Şimdi Ara

Gelecek OPM Sayısında Modern Warfare 3 Olacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
        Resmi Playstation dergisinin açıklamasına göre 8 Haziran'daki yeni OPM sayısında Modern Warfare 3'ün ilk duyurusuna imza atılacak.

Dergide Modern Warfare 3 için "Dünyanın en iyi oyunu dönüyor" sloganı ile reklamı yapıldığı görülüyor. Koca yeşil renkte bir 3 rakamı. Modern Warfare 3'ten başka bir şey aklınıza geliyorsa, yorum sizin. Haziran'a da epey var bu arada, dergi çıkana kadar Call of Duty: Modern Warfare 3 duyurusunun da gerçekleşebileceğini unutmayalım. Aşağıdan son sayıdaki Modern Warfare 3 teaserını görebilirsiniz.

Yeni Call of Duty'lerin genel olarak Haziran ayında duyurulduğunu düşünürsek bundan daha iyi bir duyuru tarihi aklımıza gelmiyor. Bu arada Rock Paper Shotgun sitesinin açıklamasına göre ise Activision, EA'in Battlefield: Play4Free'sine benzer online tabanlı bir Call of Duty duyuracak.

• 8 haziran değil E3 önemli !!!
  • En iyi demiyor en buyuk diyor ayni sey olmasa gerek...
  • play4free benzer olacaksa p*k tan bir sey olmasın.adam gıbı cıkarıyorlarsa cıkarsınlar yok mılletı yolmak ıcın cıkarıcaklarsa hıc cıkarmasınlar.
  • Hikayede Ghost anlatılırsa yakarım stüdyolarını.Adam gibi hikaye devam etsin.Yeni grafik motoru falanda istemiyorum şahsen,Mw2nin grafiklerini geliştirsinler günümüze uyarlasınlar yeter.Grafiği için oynamıyoruz Codu.Neyse,eğer yine her zamanki gibi kasımda çıkarsa oyun UC3ün Skyrimin ve BF3ün vay haline.
  • mw3 olucagı garanti yoksa neden 3 yeşil renkte olsunki
  • Modern Warfare başka ne olacak :) Bana görede yeni grafik motoru şart değil, güncellesinler yeter. Yeni nesil konsollara geçiş olunca zaten motoru yenileyecekler. Motoru 2 yıl sonra yapsınlar tam yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2maru -- 7 Mayıs 2011; 20:10:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @r2maru
    Eğer yeni bir oyun motoru yapmazlarsa 3 için bu tamamen oyuncuları yolmak anlamına gelir zira CoD4'den beri aynı oyun motoru mevcut.. Önümüze yıllardır konulan aynı oyunu mu almak istersiniz yoksa BF3 gibi yeni nesil bir grafik motorlu oyunu mu oynamak istersiniz? Hikayeleri katmıyorum, onlar ap ayrı bir mesele..
  • Diablo 3'dür belki =D
  • Half Life 3 , Half Life Epsiode 3 bunlar da olabilir. Şahsen Dünyanın en büyük oyunu Half Life'dır. Yeşil ona çook yakışıyor :D Portal 2'dede Half-Life serisine bazı göndermeler vardı. COD:MW3 de ihtimal.
  • iw modern warfare serisi için 2 oyun yaptı, üçüncü oyunda aynı motorla yapılacak.(Her seferinde güncelleniyor tabiki) Treyarch da 2 oyun yaptı aynı motorla oldu bitti. 5 oyun fazla değil aynı motorla.Yenisi gelecek yakında. Call of Duty piyasada lider olunca abartılıyor tabi. Bu arada EA frosbite engine ile bir başka savaş oyunu medal of honor 'uda yaptı.
  • Birdahaki sayıda olsa ne işe yarayacakkı E3'te ögrenecegız zaten herseyi:)
  • Artık duyulsun modern warfare 3 :D
  • uncharted 3 bence :D hatta yüzdeyüz...
  • Battle Field 3, Diablo 3 , Call of duty 3 , Dirt 3 , Half Life 3 ' de olabilir :D
  • @EMRECAN11
    evet bana da yeşil olmasından dolayı mw3 gibi geliyor.

@xenferious
    uncharted 3 zaten duyurulmamışmıydı :)
  • bir an önce çıksın şu mw3 bende istemiyorum ghostun hikayesini hikaye devam etsin yeter mw2 nin grafikleriyle yapsınlar alırım ben bu oyunu hikayesi için alıyorum tabiki grafik diyince tercihim bf3 olacaktır ama cod un yeri başka bende...
  • modern warfare 3 ise kasım ayına kadar çıkar herhalde
  • bu yil cod u unutun...adamlar hala eleman ariyolar :D a
  • mw2 oynadıgım en zevkli oyunlardandı 3 cıksın hemen alıcam :) benim icin grafik cok onemli degil mw2 deki grafik fazlasıyla yetti bana onemli olan oynanış eğlenmek hikaye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.