Şimdi Ara

Aerocool'dan kompakt boyutlu yeni oyuncu kasası; Qs-202

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Kasa üreticisi Aerocool, düşük bütçeli oyuncular için hazırladığı PGS (Performance Gaming System) serisi yeni kasa modelini kullanıma sunuyor. Qs-202 olarak isimlendirilen mini-tower formundaki yeni model 378 x 200 x 470 mm olarak açıklanan ölçüleriyle kompakt bir yapı segiliyor. 0.6mm kalınlığında çelik yapı kullanılarak hazırlanan tamamı siyah renkli kasa, iki adet 5.25-inç ve altı adet 3.5-inç sürücüye ev sahipliği yapabiliyor. Micro ATX anakartlarla uyumlu olan ve su soğutma sistemlerine destek sunan Qs-202'nin ön kısmında 140mm, arka kısmında ise 120mm çapında olan ve 1500 devir/dakika hızında çalışan fanlara yer veriliyor.


    Sabit disk kafesi çıkartıldığı takdirde uzunluğu 390mm'ye kadar olan ekran kartlarıyla kullanılan bilen kasada, su soğutma sistemleri için hortum deliklerine de yer veriliyor. Pencereli yan kapağa sahip olan ve depolama sürücülerinin alet gerektirmeden, hızlı bir şekilde kurulmasına olanak tanıyan Aerocool Qs-202'nin yurt dışı fiyatı 49.90 Avro olarak açıklandı.




















  • Boyutlarından dolayı salona lcd tv nin yanına konulup, hem HTPC amaçlı, hem de oyun ve net amaçlı kullanılabilir.
  • F/P odaklı seçimler için harika bir kasa bence, çok beğendim.
  • Acayip beğendim, çok tatlı olmuş.
  • Yan kapaktaki fan/yuva aşağı alıp vga'nın karşısına konumlandırmış olsalardı, daha iyi bir iş yapmış olurlardı.
  • 50Avro fazla kdv filan derken 150TL ye yakın bir fiyatla giriş yapar.
    150TL ye HAF912 varken bu pek ilgi görmez zaten 100TL civarındada VS-9 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScreamAiMFire

    50Avro fazla kdv filan derken 150TL ye yakın bir fiyatla giriş yapar.
    150TL ye HAF912 varken bu pek ilgi görmez zaten 100TL civarındada VS-9 var.


    bunu atx kasalar ile değil htpc kasalar ile bir tutmak lazım. zaten o amaçla üretilmiştir. bu tür kasalar hoşuma hiç bir zaman gitmese de o amaç doğrulutusunda kullanıcı dostu bir kasaya benziyor.
  • Düşük bütçeli kullanıcılar için üretilip birde su soğutma sistemlerine destek sunmak bana göre gereksiz bir ayrıntı olsa da şekil itibariyle oldukça şık bir kasa olmuş
  • vs-9 aldım şu öndeki pgs arması çok kötü duruyor.. Umarım yeni modellerde armayı daha kaliteli üretirler resmen dökme demire boya vurmuşlar
  • Çok hoş bir kasa olmuş... Ne yazıkki HTPC topladım :(. Gerçi üzülmem yersiz zira bundan daha ufak ve ATX anakart takılabilen bir kasam var. Akasa'dan...
  • Arkadaşlar bu kasa için HTPC demek pek doğru olmaz, daha çok LanParty kasası. O yüzden dar alan da kısa paslaşmalar yapabilecek gerekli olan tüm donanima destek veriyor. Bunun içine su soğutma da dahil. Ayrıca görsel olarak da oldukça etkileyici. Bütün bunları yaparkan sadece kolunun altında koy git. Mantık bu.

    Aerocool'dan kompakt boyutlu yeni oyuncu kasası; Qs-202

    Aerocool'dan kompakt boyutlu yeni oyuncu kasası; Qs-202




  • Aercool bu fan dizyanını rasgelemi ölçerekmni yapıyor anlamıyorum. Kasa çok toz çekiyor. Ayrıca tasarımı bira daha geliştire bilirlerdi.
  • Qs 200 kullanıcısıyım kasamdan gayet memnunum. Ancak o boyuttaki kasaya 5 adet 12cm fan sığdırabiliyorsunuz. Ayrıca güç kaynağı yukardaydı ters çevirip kasanın üstünü kestim artık havayı kasanın içinden değil dışarıdan alıyor. Ayrıca aldığım zaman 5970 kasanın içine sorunsuz sığıyordu. Kablo toplama kilitleriyle de kabloları görünmeyen yerlere sıkıştırmak yerine kilitleyerek temiz ve düzenli bir görüntü elde ediyorsunuz. Yurtta kaldığım için dönem sonlarında eve giderken de bavuluma koyup gidiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: met@lrock

    Aercool bu fan dizyanını rasgelemi ölçerekmni yapıyor anlamıyorum. Kasa çok toz çekiyor. Ayrıca tasarımı bira daha geliştire bilirlerdi.


    Kasa'nın çok toz çekmesi iki şeye işarettir, 1- Çok iyi havalandırıyor, 2- Ortam çok tozlu. 2. Sorunu halledebilirseniz sorun kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    F/P odaklı seçimler için harika bir kasa bence, çok beğendim.


    150 liraya güç kaynaksız bir kasa pek F/Başarım ürünü sayılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazbut

    150 liraya güç kaynaksız bir kasa pek F/Başarım ürünü sayılmaz.


    Alıntı yaptığınız mesajdaki smile'ı değiştirecek kadar nedir gareziniz anlamadım ama bu kasa 150 TL olsada olmasada alınabilirliği yüksek bir kasa. Sonuçta bu forumda bile yer sıkıntısı yüzünden istedikleri gibi kasa bulamayan kullanıcılar var, yani her malın bir alıcısı vardır. Böyle bir sisteme ASUS M4A78LT-M & Amd Athlon x3 / x4 işlemcili bir sistem kurup lan party kasası bile oluşturabilir kullanıcılar, yani siz boşa endişe yapmışsınız.




  • yurtdışından aldım,



    şimdiye kadar kullandığım en sessiz, en serin kasa



    ASUS P8P67-M

    I7-2600K

    ASUS HD6950 DC2

    8GB CORSAIR XMS

    CORSAIR HYDRO H80

    CORSAIR TX850

    OCZ AGILITY3 60GB SSD

    WDC WD2002FAEX 2TB

    AEROCOOL QS202

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.