Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi 7 Ekim olarak açıklanan ve yeni videosu yayınlanan The Darkness 2'nin yeni ekran görüntüleri ve kapak tasarımları da yayınlandı.
Oyunun yeni ekran görüntülerinde ana karakterimiz Jackie Estacado'yu yine avlanırken görüyoruz. Kız arkadaşının öldürülmesinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen acısı hala dinmeyen Jackie, doğa üstü güçlerini kullanarak yine intikam peşinde koşmaktadır.
Cel-Shade grafik stili ile geliştirilen The Darkness 2'yi Digital Extremes geliştiyor. İlk oyunda çok iyi bir işe imza atan Starbreeze ise malesef devre dışı kaldı. Bu da oyunun hayranlarını tedirgin etmiyor değil.
Oyunun kapak tasarımlarından birisini ve yeni ekran görüntülerini aşağıda bulmanız mümkün.
Kapak güzel ama daha önemlisi umarım o kapağın içini doldurmayı başarırlar.
ilk oyunu ps3 başladım 2 oyunu pc oynarım en iyi grafik ve performans pc tabiki.
ilk oyun çok güzeldi fakat aksiyon kısmı çok azdı umarım bu oyunda aksiyon ve çatışma kısımlarını daha çok yaparlar şu kollar varya yılan kollar bitiriyo beni ya çok iyi :D
Muhteşem bir oyundu ilk serisi...Konusu ve oyunun kendine has tarzı çok iyiydi...Bence devamı için çok geç kalınmış bit yapım...The darkness 2 de bence çok sağlam olacak
nerde en iyi performans pc de arkadaşım ps3 tam bi oyun canavarı pc yle kıyaslanamaz bile
Darkness2 yazısını SAW2 (oyun olan) yazısına çok benzettim.. Sizce de öyle değil mi?