Şimdi Ara

26 inç LED TV alacağım: Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    26 inç bir LED TV alacağım. Çok sıkıntılı bir ölçü olduğunun farkındayım ama daha ufağı ufak gelecek, daha büyüğü sığmayacak.

    26 inç LED pek bulamadım ben. Siz ne önerirsiniz? acil ihtiyaç değil, iyi bir model çıkacaksa bekleyebilirim.



  • Güncel.
  • LG 26LE5500

    Bu TV yi şahsen kullanmıyorum ama LE5500 serisinin çok iyi olduğunu biliyorum. 5M kontrast, 100Hz, Full HD, 3xHDMI var. Fiyatı da güzel görünüyor.
  • Teknosa'da 26 inçlik D serisi bir LED buldum. Model numarasını hatırlamıyorum, ama fiyatı 1.080 TL. Fiyat sizce nasıl, makul mü yoksa Teknosa'dan televizyon alınmaz mı?

    Bu arada ürün yeni ve pek çok yerde yok, Teknosa'dan başka nerede bulabilirim?
  • bence uygun.
    ben geçen sene 26c4000 samsung led'e 1150 bayılmıştım.
  • Şu LED den bahsediyorsun sanırım. Benim tavsiye ettiğim LG ile farkı Samsung'un 50Hz olması yalnız, üstelik 180TL daha pahalı. 100Hz aşağısı LED TV kesinlikle alma bence. 26" çoğu markada yok; Sony Bravia da vardı arkadaşımda gayet güzeldi, modeli hakkında fikrim yok maalesef ama 1200TL gibi bir para vermişti, Sony birazcık pahalıya kaçıyor yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 12 Mayıs 2011; 13:26:45 >
  • bırakın hz olayını hz hiç önemli değil 50 hz çok bile
    sadece tv izelemek için alınacaksa full Hd ye bile gerek yok
  • Normal yayın 60Hz hızında verilir, TV içerisindeki yazılım ile desteklediği Hz miktarına kadar yükseltir bu sayıyı. Bu nedenle en azından TV 60Hz ı desteklemeli, yani en azından 100Hz alınması kesinlikle gereklidir. Piyasada Samsung'un 800Hz TV plazması var, sizin mantığınıza göre kimsenin almaması lazım bu TV yi. Görüntü kalitesini arttıran en önemli unsurlardan biri görüntü gösterme hızıdır bir LCD - PDP TV de.

    Artık 3D LED TV ler piyasaya çıkmışken de gidip Full HD TV satın almamak abestir. HD kanallar sürekli artıyor ve film DVD lerinin hepsi HD zaten. Bilgisayarına bağlarsın TV yi HD video, PS3 bağlarsın maç izlersin vs. Kesinlikle lazım olur yani bu devirden sonra mutlaka faydalanırsın Full HD den. 100TL fark için gidip HD Ready TV alınmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 12 Mayıs 2011; 17:45:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    LG 26LE5500

    Bu TV yi şahsen kullanmıyorum ama LE5500 serisinin çok iyi olduğunu biliyorum. 5M kontrast, 100Hz, Full HD, 3xHDMI var. Fiyatı da güzel görünüyor.


    bu tvyi nerden bulabiliriz satan yer yok gibi
  • Istanbulbilişim'e sordunuz mu? Bulması biraz zor olabilir, sanırım ön sipariş üzerine getiriyorlar bu tür küçük LED TV leri.
  • Teknosa'da LG, Philips, Samsung ve Toshiba'nın 26" LED TV'leri mevcut.

    Ama özellik olarak eksikleri olduğu için ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Keşke 32" yerimiz için uygun olsa, o zaman çeşit çok artıyor, çok iyi özelliklere sahip LED TV'ler alınabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Istanbulbilişim'e sordunuz mu? Bulması biraz zor olabilir, sanırım ön sipariş üzerine getiriyorlar bu tür küçük LED TV leri.


    evet sordum başka tvler önerdikleri stokta yok vs. gibi bir cevap geldi

    bende şimdi getirme şansınız varmı diye sordum ama zannetmiyorum evet diyeceklerini

    tek alternatif samsung Samsung UE27D5000 LED kalıyor gibi, peki bu tvde tüm dosya formatlarını oynatabilirmiyiz sizce dts codec sorunu fln çıkarmı ?

