Şimdi Ara

Dyson Air Multiplier AM01 'Pervanesiz serinlik' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
27.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Torbasız elektrikli süpürge dendiğinde ilk akla gelen firma olan Dyson, Air Multiplier isimli pervanesiz vantilatörleriyle, yaz sıcaklarında eşsiz bir serinlik deneyimi vaad ediyor. Bu videomuzda yaklaşan yaz sıcaklarını da dikkate alarak Dyson'ın yenilikçi serinleticilerini mercek altına alıyoruz.






  • Buram buram reklam kokuyor.
  • @Einstein

    Üründe bulunmayan bizim abarttığımız bir şey gördüyseniz paylaşın herkes bilsin. Böyle bir şey yok ama siz sadece böyle hissettiğiniz için yazdıysanız altına not düşün de amacınız hakkında farklı düşünülmesin...
  • Bir ara sanırım başka bir firmada üretmişti oem parça olarak. Fakat fiyatları çok çok uçuk olduğu için pek tutulmamıştı
  • bunu işlemci fanı olarak uyarlayabilirler mi?
  • @ amarok3

    Sanmıyorum çünkü merkezden hava akışı için belli bir uzaklık gerekiyor aynı zamanda da ana motor için büyük bir alan gerekli.

    @ darke

    SonyEricsson Türkiye ekibi şu anda sessiz sedasız iş yürütüyorlar. Basınla ilişkilerini yürüten şirket bizle irtibata geçmediği sürece telefonlarını sitede görmeniz zor.
  • enteresan bir cihaz.
    kendi düşüncelemerimi belirtmek gerekirse.fansız olarak tanıtılmışm ama o alt parçada illaki bir fan vardır.zaten ses düzeyleri buna bağlı olarak var.ayrıca başlığı okuyunca bilgisayar kasaları için üretilmiş bir soğutucu olarak düşündüm. watt tüketiminide ele alınabilirdi.
    cihazın artıları güvenli olması havayı homojen verebilmesi
    cihazın eksileri:tipi(her gelen komşuya bunun ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını anlatmak zorunda kalabilirsiniz ayrıca bazı veletler bunu basket potası da yapabilir vs :D)

    sonuç olarak sadece böyle enteresan bir cihazı tanımış olduk.donanımhaber (:
  • Türkiye fiyatı konusunda bilgimiz var mı acaba? Amazon'da oldukça yüksek bir fiyattan satışta
    http://www.amazon.co.uk/Dyson-Multiplier-AM01-White-Silver/dp/B003B3N18G

    Sondaki video çok iyiymiş bu arada :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Mayıs 2011; 23:16:24 >
  • @ Klasör.:X:.

    Alt ünitede fan var aslen videoda sözü geçiyor ama kurguda alt ünitedeki fanın gösterildiği kısım videoya eklenmediği için anlaşılması zor olmuş. Yarın bir el atıp o kısmı ekleyeceğiz.

    Teşekkürler,
    Mesut Çevik

    @ PHI

    Türkiye'de eksiği olmaz fazlası olur düşüncesindeyim. Videonun sonunda da söylediğim gibi ancak klima takamıyorum ama para sorun değil bana son nesil bir şey lazım diye arayanlara yönelik bir çözüm :))
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir havacılık mezunu olarak aerodinamik tasarımı hoşuma gitti. Gerçekten iyi fikir...
  • Güzel bir teknoloji gerçekten.
    Adamlar sattıklarından daha fazlasını yönetim binasına döşeyip balon hızlandırıcı yapmışlar, (BBH) Büyük Balon Hızlandırıcısı :)
  • çok ilginç bir teknoloji hoşuma gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    @ PHI

    Türkiye'de eksiği olmaz fazlası olur düşüncesindeyim. Videonun sonunda da söylediğim gibi ancak klima takamıyorum ama para sorun değil bana son nesil bir şey lazım diye arayanlara yönelik bir çözüm :))

    Çok hoşuma gitti ürün uygun bi fiyata düşerse ileride almayı düşünürüm, çok marjinal bir fikir çünkü fansız bir serinlik, en azından görünmeyen bir fan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein

    Buram buram reklam kokuyor.


    Bunun için taşlanacağımı bilsemde +1.

