Şimdi Ara

Mobee Nett 7” T1200 1.2Ghz 444TL USB3g A+ Kapasitif Ekran Yeni F/P Kralı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A+ Kapasitif Ekran, 1.2 Ghz işlemci (Cortex A8), Adobe Flash 10.1 desteği , A+ Kapasitif Ekran, Android 2.3Gingerbread işletim sistemi Yüksek oyun performansı iddası ve 444TL fiyatı ile çok uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum ve donanımhaberden çok hızlı bir video inceleme bekliyorum.

USB den 3G internet desteği androidde yok sanıyordum gingerbread ile mi geldi acaba? Usb yuvası micro, içeriğinde dönüştürücüsü varmış. Birde Gsensörü 360 derece ve oyunlar için yeterince hızlı ve kalitelimi? Ekranı nasıl işlemcisi pek tanındık değil nasıldır acaba birde ekran kartı nedir belirtilmemiş ilk önce bilinmesi gereken bilgiler bence :)

En çok gözüme batan tek eksisi, 5saat rahat yeten diye belirtildiği halde pilin 3500mAh olması.

Şimdiye kadar aldığım cevaplar:
    -G-sensör 360derece
    -Android 3.0 Honeycomb destekleyeceği düşünülüyor ama henüz çıkmadığı için net garanti edemiyorlar.
    -USB 3G modemlerin bazılarını destekliyor Türkcell VINN E180 ile çalışıyor mesela diğer modemlerlede test ediyolarmış.
    -Donanımhaber incelemesine göre ekranı gayet kullanışlı henüz elime alıp görmedim elime geçtiğinde Galaxy S e oranla ne kalitede olduğunu yazarım ;)

Elime alıp incelediğimde kurcaladığımda ilk yorumlarım tesbitlerim;
    1- G-Sensörüm çalışmıyor kalibrede ettim gene çalışmıyor labyrent oyununda sağa çeviriyom aşağı gidiyor sola çeviriyorum sağa gidiyor bazen kafasına göre sağa sola hızlı atıyor yere dimdik yapıyorum santim hareket etmiyor yani hiç güzel çalışmıyor.
    2- Android marketten uygulama yükleyemiyorum yükle diyorum listeye alıyor yüklenecektir diyor ama yüklemiyor öyle yükleniyormuş gibi kalıyor ne kadar beklersem bekleyim değişmiyor. Şuan 10-15 tane uygulama var marketi açıp uygulamarıma girince tüm programlar yükleniyor olarak gözüküyor ama hiç biri yüklenmiyor.
    3- Dokunmatiği sık sık kafayı yiyor iki parmakla sayfaları büyütüp küçültmeyi deniyince ilk başta yapıyor gibi oluyor sonra tek parmakla dokununca geri büyütüp küçültüyor rastgele hareketler yapıyor.
    4- Angry birds oyununda kuşu çekip elimi sabit tutmama ragmen kuş hafif bi şekilde aşağı yukarı hızla titriyor ve güzel atış yapamıyorum.
    5- Cihaz boşta beklerken ekranı kendi kapanınca hangi tuşa basarsam basıyım ekran geri gelmiyor anca kapama tuşuna uzun süre basınca telefonu kapatmak istiyor musunuz menüsünü açınca geliyor.

Ek olarak menülerini dokunmatiğini çokta beğenmedim (Samsung Galaxy S ile kesinlikle kıyaslanamaz ne ekranı ne görüntüsü ne doğunmatiği) ekranı üst yüzeyinin yarım santim altındaymış gibi duruyor.
    ama genel olarak hiçte fena değil o fiyata yapabildikleri idare eder. Kurcaladıkça tesbitlerimi paylaşırım ;)

Alıntı İnceleme :

Mobee Nett Tablet 7” T1200 tablet şimdi 1.2 GHz işlemci ve kapasitif ekranlı

4 Mayıs 2011 - 13:47, Haberler

Android tabletlere güçlü bir alternatif daha eklendi. Mobee Nett 7” T1200, 1.2 GHz’lik Arm Cortex A8 işlemcisi, kapasitif dokunmatik ekranı ve Android 2.3 Gingerbread işlemcisiyle huzurlarınızda. Üstelik Mobee Nett Tablet 7” T1200 fiyatı 444 TL olarak belirlenmiş.
    Mobee_7inch_T1200-Tablet_1

Mobee’nin düşük bütçeli tabletleri sonunda işlemci ve kapasitif ekran iyileştirmeleriyle bu sefer Mobee Nett Tablet 7” T1200 adıyla karşımızda. Android 2.3 Ginger Bread işletim sistemli ürün bu yılın başında duyurulan 1.2 GHz hızındaki Arm Cortex A8 Telechips 8803 işlemcisiyle Türkiye’de satılmakta olan en hızlı Android tabanlı tablet olma özelliğine de sahip. Bu hız, gerek uygulamaların kullanımı, gerek multimedya içeril gösterimi, gerekse oyun severlere daha eğlenceli bir atmosfer sunması gibi kriterlere ışık tutuyor.

