'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 23641 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Iyı aksamlar. Ben oynuyorum.Her hangı bır konuda yardıma ıhtıyacınız olursa veya bır sorunuz olursa yardımcı olabılırım. Oyuna ılk basta ön yargı ıle yaklasanlar oluyor hatta bende oyleydım fakat sonradan oyle bir bağımlı yapıyorki... Herneyse. Server : Verdant Alley
Iyı aksamlar. Ben oynuyorum.Her hangı bır konuda yardıma ıhtıyacınız olursa veya bır sorunuz olursa yardımcı olabılırım. Oyuna ılk basta ön yargı ıle yaklasanlar oluyor hatta bende oyleydım fakat sonradan oyle bir bağımlı yapıyorki... Herneyse. Server : Verdant Alley
Herkese kolay gelsın
Aynen katılıyorum.
Oyun dışardan biraz basit gibi görünüyor ama gerçekten çok geniş kapsamlı.İddaa ediyorum çoğu client e sahip yani indiripte oynadığımız oyunlardan daha iyi bir oyun sistemi var.
Nasıl bişey acaba bende ilk girdiğimde çok ezme bişeydi vs de adamı sen oynatmıyordun galiba skilleri falan ayarlıon o dalıyordu hiç bişey anlamamıştım kapatmıştım direk . Siz ne anlıyorsunuz acaba elinle vurmuyorsun bunda ne heycan olabilir ? ( Yanlışım varsa affola )
Nasıl bişey acaba bende ilk girdiğimde çok ezme bişeydi vs de adamı sen oynatmıyordun galiba skilleri falan ayarlıon o dalıyordu hiç bişey anlamamıştım kapatmıştım direk . Siz ne anlıyorsunuz acaba elinle vurmuyorsun bunda ne heycan olabilir ? ( Yanlışım varsa affola )
Strateji yi , skilleri sen ayarlıyorsun marifet elle vurmada değil. Elle de vurulabılıyor aktif skiller yalnız Yüzdesi var %20 skill cast şansı mesela , vurmayabılır yanı . Ama zevki çok başka gercekten bende sen gıbı dusunuyordum ılk basta
Oyunu beğenmiştim aslında ama gift bitince gold alayım dedim, smsle ödemede 15liralık goldun üstüne 30lira da ayrıca ücret bindirip 45lira fiyat çekince bıraktım. Gift/gold olmadan oynamak pek mümkün değil.
Kullandığım da build de;
Static Field Dead Demon Consuming Seal The Eight Inner Gates Released Great Strength Windstrom Array Crystal Blade
Tavsiye ederim bayağı etkili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 22 Mayıs 2011; 22:17:23 >
Gold satın aldıgınızda daha eglencelı oluyor bunu ınkar edemem ama kredı kartınız varsa daha avantajlı sanırım bılmıyorum cep tel ile hıc almadım. Ama FREE bir oyundur bır sorun olursa PM atabılırsınız ben herseyı hallettım oyunda artık bı kac gun konuya bakamadım baska sehırdeydım herkese ıyı eglenceler.
( Merak ettıgınız her konuyu ınce ayrıntılarıyla anlatırım 1s nedır ne nasıl yapılır vesaire :) )
Frostboredragon nasıl elde edilir bulamadım ben.Şansa lily vardı yanına 1s mi 2s mi ne koyup combine yapıp olmuştu.Ama artık olmuyor.Formülü nedir acaba
ya arkadaslar bende oynuyorum s1 +0 lily +2 hollow ichigo 25 lw karakter var ama bayağı bilmediğim şey var burada markete giriorum sell item var ordan item nasıl satılıyor bi yardımcı olurmusunuz?
Eğer ilgilenen olursa, 1 Kasımda Ninjawaz adıyla başka bir şirket tarafından başka bir pockie ninja daha açıldı. Oyun daha çok yeni, oynayanı da az, başladığım gün sıralamada 25.liğe falan çıktım. Oyuniçi nickim Beast
yeni accoutn actım ben oyunu öğrendikçe ne oldugunu anlıyorsun suan trainingdeyim hon atıyorum :D bekleriz beyler ama oyunda klan kurma gibi bişey yok sanırım uchiha gibi mesela :(
Serverler nasıl farklı oluyor rastgele mi veriliyor ben ikideyim sanırım s2 yazıyor linkte diger serverlerı nasıl seçeceğiz birde engrave crystal ve engrave blade nasıl kullanılır ne işe yarar bilginiz varsa ve paylaşırsanız süper olur
Herkeze merhaba arkadaşlar... oyunun son serverından (s34 - impel down) giriş yaptım. 31 lvl +0 Aizen char / +1 lily pet fire köyünden char açtım. Görevlerin bazıları oyundan kaynaklı tam anlatımı çıkmıyor.Bu bazı görevlerde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
sa. bende 500 gold var bunu en iyi nasıl degerlendirebilirim clanda garden da yeni slot mu acayım yada garden da bankai agacı seviyesini mi yukseltiyim. zampaktouda 3 slotun hepsini mi acsam. birine sordum biriktir level 91 de engrave mi ole bisey icin kullanırsın dedi o ne oluyo. benim suan level 84 1250-1450 atak 300 blok 3.78 speed 650 dodge 1170 def 770 armor break 360 hit 180 crtk +20 konan outfit var. hangi ozellige yuklenirsem daha iyi olur speede mi armor breke mi dodge ye mi yada hiti cok yuksek tutup critigide yukseltsem mi ? bunlara bi cevap yazarsanız sevinirim
giysiye artı basmak icin o giysiden ilk basta 3 tane olması lazım 3 tane yi bastıktan sonra +1 oluyo o artı+1 i tekrar basa koyup +0 dan 2 tane daha koyuyon +2 oluyo +2 yi basa koyuyon yine +0 dan 2 tane daha koyup +3 yapıyon ama her artı basısında basarılı olma yuzden dusuyor. + basmak icin itemler var onlarla yuzde yuz artı basıyon yanma ihtimali yok loutfit purify stone var +10 a kadar bunla basıyon +10dan +20 ye kadar advence outfit purify stone var. bazı kazanabildiğin pot lar var onların icinden direk +18 giysili dusuyor