Şimdi Ara

ASSASSINS CREED REVELATIONS/TÜRKÇE TALEBİ konusu(505kişiyiz 1dakika ayır bi yes yazcaksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
0
Favori
10.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes ubisofta facebook tan mesaj atsın oyun türkçe çıksın diye çokluğu görürlerse türkçe yaparlar herkes şu linke giriphttp://www.facebook.com/topic.php?topic=18919&uid=6119163067
    yanıt olarak yes, yes please gibi şeyler yazın
    şu anda505 kişiyiz yazanlar bu konu ya yazdım diye yazarsa konu güncel kalır herkese hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 19 Haziran 2011; 21:39:27 >

• bu forum dahil 3 yerde konu açtım sizde bildiğiniz forumlarda konu açınki tüm ac sevenleri mesaj atsın
  • e hadi 10 kişi olduk 20 dk da çok az bu kimsemi istemiyo
  • Boşa uğraşıyorsunuz benden söylemesi. PES, GT vs. imza toplandı kampanya yapıldı diye Türkçe yapılmadı. Önceki seriler çok sattığı için yapıldı. Olur da bu gelecek oyun çok satarsa, bir sonra AC'de Türkçe seçeneği olabilir. Zamanınızı İngilizcenizi geliştirmeye ve işinizde-okulunuzda başarılı olmaya ayırın.

Kolay gelsin.
  • Osmanlıdaki Türk ahali zaten türkçe konuşacak Ezio yu da türkiş yapamaya gerek yok
    Ama altyazı desteği vermeleri yerinde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 9 Mayıs 2011; 17:54:24 >
  • toplam 21 kişi olduk bu arada bu forum dahil 3 yerde konu açtım sizde bildiğiniz forumlarda konu açınki tüm ac sevenleri mesaj atsın
  • 28 olduk süper gidiyo maşallah süphanallah ,nazar değmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 34 olduk maşallah süphanallah, nazar deşmesin amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8r

34 olduk maşallah süphanallah, nazar deşmesin amin

41 kere maşallah nazar deşmez inşallah
  • 39 kişiyiz
  • Biri sizi durdursun.
  • yazdım
  • İçinizde yes ten başka bi şey yazan yok
  • ne alaka asıl yes yazamayan daha çok
    bu arada 45 kişiyiz
  • böyle giderse yarına bi 100 bekliyorum yarın akşama
  • Arkadaşlar bu sayfa bende açılmıyo neden acaba bu arada yabancı bir yerde oyunu türkçe yapacaklarına kararsız kalmışlarını okumuştım ne deerece doğru bilmiyorum ama hadi arkadaşlar biz körükleyelim ve oyun TÜRKÇE olsun bu oyunda türkçe olursa artık bir çok oyunda TÜRKÇEYi görürüz.
  • Biraz ikna edici kelimeler kullanın " if you add Turkish language Turkish players buy more original game, games with Turkish language support sell's more than other games such as; Killzone 3, Gran Turismo 5, Mount & Blade, Crysis etc. " falan diye. Benim face hesabım olmadığı için yazamıyorum.
  • 47 olduk
  • tiglona mesaj attım tiglon assassins creed türkiye dağımtıcılığını yapıyor attığım mail:
    assassins creed revelations türkçe çıkmasını istiyoruz nede olsa osmanlıda geçeceği kesinleşti kanuni sultan suleymanla arkadaş olcakmışız kanuni sultan süleyman ingilizcemi konuşçak oyuna türkçe koymaları lazım burda sayfamız var link:http://www.facebook.com/topic.php?uid=6119163067&topic=18919 eğer link bozuksa burdan:http://www.facebook.com/assassinscreed#!/assassinscreed?sk=app_2373072738 en üstteki assassins creed revelations please add turkish language subtittle or dubbing başlığını seçin çıkar karşınıza

55 civarı kişiyiz ki her geçen zaman artıyo daha önceleri ubisofta mail atıyorduk bi 70 kişi olmuştuk(daha 1. günden)ama mail adresinin bozuk olduğunu farkettim meğer ubisoftun adresi değilmiş(ne kadar safım)tüm mailler boşa gitti ubisoftun mail adresi yokmuş meğer.sizin assassins creed dağımtıcılıını yaptığınızı biliyorum (daha önce bolumsonucanavarı röpörtajnızı dinledim) ubisoftla irtibata geçip konu linkini verebilirmisiniz acaba yada siz söyleyin türkler böle istiyo diye örnekler verin en güzel son oyunlar türkçe çıkıyor:killzone 3,uncharted 3,grand turismo5,pro evolution soccer 2011,infamous 2,mount blade warband,mount blade with fire sword,crysis,crysis 2 ,crysis warhead

bunların hepsi çok popüler oyunlar ps 3 ün en iyi oyunu killzone 3 ve uncharted 3 mesela crysis biliyosunuzdur zaten pro evolution soccer sölemeye gerek yok vb.vb. lütfen ubisofta bunları iletin.teşekkürler.

bu arada dah ilk günden 60 kişiyiz yeeaa!!

• quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

İçinizde yes ten başka bi şey yazan yok

İşin püf noktası o zaten kimse İngilizce bilmiyo diye Türkçe çıkarsınlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.