Şimdi Ara

Doğuştan Fenerli Koçum benim :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Doğuştan Fenerli
    Gaziantep'te 'Doğuştan fanatik' sloganını doğrulayan bebeğin göbek bağının sarı-lacivert olması görenleri hayrete düşürdü.
    Güncelleme : 06 Mayıs 2011 15:44

    Şahinbey ilçesinde ikamet eden Akbulut ailesinin 4 kilo 200 olarak özel bir hastanede dünyaya gelen bebeği 'Doğuştan fanatik' sloganını doğruladı. Fenerbahçeli olan Akbulut ailesinin doğan bebeği görmek için eve gelen yakınları gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Bebeğin göbek kordonu tamamen sarı-lacivert olunca aile Fenerbahçeli olduklarının tasdiklendiğini söyledi.

    4 çocuk babası Osman Akbulut son olarak dünyaya gelen oğlunun "doğuştan fanatik" olmasının kendisi için onur verici olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a ulaşmak istediğini söyledi.
     Doğuştan Fenerli  Koçum benim :)



    Başkan Aziz Yıldırım'la bu sevinci paylaşmak istediğini anlatan Osman Akbulut, "Doğumu zaten çok zor oldu. Normal doğum beklerken sıkıntı olabileceğini düşünerek sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Akşam eve geldiğimde göbek bağının sarı-lacivert olduğunu söylediler ancak inanamadım. Kendi gözümle görünce gerçekten şok oldum. Biz zaten ailece Fenerliyiz ,böyle olması bizim için iyi oldu. Babamın adı Bekir, çoçuğumuza Gaziantepspor'dan Fenerbahçe'ye giden tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün'ün adını koymak istiyoruz" dedi.

    Anne Reyhan Akbulut ise oğlunun doğuştan Fenerbahçeli olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Doğumu çok zor oldu ama hiç beklemediğimiz bir şeydi. İlk gördüğümde inanmadım gözlerime inanamadım ve yanlış görüyor olabilirim diye aileme söyledim. Onlar da doğrulayınca büyük bir şok yaşadım. Doğuştan fanatik dedikleri böyle olsa gerek. Oğlumun futbolcu olmasını da çok istiyorum" dedi.
     Doğuştan Fenerli  Koçum benim :)


    Bebeğin Galatasaraylı dayısı Suphi Akbulut ise, "Ailenin hepsi Fenerbahçeli. Ben de doğacak olan yeğenimi Galatasaraylı yapmayı hayal ediyordum. Ama doğuştan fanatik Fenerbahçeli olunca sanırım yapacak bir şeyimiz kalmadı. Ama yine de Galatasaraylı yapmaya çalışacağız" diye konuştu.



  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.