Şimdi Ara

HiTMAN ABSOLUTiON (PS3 ANA KONU) [ANA PLATFORM PS3 - OYUN TÜRKCE GELiYOR] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
5
Favori
51.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha oncede belittim Hitman Absolutionda her hamlenizi cok dikkatti yapmaniz gerekiyor. Vidyodanda anlasilacagi uzere en ufak dikkatsizlik game over :) strateji uretip bir sonraki hamleye odaklanmak gerekiyor ki buda Hitman Absolution u cok iyi bir noktaya getiriyor. Oyunun Turkce alt yazi ile geleck olmasida tereyagli balli bogrek :)

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Daha oncede belittim Hitman Absolutionda her hamlenizi cok dikkatti yapmaniz gerekiyor. Vidyodanda anlasilacagi uzere en ufak dikkatsizlik game over :) strateji uretip bir sonraki hamleye odaklanmak gerekiyor ki buda Hitman Absolution u cok iyi bir noktaya getiriyor. Oyunun Turkce alt yazi ile geleck olmasida tereyagli balli bogrek :)

sakin ve yavaş sabırsızlığa yer yok oyunda

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

YENi
    .

İzledikçe sabırsızlanıyorum Oyunun tek eksiği adamı biraz daha yakışıklı yapabilirlerdi

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları

• Hitman: Absolution Kodlaması 20.000 Sayfadan Fazla
    .

Hitman serisinin merakla beklenen yapımı Hitman: Absolution için IO Interactive büyük emekler sarfediyor. Öyleki oyunun yapay zekası için bile sayfalarca komut yazılmış. VideoGamer'a konuşan oyun yönetmeni Tor Blysad, çoğu kişiyi şaşırtacak bir bilginin açıklamasında bulundu. Tor Blysad, Hitman: Absolution'un yapay zeka karakter yönlendirmeleri için 20.000 sayfadan fazla kodlamanın yapıldığını söyledi.  "Bu konuda aklımıza gelen her seçeneği oyuna kodladık. Sırf yapay zeka için 20.000 sayfadan fazla kodlama yaptık. Devasa değil mi?" şeklinde açıklama yapan Blysad, Hitman: Absolution'un yapım sürecinin neresinde olduklarını da anlattı."Seslendirme sürecinin en büyük kısımlarından birisini yapıyoruz."diyen Blysad, oyunun çıkışı için söz söylemedi.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolution_Kodlamasi_20000_Sayfadan_Fazla-24042.htm
    .

Bu nesildeki en iyi yapay zekaya sahip oyunlarin basinda

• dehşet gelecek dehşet özledik vallahi.
  • Elverdam'ın açıklamalarına göre Absolution yeni bir oyun motoru olan Glacier 2'yi kullanıyor. Bu oyun motoru geliştirilirken serinin önceki oyunlarına bakılarak Hitman'in önemli noktalarının neler olduğuı ve bunları nasıl geliştirecekleri düşünülmüş.Geliştirici ekip özellikle yapay zeka konusunda iddialı. Elverdam E3 demosundan örnek vererek yapay zekanın ne kadar iyi olduğunu da vurguladı.Örneğin Hippilerle dolu bir apartmana polis kıyafeti ile girdiğimizde buradakiler bizi pek umursamayacak. Eğer apartmana sıradan giyisilerle gelirseniz hippiler size daha arkadaşça davranacak.Yapay zekanın daha önceki bütün Hitman oyunlarından daha gelişmiş olduğunu da belirten Elverdam, polis ekiplerinin özellikle etrafta ölü birileri yoksa bizi gördüklerinde silahlarını çıkartıp hemen ateş etmeyeceklerini söylüyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolution_Neden_6_Yildir_Gelistiriliyor-17392.htm

• Hitman Absolution 6 Yillik emegin sonucu. 6 yil boyunca Yapay zeka ve Glacier 2 oyun motoru uzerinde calisan yapimci IO Interactive oyunun Yapay zekasinin inanilmaz ilgi cekecegini ve Glacier 2 oyun motoru sayesinde gorsellerinde cok iyi olucagini belirtiyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Hitman_Absolutionin_gelisim_sureci_neden_6_yil_surdu-haber-42849p1.html

Orijinalden alıntı: bravoecho

Massive spoiler vereyim

Bence hatun Agent Diana, video oyunun son gorevi.

Diana bize kumpas kurunca son gorevde gidip ziyaret ediyoruz kendisini...

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

bravoecho: Güzel senaryo yazdin. Ama mantikli.

Hakli cikmak guzel... Da anlamadigim oyunun yapimcisi niye bunu spoiler olarak ustteki videoda acikliyor

• Oyun çıkış tarihi bellimi soyle bi baktım da göremedim tarihi
    .

The community launch comes ahead of IO?s Absolution, coming later this year for PS3, 360 and PC. Recent upstart Square Enix Montreal is also working on a Hitman project that?s thought to be for next-gen systems.
    .
    http://www.vg247.com/2012/01/27/square-launches-barcode-society-hitman-community/

Hitman Absolution direktörü Tore Blystad, daha önce oyun ile ilgili bilmediğimiz bir bilgiyi aktardı oyun dünyasına. Son röportajında Hitman: Absolution'ın ana platformunun Playstation 3 olduğunu dile getiren Blystad, bu seçimi Playstation 3'ün Xbox 360'tan daha iyi sonuçlar yaptığını düşündüğü için yapmış. Aşağıdan kendisinin düşüncelerini okuyabilirsiniz: PS3 zor bir canavar, eğer onun üzerinde çalışıyorsa o zaman bu bizim için onu diğer platformlara taşıma doğrultusunda iyi bir işarettir.PS3 ve Xbox 360 sürümleri birbirlerine çok benziyorlar çünkü hafıza ve bunun gibi özellikler yakın güçteler. Ancak sistemlerin hafızayı kullanma biçimleri yüzünden kaplamalarda farklılıklar ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden Xbox 360 sürümündeki kaplamaları aşağıya çekmek zorunda kaldık

.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolutionin_Ana_Platformu_Aciklandi-23643.htm

• tore blysad doğru söylemiş eğer ana platform xbox veya pc olsaydı ps3 çuvallardı her multiplatform oyununda olduğu gibi oyun hakkında yorum yapmıyorum beklemedeyim

Orijinalden alıntı: otskhan

oyunun ps3 için çıkacağını rassal bir şekilde bugün öğrendim ve ziyadesi ile sevindim. sabırsızla bekleme halindeyim.
    bu arada, SiPAHi_ hocam birçok konuda sürekli postlarını görüyorum. paylaşımcı halin ve ayırdığın zaman için teşekkürler.
    saygılar

Cok tesekkurederim sagolun guzel dusunceniz icin.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• _____________________________

• Belki konuşulmuştur daha önceden bilmiyorum ama benim daha yeni haberim oldu Türkçe alt yazı kesin bir olay değilmiş oyunun yapımında bir çok Türk olduğu için böyle bir ihtimal söz konusuymuş ama kesinleşen bir şey yokmuş.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.