Kapasitif ekran ve 1.2GHz işlemci
    Kapasitif dokunmatik özellikli 7″ boyutundaki ve 800×480 piksel çözünürlüğündeki Mobee Nett Tablet 7” T1200′de Türkçe klavye ve 2MP’lik webkamerası da bulunmakta. 1.2 Ghz’lik işlemcisi sayesinde HD çözünürlüklü multimedya içerikleri oynatabilen tablet, HDMI çıkışı üzerinden uyumlu TV ya da projeksiyon cihazlarına da bağlanabiliyor.

Mobee_7inch_T1200-Tablet_2

Harici 3G desteği
    Mobee Nett Tablet 7” T1200, 3500 mAh’lik piliyle 5 saatlik kesintisiz kullanıma sahip. Üründe internet bağlantısı kablosuz ağ kartı üzerinden gerçekleşebilse de, ayrıca istenirse USB üzerinden operatörlerden temin edebileceğiniz uyumlu 3G USB modemlerle de kullanılabiliyor.

370 gramlık bir ağırlığı bulunan bu tabletin RAM belleği 512MB, dahili depolama alanı ise 4GB’da tutulmuş. Tablete ayrıca microSD kart yuvasından 32 GB’a kadar kapasiteli ek bellek takılabiliyor.

Algılayıcı olarak Yalnızca G-Sensöre yer verilen Mobee Nett Tablet 7, bu özelliği ile yatay ya da dikey kullanılabiliyor.

Mobee Nett Tablet 7″ T1200 uygulamaları
    Android market yüklü olarak satışa sunulması da önemli bir ayrıntı. Üründe kurulu olarak şu programlar geliyor:

Tank 3D, Speed Forge 3D, Adobe Reader, Angry Birds, Astro file manager, Ayarlar, Barkod tarayıcısı, Basketball Shot, Document to Go, Facebook, Fruit ninja, Galeri, Gmail, Google Haritalar, Hesap makinesı, HiMSN, Jewels, Kamera, Mail, Uygulama Market, Yahoo Messenger, Müzik, Penguin Skiing, Pinball, Saat, Skype, Slotaire, Sudoku, Takvim, G-talk, Talking Tom, Tarayıcı, The Weather Channel, Twitter, Video Kamera, Winamp, X construct ve Youtube

Mobee Nett Tablet 7″ T1200 fiyatı 444 TL olarak belirlenmiş (KDV dahil). Teknik özellikleri ise şöyle sıralanıyor:

Mobee Nett Tablet 7″ T1200 Teknik Özellikler
    Kategori Özellik Açıklama
    Temel Özellikler Mobee model Mobee Nett 7” T1200
    CPU modeli Arm Cortex A8
    Telechips 8803
    CPU hızı 1.2 GHz
    DDR-RAM 512MB
    NAND Flash 4GB
    İşletim sistemi Google Android 2.3
    İnternet WiFi, Harici 3G USB data card (WCDMA, EVDO, TD-SCDMA)
    USB arayüz Mini USB
    HDMI arayüz 1080P high-definition video çıkışı
    Standart hücre Li-ion polymer, 3500mAh / 3.7 V [5 saat)
    TF (mikro SD) kart Maksimum 32GB
    3D 3D video ve oyun desteği
    Dış Özellikler Görünüm Mat
    Gövde rengi Siyah
    Ana ekran 7.0 inch kapasitif dokunmatik ekran, 800x480 çözünürlük
    Web kamera 2.0 mp
    Ağırlık 370g
    Uygulamalar Video oynatma AVI, RMVB, MKV ve FLV vb format 1080p HD
    Müzik çalma Dahili müzikçalar, MP3, MIDI ve WAV format desteği
    Oyun Çeşitli oyunlar
    İmaj görüntüleme BMP, JPG, TIF, PNG, GIF desteği
    Ofis Office (word, excel okuma), PDF okuma desteği