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011731&CS_Category=_SBA_1053_1662_1044_6235&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053
  • Samsung 27D5000 en iyi seçim olur isteğin doğrultusunda usb den filmlerde dts çözüyor, full hd, birde ufak bir ayrıntı bu tv 50hz
  • 27D5000 özelliklerine göre gereksiz pahalı bence. Saturn, Mediamarkt vs. lere bakmanızı tavsiye ederim, internete vermiyorlar onlar TV stoklarını ama mağazalarında yüzlerce TV var. Bir diğer olasılık LG 26LV5500 olabilir. Aslında arkadaşımda bir Vestel var 26" civarı olarak tahmin ettiğim, bi ona sorayım nerden almış., güzel bir TV idi o da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Normal yayın 60Hz hızında verilir, TV içerisindeki yazılım ile desteklediği Hz miktarına kadar yükseltir bu sayıyı. Bu nedenle en azından TV 60Hz ı desteklemeli, yani en azından 100Hz alınması kesinlikle gereklidir. Piyasada Samsung'un 800Hz TV plazması var, sizin mantığınıza göre kimsenin almaması lazım bu TV yi. Görüntü kalitesini arttıran en önemli unsurlardan biri görüntü gösterme hızıdır bir LCD - PDP TV de.

    Artık 3D LED TV ler piyasaya çıkmışken de gidip Full HD TV satın almamak abestir. HD kanallar sürekli artıyor ve film DVD lerinin hepsi HD zaten. Bilgisayarına bağlarsın TV yi HD video, PS3 bağlarsın maç izlersin vs. Kesinlikle lazım olur yani bu devirden sonra mutlaka faydalanırsın Full HD den. 100TL fark için gidip HD Ready TV alınmaz.

    +1...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    27D5000 özelliklerine göre gereksiz pahalı bence. Saturn, Mediamarkt vs. lere bakmanızı tavsiye ederim, internete vermiyorlar onlar TV stoklarını ama mağazalarında yüzlerce TV var. Bir diğer olasılık LG 26LV5500 olabilir. Aslında arkadaşımda bir Vestel var 26" civarı olarak tahmin ettiğim, bi ona sorayım nerden almış., güzel bir TV idi o da.


    hocam 27D5000i aldım gitti valla pahalı fln ama neyapalım filmleri oynatması önemliydi benim için

    yarın servis gelip kuracak inşallah izlenimlerimi yazarım
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. TV iyidir hiçbir kuşkum yok, Samsung LED TV leri çok güzeldir ama bence yok yere pahalı satıyorlar sadece.

    Görüşlerinizi yazın bilelim, özellikle genel film formatları ile DTS çözüyor mu sorunsuz olarak ben de merak ettim.
  • Ben de bu tv'den teknosa'dan sipariş verdim, samsung'un sitesinde 100 hz yazıyor; ancak bu yazılımla yapılan 100 hz'lerdenmiş.
  • 2 aydır konu sessiz ama bende 26 bir tv almak istiyorum. Daha önce 32 aldım idare ederim diye ama bir süre kullandıktan sonra büyük geldiği için başka yerde kullanıyorum. Ama 26 istiyorum odam için. Ve şu an en alınası 26D5000 duruyor. Alanlar memnun mu ?
  • A-101'e
    LG 26" 66cm hdmı ips led tv gelmiş. 425 tl. Almayı düşünüyorum ama hertzi düşük olması korkutuyor . Fiyatı nasıldir sizce ? almaya değermi ?

    Şunu da okudum :http://www.kirpininyeri.com/2011/09/800-hz-led-tv-olur-mu/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.