Creative Assembly geçtiğimiz haftalarda verdiği sözün arkasında durarak Total War: Shogun 2 için beklenen güncellemeyi bugün yayınlayacağını açıkladı. Muazzam büyüklükteki güncelleme ile birlikte DirectX 11 desteği de ekleniyor.
Ekibin çok sıkı çalışmasıyla ortaya çıkarılan bu yama kesinlikle övgüyü hak ediyor. Şu an son düzenlemeleri yapan ve yamanın sorunsuz olup olmadığını kontrol eden yapımcılar, saat vermeseler de gün içerisinde yayınlanacağını söylüyorlar.
Güncellemenin öne çıkan detayları DirecX 11 desteği, Anti-aliasing desteği, yapay zeka düzenlemeleri, dengelenmiş multiplayer ve ücretsiz dört harita oluyor. Evet güncelleme ile birlikte Aki, Flood plains, Hida mountain ve Sanriku Ria olmak üzere dört yeni harita ekleniyor. Güncellemenin tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Sadece bu haberlere seyirci kalabiliyorum. Tamamen Oyunçeviri ekibine odaklanmış durumdayım. Her hangi bir yama ilerlemesi haberi de gelmedi. Arkasında hatırı sayılır kişiler olmasa umudumu keseceğim yamadan. Ama dişimizi sıkıp biraz bekleyeceğiz.
oh oh oh oh şimdi total war dadından yinmez Anti-aliasing var directX11 var zaten muhteşem bi grafik var Anti-aliasing de oldumu galiba gerçek sanıcam
Aygun61, yama ilerlemesi haber verilmeyecek. Tamamlandığında çıkacak.
iyi hoşta sistemleri çok zorluyor şuanki hali ile birde dx11 gelirse düşünemiyorum kasmaları eğer iyileştirilmeler yapılmışsa süper birşey olacak
bu oyunu oynamak için bilgisayarıma 6 çekirdek amd işlemci alcam şuan 2 çekirdek amd athlon 64 x2 3800+ işlemci ile çalıştırmaya kalksam bilgisayarın işlemci patlar
6 çekirdeklidede kasar kendi pcimde biliyorum ekran kartıda hd5870 highde kasıyor ondan diyorum dx11de çok kasar :S
Zaten olması gereken şeyler değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme