Şimdi Ara

Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
936
Cevap
6
Favori
84.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 23 Ocak 2012; 16:31:47 >
  • fanatec sitesinden ayrı ayrı yani direksiyon pedal vites vs.. siparis versek gunrüğüge takılırmı yınede acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denge_siz

    fanatec sitesinden ayrı ayrı yani direksiyon pedal vites vs.. siparis versek gunrüğüge takılırmı yınede acaba.

    Cevap biraz geç oldu kusura bakmayın ama büyük ihtimalle takılır. Ankara'dan almanızı tavsiye ediyorum
  • gec olsun guc olmasın ankaradan aldım tesekkur ediyorum ilgin için dostum kolay gelsin
  • Clupsport Shifter

     Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.
  • Yeni ürünler stoklara girmiş.

     Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.
  • Çok iyi fiyat bence
  • Yakında


     Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.
  • Fanatec Direksiyon Seti "auto motor & sport" dergisinin Nisan ayı inceleme konusu.

     Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

    Yakında


     Fanatec Porsche Direksiyon Setleri‏ Tükiye de Satılıyor Artık.


    Nekadar yakında, kaynak?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay baykal

    Nekadar yakında, kaynak?

    Bu sene içerisinde bekliyoruz inşallah . Alper bey de bizler için çıktığı gibi temin edecekmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

    quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay baykal

    Nekadar yakında, kaynak?

    Bu sene içerisinde bekliyoruz inşallah . Alper bey de bizler için çıktığı gibi temin edecekmiş

    Bu sene çıkacaksa iyi, çok sevindim, direksiyon süper tüm videoları izlemiştim, bekliyoruz o zaman. Özellikle haziran a kadar çıkarsa iyi olur. Çünkü bu sene içerisinde direksiyon almayı düşünüyorum. Alper Bey de fiyatını biraz makul tutsun, rica ediyorum kendilerinden. Kaymayalım yurtışına.




  • CSR ve GT2 fiyatlarına bakarsan yurt dışına kaymana gerek kalmayacağını görebilirsin. TR garantili olması ve karşında ilgili bir satıcının olması da cabası. Valla videolara görsellere bakmaktan canımıza tak edecek. Çıksın biran evvel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R



    Bu video nun bazı yerlerini görmüştüm ama böyle bişey yapıpda piyasaya çıkarmazlar demiştim. Ancak video u izledim ve hayran kaldım. Bu yıl Aralık ayında çıkacak diyor. Yani önümüzdeki yıl, bu vakitler türkiyeye gelir. Sistem çok güzel ama CSR Elite de iş görür yani sadece direksiyon farkı var gibi, bide direksiyonun takıldığı yer farklı. Sistem CSR Elite. Ama Hali hazırda bulunan CSR Elite i getirmeyi düşünüyor mu, Fanatec Türkiye?




  • İzlediğim diğer videolar dan edindiğim bilgilere göre; Fanatec ClubSport Kasım-Aralık ayı gibi çıkacakmış (yani noel vaktine yetişir). Bide direksiyon gövdesi ve simidi ayrı satılacak galiba, fiyat olarak da gövde 450 Euro civarı (Vergiler hariç), sadece simidin fiyatı ise 150-300 Euro arası olacak. Ekstradan da Clubsport Aluminum Pedals isterseniz o da yaklaşık 200 Euro. Türkiye fiyatı da 2000-2500 TL. olur artık

    Birde nekadar doğru bilmiyorum ama sadece PC ile PS3 e uyumlu olacak diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 28 Mart 2012; 1:45:54 >
  • Clupsport direksiyon seti PS3 ve PC uyumlu . CSR ve CSR Elite multiplatform. Clupsport direksiyon seti quick release sistemini barındırıyor. Zaman içerisinde farklı direksiyon simitleri çıkacak. Ayrıca bu quick release sistemi taktığın direksiyonun hangi model olduğunu anlayacak . Belirttiğin fiyatlar aşağıda yukarı doğru. Direksiyon simitleri bildiğim kadarı ile F1 100 EURO BMW GT 150 EURO idi . 150 EURO üstü simit çıkacağını sanmam. Direksiyon geçen senenin sonu gibi çıkması planlanıyordu ama araya CSR Elite girdi. Bu aralar CSW nin testleri yapılacak . Belki yaz aylarına doğru piyasaya sürülebilir.
  • Evet arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce CSR Elite direksiyonum elime ulaştı ve bu zaman zarfında direksiyonu epey bir inceleme imkanım oldu. CSW ile aynı mekanik sistemi kullandığı için(mekanik sistem aynı ama direksiyon simitleri arasındaki boyut ve ağırlık farkından dolayı hissiyatta farklılıklar olacaktır mutlaka), ileride CSW ya da CSR Elite almayı düşünenler için düşüncelerimi kısaca yazmak istiyorum.

