mı bedavaya bu büyük bir kurnazığa dönüştü. Fark 7*24= 168 Tl. Eski bir fta verip 30 liralık değiştir yapsan. 2 yılda 168 lira fazla para verirsin ama iki tane d-smart kutun olur eski kutu hakları ile izlersin. Yeni kutuyada 2 sene sonra paket alıp devam ettirirsin. Beklemeni tavsiye etmiyorum. Şuan fiyatlar oldukça iyi. Sinema tv izlemeyeceksen ki izlemeni tavsiye etmiyorum ben artık movie plus hd yi izliyorum. 14 hd kanallı maxi+hd kampanyasına haziran olmadan gir. Dersen bana sd d-smart receiver lazım olmayacak. O zaman 22.90 lıkla giriş yap. Birde şu var eğer iki kablo inebilirsen eve hd pvr de alabilirsin.Maxi HD Paketi + HD Plus + DVD Club: 39,99 TL oda. Yani aslında sen ihtiyacını söylersen ben sana duruma göre bekle yada al diyebilirim.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.