    AMD, Intel, Nvidia,Gigabyte,MSI,Asus vb. markaların işlemci, ekran kartı, anakart vb. bileşenlerininde sahip olduğu teknolojilerin, çalışma prensiplerinin bu kadar uzun uzadıya anlatılmamasıyla başlanabilir...

    Basit bir ejektörün nasıl çalıştığı, Dyson'un "diğer ürünlerle karşılaştırıldığında bariz fark edilen" kalitesi (nede tarafsız bir inceleme cümlesi...) vb. şekillerde bariz reklamının yapılması...

    Aylar önce internette Dyson'ın bu ürün üstünde çalıştığı yazılmıştı; yeni bir durumda yok hani. Donanım, dahili bileşenler bölümünde böyle bir ürünün bu şekilde bir incelemesini görmek...

    Donanım mı kalmadı test edecek allah aşkına?




  • tasarım güzel ama başarısız. 15liralık vantilatörden bile az iş gören cihaz 5dakika incelenmiş.
  • Tek avantajı dengeli doğal hava vermesi onun haricinde ses olarakda güç olarakda geride kalıyor.Bu fiyatlara satıldığı sürece talebi çok az olur:)
  • @ canerpense

    Videoda belirttiğiniz gibi bir anlatım yer almıyor. Test tablolarını da dikkatli incelerseniz durumu daha iyi görebilirsiniz.

    İddianızı yenilemeden evvel videoyu baştan ön yargısız izlemenizi öneririm. Donanım videolarının bu videodan ayrıntısız olduğunu düşünüyorsanız lütfen bu yorumlarınızı ayrıntısız olduğunu düşündüğünüz videolarımızda, değinmediğimizi düşündüğünüz noktaları da belirterek yazın ki daha sonrakileri eksiksiz olarak sunabilelim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir cihaz ama ortalama seviye bir klima bu fiyata alınabiliyorsa bence pek tercih edilmeyecektir (her ne kadar her yere götürülebilir olsa da). Ayrıca her videoda bir tane problemli arkadaş çıkar, abuk subuk, saçma sapan yorumlar yazar, sırf bir tartışma oluşsun, ön plana çıksın diye yapar çoğu zaman da başarılı olur. Başta donanımhaber ekibine olmak üzere tüm duyarlı arkadaşlara söylüyorum bu tip canlıları kendi haline bırakalım akrep didinir didinir kendini sokar misali.
  • Videonun sonundaki video güzel düşünülmüş.. Ama hiç hatalı çekim olmamış gibi sürekli başarı anları koymuşlar. :D

    Bu arada geceleri ve sabah kuşağında daha çok yanınlanan uzun süren tanıtıcı reklamlardaki ürünlerin taklitleri 2 ay sonra marketlerde terini alıyor.. Hemde 1/3 , 1/4 fiyatlara..

    Karın kası geliştiriciler, bıçaklar, mutfak robotları falan haa birde pastaslar vardı.. Tv reklamalrında 150-300 liralardan satılırken marketlerde şuan 20-70 liralar arasında değişiyor.. Saatlerce reklamlarda tanıtılan bir robotun aynısı şimdi marketlerde 50 liradan Sinbo markasıyla satılıyor.. :D

    Şimdi ise tv'lerdeki boya yapma makinası dikkatinizi çekmiştir.. Yakında marketlerde de yerini alır..

    Fanı yere paralel koyacaksın.. Üflenen havayı halka boruya yönledirip halkanın kenarlarından sızmasını sağlayacaksın al sana bu ürünün aynısı.. Bu tasarım sadece üflenen havaya yön verebiliyor dağılmasını engelliyor, bir de güzel gözüküyor o kadar maliyet olarak çok bir yükü olmasa gerek..




  • Cihazın sanırım soğutma özelliği yok, sadece dışardaki havayı çekerek dairenin içinden üflüyor, bu tarz cihazların malesef pek bir faydasını göremiyorum, bu fiyata da mobil klima daha mantıklı. Video için görüşüm de, dh bu tarz tanıtımları sitesinde kullanıcıları sayesinde sunar oldu fakat kullanıcılarının isteklerini,sorunlarını pek karşılayamıyor, birkaç hafta önce basit bir dolandırıcı vakasında bile muhattap bulamadım, adam 2 günde 3 kişi dolandırdı, yazık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.