E3 ile ilgili harika bir haber daha karşınızda. Electronic Arts, FIFA 12 ve Battlefield 3'ün bu seneki E3 fuarında oynanabilir olacağını duyurarak heyecan yarattı.
Bunun dışında bir kaç diğer Electronic Arts oyunun da fuarda ele geçirilebilir olacağı açıklandı. EA yetkilileri ise EA'in fuarda müthiş bir standa sahip olacağını ve çoğu beklenen yapımı oyun severlerin karşısına çıkaracağını belirtiyorlar.
Heyecan duymamak elde değil. E3 fuarı ise bu sene yoğun bir trafiğe sahne olacak gibi. Şimdiden biletler hızlı bir biçimde tükeniyor. 30,000 oyuncu çoktan biletlerini alıp fuarı beklemeye başladı. Eğer 7-9 Haziran'da Los Angeles'ta düzenlenecek olan bu müthiş fuara katılma gibi bir fikriniz varsa bilet alma konusunda elinizi çabuk tutmalısınız.
guzel haber diye ben buna derim
ahhh ah orda olmak var.
Bu arada fifa 12 bir haber'de Q2'de çıkacak yazıyordu bununla ilgili bir haber var mı ?
evet gerçekten orda olmak vardı.ilk olarak fifa12 çok merak ediyorum.fifa 12 için çok konuşuldu.bakalım beklenen olcakmı..saygılar..
EA çok hızlı oyun yapıyor.
Keske gidebilseydim..
hizli oyun yapiyor ama oyunun hakkinida veriyor....
ne güzel haberler geliyor bugün böyle
e3 için bir geri sayım saati yapmak için çokmu erken ???
Güzel haber ama bizler sadece E3'ü giderek değil dinleyerek ,izliyerek yetineceğiz :)
bsc orda olucakmı ?
1:DUYDUHUMA GÖRE EA IN KADROSU 245KİŞİYMİŞ DOĞRUMU 2:FİFA DEİLDE BF3 OYNAMAK İSTERDİM AHYA AMERİKAYA GİDİCEM SIRF ŞU OYUNLAR YÜZÜNDEN :)
BF3 ü DELİ GİBİ BEKLİYORUM GRAFİKLER FALAN MÜTHİŞ GÖZÜKÜYO
BF3 ü DELİ GİBİ BEKLİYORUM GRAFİKLER FALAN MÜTHİŞ GÖZÜKÜYO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme