Biliyorsunuz bu yıl ygs'den sonra çalışmayı bırakan birçok kişi oldu bu yüzden ygs ile alan bölümlerin öneminin artacağını düşünüyorum.
Ben de yarı yarıya bıraktım çalışmayı ve bu yüzden ygs2 ile alan 4 yıllık fiziktedavi ve rehabilitasyon bölümü düşünüyorum ygs2 sıralamam 13720 okuldan gelen puan 60-61 civarı gelelim sorularıma,
1-Fizik tedavi bölümünün eskisi kadar öneminin kalmadığını gelecekte sorunlar yaşanacağını okudum bu forumda, ne kadar doğrudur. 2-Bu okul puanıyla sıralamam ne kadar düşer. Geçen yıl Ahi Evran Üniversitesi (Kırşehir) 17.200 ile almış sizce olur mu? 3-Fizik tedavi bölümünde okuyanlar memnunlar mı bölümlerinden? Tıp kadar zorlayıcı diyenler var.. Cevaplar ve yorumlar için şimdiden teşekkürler
Ben de bu bölümü düşünüyordum ve çok araştırdım fakat şu anda ikinci plana attım.Araştırdıkça sende göreceksin,bir de sorduğun sorulara kesin cevaplar bekleme gelen cevapların hepsi ucu açık olacak,bir faydası olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Ben de bu bölümü düşünüyordum ve çok araştırdım fakat şu anda ikinci plana attım.Araştırdıkça sende göreceksin,bir de sorduğun sorulara kesin cevaplar bekleme gelen cevapların hepsi ucu açık olacak,bir faydası olmayacak.
Anladım.. lys'ye kasmak lazım artık yapcak bişi yok, gerçi bu saatten sonra ne yapılır oda var :/
Arkadaşım kuzenim Isparta Fizik Tedaviden geçen sene mezun oldu. Bir sürü iş teklifi geldi 6 bin tl ayda, o tarz teklifler çok oldu ama bi kaç ay geçtikten sonra maaşı veremeyeceklerini düşündü.. O içine sinen, garantisi olan bir hastanede 3-4bin tl ile basladı. Ramazanda yorucu olduğunu söylemişti. Oruc oruc sürekli hastalarıyla ayakta, masajdır falandır filandır. Okurken anotomiden şikayetçiydi. Ama harika bi meslek. Eğer böyle yardım etmeyi seviyorsan, içinden gele gele, seni mutlu edecekse seç derim hiç durma.
Benimde bir tanıdık Ftd okudu.O bana sunu demişti.'Erkeksen direk iş bulursun Furbolda yaralananlara koşarsın falan filan :D :D :D'