    Cihaz önceki G25'ime göre epey ağır, gövdesi metal ağırlıklı ve epey sağlam duruyor. Bu direksiyonda kayış gevşemesi dışında -ki hiç sanmıyorum- mekanik olarak bir sorun olacağını hiç sanmıyorum. Kayış gevşemesi de olursa gövdedeki vidalar vasıtasıyla kayışlar gerginleştirilebiliyor, bu konuda da pek bir sorun yok. Direksiyon simidine gelecek olursak, ortası karbon-fiber ve kalan kısmı plastikten yapılmış. Plastik kısımların çok güzel bir hissi var, ayrıca baş parmağımızın ve avuç içimizin geldiği kısımlarda alcantara olması da hissiyatı olumlu yönde etkiliyor. Force feedback'i çok yükseltseniz bile simit elinizden kayıp gitmiyor (bu benim G25 ile yaşadığım bir sorundu). Simit üzerindeki tuşlar da oldukça iyi konumlandırılmış, rahatça ulaşılabiliyor ve rahatça basabiliyorsunuz. Porsche direksiyonlarını hiç kullanma fırsatım olmadı ama duyduğum kadarıyla onlardaki tuşlar biraz sertmiş, Elite'de o tarz bir sorun yok tuşlar gayet kullanışlı.

    Ve gelelim bu direksiyonu özel kılan başlıca unsur olan force feedback'e. Gerçekten de bu konuda, önceden kullandığım G25'ten çok ileride (o da kötü değildir hani). Yoldaki her türlü pürüzü, araçtaki yükseklik değişimlerini, kaymaları vs herşeyi hissedebiliyorsunuz. Direksiyon ilk geldiğinde iRacing'de Sebring pistinin ilk düzlüğünde aracın zıplamalarını hissedince epey şaşırmıştım gerçekten. Force Feedback direksiyona güçlü bir şekilde aktarılıyor ama bu güçlü force feedback gayet yumuşak bir şekilde aktarılıyor. Bu da sizin araca ve yola tam olarak adapte olabilmenizi sağlıyor. Yolu ve aracı bu kadar iyi hissedebiliyorken de direkt olarak motorlara bağlanmış sensörler sayesinde araçtaki her türlü kaymaya karşı inanılmaz hızlı tepki verip aracı kurtarabiliyorsunuz. Bu yarışlarda yapılan hata oranınızı büyük ölçüde azaltıyor ve çok daha istikrarlı yarışlar yapmanızı sağlıyor.

    Direksiyonu malesef şu anda konsol sahibi olmadığım için herhangi bir konsolda deneyemedim o yüzden herhangi birşey diyemem ancak yapılan incelemelerde diğer platformlarda da çok çok iyi performans sergilediği görülüyor.

    Evet, Fanatec CSR Elite şu an için seri üretim direksiyonlar içinde bana (T500RS denemedim!) ve genel yorumlara göre en iyi direksiyon. Hatta ECCI ve Frex gibi bu işin son noktası setlerle bile arasında çok uçurum farklar olmadığı söyleniyor. Yani kısacası alınabilecek en iyi setler CSR Elite ve CSW. Bundan sonra bir daha Logitech setlerine dönebileceğimi hiç sanmıyorum, bu direksiyonu elden çıkarmaya karar verirsem tek nedeni CSW almak için olur. Bunun nedeni de tabi ki GT direksiyon simiti. Fanatec CSR Elite için Gt simiti çıkarırsa herşey çok tatlı olur Almayı düşünenlerin aklında kesinlikle soru işareti olmasın, bu direskiyonu kesinlikle öneriyorum.

    Saygılar.




  • EfkanBirkiye

    Güle güle kullan hocam, ayrıca inceleme içinde çok teşekkür ederiz. Madem CSR Elite var elinde, 2 tane sorum olacak?

    1- Direksiyonu sabitleyebilmek için alttan vida ile bağlayabiliyormuyuz? Kutu içinden vidası çıkıyormu?
    2- Sakıncası yoksa tabi, CSR Elite nereden temin ettin hocam? ve kaça patladı?
  • Teşekkür ederim. Direksiyonu Porsche direksiyon uyumlu standlara bağlamak için bir aparat geliyor onunla vidalayabiliyorsunuz, ayrıca gövdenin altında da 3 tane delik var ordan da direkt olarak vidalayabilirsiniz.

    Fiyat konusuna gelince. Ben direksiyonu bir beta-tester'dan aldım, yani 2. el ve fiyatı sıfır fiyatından biraz daha indirimli oldu. 80 euro kargo eklendi, ayrıca gümrüğe takıldı ve %20 oraya ödemek zorunda kaldım Pahalıya patladı yani.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.