Mobee Nett Tablet 7″ hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve nerelerde satıldığını öğrenmek içinwww.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Alıntı :http://www.pcextra.com.tr/haber/2011/05/mobee-nett-tablet-7%E2%80%9D-t1200-tablet-simdi-1-2-ghz-islemci-ve-kapasitif-ekranli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 16 Mayıs 2011; 18:37:25 >

• Ürünü şahsi derecelendirmem;
    Dokunmatiği 6/10
    Ekranı 4/10
    Hızı 7/10
    Stabilitesi 2/10
    Görsellik 4/10

Kısacası ben pek beğenmedim bir çok da sebebi var almak isteyen ama güvenemeyen merak eden bana istediği soruyu sorabilir ;)
  • Cihaz o kadar kötü mü gerçekten düşünüyordum almayı. Hangi cihazlara göre alttaki puanlamayı yaptınız?
  • Galaxy S ile kıyaslarsam 3/10 alır bence o derece kötü uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 13 Aralık 2011; 13:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeris

Ürünü şahsi derecelendirmem;
    Dokunmatiği 6/10
    Ekranı 4/10
    Hızı 7/10
    Stabilitesi 2/10
    Görsellik 4/10

Kısacası ben pek beğenmedim bir çok da sebebi var almak isteyen ama güvenemeyen merak eden bana istediği soruyu sorabilir ;)

Kardeşim ne bekliyorsun galaxy s 1000 tl bu tablet 400 tl 2.5 kat daha pahalı galaxy s 400 tlye daha iyisi yok
    Bana göre(400 liralıklar arasında):
    Dokunmatik:7/10
    ekran:7/10
    hız:10/10
  • arkadaşlar bende uygun bir tablet arıyorum.aslında arabamda kullanmak adına.yani mkv oynatsın,webde gezinim,androidin nimetlerinden faydalanım yeter.mobee 1200 de gps chipi var mı?android 3.0 a yükseltilebilmişmi?söylenildiği gibi 600cpu+600dsp şeklindemi.ki bu şekilde film ve oyunların daha performanslı olacağını okudum.yanlış olabilir.fiyatı 399 tl.bu fiyata bu özelliklere yakın daha kaliteli bir ürün var mıdır?stabiletisinin kötü olduğunu söylüyor herkes.fakat bu fiyata daha stabil bir cihaz var ise öğrenmek isterim.yurtdışındaki sitelerde var gibi duruyor ama güvenemiyorum.en azından burada muhattap var garanti var.
    türkiyede satılan tüm uygun tabletleri inceledim.fakat bu özelliklerde bu fiyata bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz lütfen..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertinos

quote:

Orijinalden alıntı: Aeris

Ürünü şahsi derecelendirmem;
    Dokunmatiği 6/10
    Ekranı 4/10
    Hızı 7/10
    Stabilitesi 2/10
    Görsellik 4/10

Kardeşim ne bekliyorsun galaxy s 1000 tl bu tablet 400 tl 2.5 kat daha pahalı galaxy s 400 tlye daha iyisi yok
    Bana göre(400 liralıklar arasında):
    Dokunmatik:7/10
    ekran:7/10
    hız:10/10

Bana eğlenceyi zıkkım ettiğinden başkasınada etmesin diyorum alın bir Archos 70, exper easy pad yada reeder read pad yakın fiyata kafanız rahat etsin aldığınız ürün kaliteli olsun . Bence zevk için alınan bir ürünün biraz zevk vermesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 13 Aralık 2011; 13:59:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bendede mobee t 1200 tablet var yeni aldım ikinci el temiz .bi sorum olcak size cihazımı masaüstü pcme usb kablosu ile baglamak istiyorum ama masaüstü pc driver istiyo napmam lazım vista home basic kullanıyorum .yardım edinnn...
  • ayarlardan wireless ve ağ'a girin ordan USB ayarına girin Yığın bellek olarak ayarlayın daha sonra bilgisayara taktığınızda tabletin ekranına gelen menüden usb belleği bağla seçeneğine dokunun bilgisayarın görmesi lazım.
  • beyler öncelikle merhaba size birşey sormak istiyorum
    ben bu tablet pc yi almak istiyorum ancak özelliklerini tam olarak anlayamadım
    Ben internetten (wireless) le film izlemek istiyorum galiba uzantıları .flv bu tür videoları desteklermi vede youtube gibi sitelerin videolarını ?
    şimdiden teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.