Şimdi Ara

PSN'in Açılışı Haziranı Bulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      PSN krizi sürmeye malesef devam ediyor. 20 Nisan'dan beri kapalı olan PSN ve Qriocity servisleri için Sony geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapmış ve açılışın önceki hafta gerçekleşeceğini belirtmişti. Nitekim hafta geçmesine rağmen PSN malesef hala kapalı durumda. Sony yetkilileri yakın bir tarihi işaret etse de PSN'in 31 Mayıs'tan önce açılması zor gözüküyor.

Bloomberg sitesinin haberine göre PSN'in açılması haziran ayını bulacak. Konu ile ilgili Sony'den  Shigenori Yoshida ile bir telefon görüşmesi yaptıklarını belirten site, Yoshida'nın PSN servislerindeki bakımın son hız devam ettiğini ve sistemin tam işleyişi için planlanan tarihin 1 Haziran olduğunu dile getirmiş. 

Yani olası bir önce açılışta bile sistemin tüm özelliklerini tam anlamıyla kullanamayacağız. Meraklı bekleyiş devam ediyor...

• PSN kullanıcısı olan arkadaşlara Allah sabır versin ne diyim.
  • Valla kalmadı sabır falan sonunda şu çıplak siyahi adam gibi deliricek herkez.
  • Allah tependen baksın sony...
  • çıplak siyah adamın yeni videosu çıkmıs.Belki bu hafta online hizmetler açılır sabır filan kalmadı :D
  • yemin ederim delendim nerdeyse okular kapanın ca açılacak helebi açılmasın psn yi basmasam bana da aziz demesinler
  • Tam bi rezalet ötesi
  • Sony beni bile kestin yani...Ben bile ümitlerimi bitirdim - yitirdim artık.
  • Haziran mı? Ölme eşşeğim ölme o kadar beklenir mi be herkesi live'a bekliyorum.
  • Sony sana güvenim falan kalmadı artık kac gündür beklıoruz bi 20 gün daha bekle işin yoksa bu ayın sonunda olacağıda kesin deil biz cok beklerız daha arkadaslar
  • O bu değil... E3' den sonra yeni xbox tanıtılmaz ve üstüne PSN düzelmezse wii satar xbox alırım... Yatıp kalksın dua etsin Sony direk PS3 leri satmıyor insanlar.
  • Ancak Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, God of War Collection, Infamous vb. verirlerse (bide eski oyunları söledim ki verirlerse yeni vericeklerini sanmam) yada 5 tam sürüm PS3 Exclusive oyununu PSN üzerinden dağıtılırsa belki affeder kullanıcılar. Bence yapmalılarda çünkü NGP ve gelecek nesil konsollarının satış rakamları etkilenicekdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

Ancak Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, God of War Collection, Infamous vb. verirlerse (bide eski oyunları söledim ki verirlerse yeni vericeklerini sanmam) yada 5 tam sürüm PS3 Exclusive oyununu PSN üzerinden dağıtılırsa belki affeder kullanıcılar. Bence yapmalılarda çünkü NGP ve gelecek nesil konsollarının satış rakamları etkilenicekdir.

Kısaca mağdurum 10 bin dolarımı verin.
  • rezalet ya yok böyle bir şey 1ay plus üyeliği diyo adamlar bide doğru düzgün bedava bikaç oyun vermezse açarım davamı zaten kredi kartımdanda 39dolar çekilmiş geçen ay şaibeli durumlar sinirimi bozmasınlar
  • hiç bişeyde yapamazsınız istediğiniz kadar dava açın kullanıcı sözleşmesinde vardır kesin böyle durumlarda sorumlu değiliz diye. siz siz olun öyle cırt bırt vermeyin kredi kartı bilgilerinizi firmalara hem sonye hem size ders olsun ister kızın ister kızmayın.
  • sony sokarim sizn isinize xbox alamya gidiom.
  • Birsuru online oynamak istedigim oyun cikti. Neyse portal 2 i split screen coop bitirdik operation flashpoint red river i coop oynariz diye aldik arkadaslarla(zamaninda op flashpoint oynamis birisi olarak oyuna 4/10 veriyorum) cunku singleplayer da AI(hem friendly hem enemy) oyle boyle kotu degil. Hadi onuda koyduk kenara ya artik singleplayer oyun cikmiyor ki arkadas! 5 saat bile surmeyen tek duze ve scripted eventlerle hikaye anlatan singleplayer campaign cikiyor 3-4 senedir yaninda birsuru bug u da bedava veriyorlar. Yeniden oynamaya calissaniz bile 2. kez oynadiginizda ilk seferde gormediginiz tek birsey sunmuyor oyunlar. Pc yi tamamen is odakli kullaniyip ps3 ten oyun oynayayim dedim ama oyunlar oyle bir "lacking" ki online ozelliklerini ortadan kaldirdiginiz anda hicbirsey kalmiyor.
  • bu ps3 satışlarını inanılmaz etkiler sony imajını çok fena zedeledi ps3 sahibi olsam kafayı yerdir sabır kalmaz insanda git sega mega drive oyna daha iyi sinir olmazsın bari
  • oho bu ne kardeşim böyle ya insaf diyorum yani o kadar geç açılacaksa PSN PLUS ve iki oyun verseler de kendilerini affettiremezler bu ne biçim iş ya offff offff :(
  • yeni bir konsol çıkarsa ps almıyacam xbox alacam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.