Bildirim
Portal 2 Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzellll :) -
il defa 2.yorum güzelll çok güzel bi oyun -
3 de benden olsun -
Puanını sonuna kadar hak etmiş :) -
be basit buldum :/ oyunu -
2. veya 3. yazınca bişey mi oluyor anlamadım gitti. Herkes 1. yorum felan diyip sidik yarıştırıyor.
Oyuna gelirsek ben bu oyunu severek bitirdim. Senaryo olayını da çok sevdim. Güzel kurgulanmış -
TKCELİK BENCE DAHA FAZLA PUANI HAKKETİYOR -
Oynadığım en müthiş oyunlardan biri... -
Harika oyun, harika inceleme -
Bolumsonucanavari Stüdyoları? mı? çok merak ettim stüdyonuzun resimlerini koyabilirmisiniz (: -
Benim hoşuma gitmedi bu oyun ama yinede zevk meselesi ! :) -
Yuhhh okadar puanı vermek mi? Çok büyük haksızlık diğer oyunlara, Grafik 9 imkanı yok ses 9.4 imkanı yok geveze bir robot konusuyor konusuyor konusyor kafa şişiriyor sadece oynanabilirlik olabilir oyun çok iyi bir oyun fakat grafik ve ses çok abartılı olmuş pua bakımından. bu oyunun grafiğine 9 veriyorsan çıkacak olan BF3'e yada Crasis2 e kaç puan veriyorsun yada vereceksin nasıl bir kıyaslama anlamış değilim. Oyun süper bir oyun ama bu puanlama hiç olmamış. -
hiç çatışma yok mu -
inceleme için tesekkurler puanlarda guzel -
puan az olmuş şu anda dünyada puan ortalaması en yüksek oyun bu oyun ama bsc nie bu kadar düşük verdi alamadım 10.0 benim puanım.gta 4 e bile 10 vermişsiniz olmazki bu oyuna hakaret -
Bu Nintendo 3ds reklamındaki kadar yapmacık tepkiler görmedim. Onun dışında inceleme güzel. -
bazı arkadaşlar oyunu tam oynamadan yorum yapıyorlar yada zekalarını kullanmayı hiç sevmiyorlar.... -
quote:
Orijinalden alıntı: pandoras
Yuhhh okadar puanı vermek mi? Çok büyük haksızlık diğer oyunlara, Grafik 9 imkanı yok ses 9.4 imkanı yok geveze bir robot konusuyor konusuyor konusyor kafa şişiriyor sadece oynanabilirlik olabilir oyun çok iyi bir oyun fakat grafik ve ses çok abartılı olmuş pua bakımından. bu oyunun grafiğine 9 veriyorsan çıkacak olan BF3'e yada Crasis2 e kaç puan veriyorsun yada vereceksin nasıl bir kıyaslama anlamış değilim. Oyun süper bir oyun ama bu puanlama hiç olmamış.
Crysis 2 çıktı bile. İncelemesi de var. 9.6 Grafik puaı aldı. BF3 de eğer videolardaki gibi olursa 9.6-10 civarı alır. Portal 2 piyasadaki güncel oyunlara bakarsak 9 puanı hak ediyor. Robota kafa şişiriyor diyorsan sen oyunun mantığını hiç alamamışsın demekki. Bir Puzzle oyununu sıkıcılıktan çıkartıp hikayeyi kuvvetlendiren kaliteli seslendirmelere sahip oyun.
-
oyun güzelde grafikleri çok yüksek bence 8 olmalı grafikleri , onun haricinde bekleneni veren oyun.
Benzer içerikler
- keçi simülatör
- the last of us part 2 sistem gereksinimleri
- mortal kombat 11 karakterleri
- bomberman oyna
- hogwarts legacy 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X