Bildirim
Portal 2 Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güzellll :) _____________________________ -
il defa 2.yorum güzelll çok güzel bi oyun _____________________________ -
3 de benden olsun _____________________________ -
Puanını sonuna kadar hak etmiş :) _____________________________ -
be basit buldum :/ oyunu _____________________________ -
2. veya 3. yazınca bişey mi oluyor anlamadım gitti. Herkes 1. yorum felan diyip sidik yarıştırıyor.
Oyuna gelirsek ben bu oyunu severek bitirdim. Senaryo olayını da çok sevdim. Güzel kurgulanmış_____________________________
9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ -
TKCELİK BENCE DAHA FAZLA PUANI HAKKETİYOR _____________________________ -
Oynadığım en müthiş oyunlardan biri... _____________________________ -
Harika oyun, harika inceleme _____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722
-
Bolumsonucanavari Stüdyoları? mı? çok merak ettim stüdyonuzun resimlerini koyabilirmisiniz (: _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Benim hoşuma gitmedi bu oyun ama yinede zevk meselesi ! :) _____________________________ Codename: Mr.Wiskers -
Yuhhh okadar puanı vermek mi? Çok büyük haksızlık diğer oyunlara, Grafik 9 imkanı yok ses 9.4 imkanı yok geveze bir robot konusuyor konusuyor konusyor kafa şişiriyor sadece oynanabilirlik olabilir oyun çok iyi bir oyun fakat grafik ve ses çok abartılı olmuş pua bakımından. bu oyunun grafiğine 9 veriyorsan çıkacak olan BF3'e yada Crasis2 e kaç puan veriyorsun yada vereceksin nasıl bir kıyaslama anlamış değilim. Oyun süper bir oyun ama bu puanlama hiç olmamış. _____________________________ Ahmet Birol -
hiç çatışma yok mu _____________________________ -
inceleme için tesekkurler puanlarda guzel _____________________________ PSN: CILGIN_TURK_96 -
puan az olmuş şu anda dünyada puan ortalaması en yüksek oyun bu oyun ama bsc nie bu kadar düşük verdi alamadım 10.0 benim puanım.gta 4 e bile 10 vermişsiniz olmazki bu oyuna hakaret _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Bu Nintendo 3ds reklamındaki kadar yapmacık tepkiler görmedim. Onun dışında inceleme güzel. _____________________________ Xbox LIVE:PureViolence28 Origin:BeedleeSteam:Beedle Psn:Beedle28 -
bazı arkadaşlar oyunu tam oynamadan yorum yapıyorlar yada zekalarını kullanmayı hiç sevmiyorlar.... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pandoras
Yuhhh okadar puanı vermek mi? Çok büyük haksızlık diğer oyunlara, Grafik 9 imkanı yok ses 9.4 imkanı yok geveze bir robot konusuyor konusuyor konusyor kafa şişiriyor sadece oynanabilirlik olabilir oyun çok iyi bir oyun fakat grafik ve ses çok abartılı olmuş pua bakımından. bu oyunun grafiğine 9 veriyorsan çıkacak olan BF3'e yada Crasis2 e kaç puan veriyorsun yada vereceksin nasıl bir kıyaslama anlamış değilim. Oyun süper bir oyun ama bu puanlama hiç olmamış.
Crysis 2 çıktı bile. İncelemesi de var. 9.6 Grafik puaı aldı. BF3 de eğer videolardaki gibi olursa 9.6-10 civarı alır. Portal 2 piyasadaki güncel oyunlara bakarsak 9 puanı hak ediyor. Robota kafa şişiriyor diyorsan sen oyunun mantığını hiç alamamışsın demekki. Bir Puzzle oyununu sıkıcılıktan çıkartıp hikayeyi kuvvetlendiren kaliteli seslendirmelere sahip oyun._____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722
-
oyun güzelde grafikleri çok yüksek bence 8 olmalı grafikleri , onun haricinde bekleneni veren oyun. _____________________________ Amd Phenom2 x6 1055t 2.8ghz, Sapphire hd5870 Vapor-x,
Gigabyte 890gpa ud3h, 4gb drr3 1333mhz Kingston,Thermalrigt isgc 300 İşlemci Soğutucusu,Lg 19inc Monitör, Aopen Kasa,
Lg dvdrw,Hdd Western Dijital Black Caviar 1tb
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X