Şimdi Ara

MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
879
Cevap
47
Favori
269.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, her ne kadar bu araç için Mercedes Benz firmasının yüz karası yakıştırmaları yapılsa da kendi sınıfındaki araçlar içerisinde özel bir yere sahip olan Vaneo için böyle bir kulüp kurmak geldi aklıma. Forumda vaneo kullanan arkadaşlar bu başlık altında görüşlerini paylaşırlarsa güzel olur düşüncesindeyim.

    İlk olarak kendi aracımdan bahsedeyim. Çiçeği burnunda bir vaneo kullanıcısı olarak benim aracım 2006 model inci grisi renginde 1.7 cdi dizel otomatik vites Ambiente modelidir.

     MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ


     MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ


    Zamanla burada forumdaki vaneo kullanıcılarının bir listesini oluşturabiliriz. Gerektiğinde birbirimize yedek parça vs temininde yardımcı olabiliriz. Ayrıcı aracın kullanımıyla ilgili deneyimlerimizi de bu alanda paylaşabiliriz. Aklıma gelenleri bu başlık altına eklemeyi düşünüyorum. Herkese hayırlı forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 5 Mayıs 2011; 0:48:11 >



    ibrahim akkus bu mesajı paylaştı




  • Vaneo çıkma koltukları için aşağıdaki linke bakılabilir. Ankara Etimesgutta bir oto koltukçuda bulunuyor ve servis fiyatlarına göre uygun sanırım.

    http://www.sahibinden.com/search.php?a=4&&b[search_text]=vaneo+koltuk&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=89096&c=89096&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=119150&c2=119150

    Bu arada arkadaşlar ben Ankara'da aracımın bakımını Ostim Alınteri Bulvarında bulunan Oto Güven Hüseyin Usta'ya yaptırıyorum. Aracı aldığım akrabamın tavsiyesi üzerine tanıştım ve çok da memnunum. Epey büyük bir yer ve sadece mercedes üzerine hizmet veriyor. Kaportacısından elektrik ustasına kadar kendi bünyesinde bulunduruyor. Orjinal ve yan sanayi parçaları bulmak mümkün. Ayrıca servislerde bulunan arıza tespit cihazı da mevcut ve bakım sonrası bakım kilometresini sıfırlayabiliyorlar. Kısacası Ankara'daki vaneo kullanıcılarına tavsiye edebilirim. İnternet siteleri de aşağıda.
    http://otoguvenhuseyinusta.com/




  • Arkadaşlar bu arada aracı için küçük televizyon düşünenlere linkteki ürün gayet cazip fiyata satılıyor. Neredeyse dijital çerçeve fiyatına 9" televizyon.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/117766/sunny-sn09m01-9-tasinabilir-lcd-tv-.aspx
  • Arkadaşlar uzun zamandır kulübe cevap yazamadım kusura bakmayın. Vaneo alarak aramıza katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum. İnşaallah bu kulüp sayesinde güzel ve faydalı bilgiler paylaşırız ve birbirimize faydamız olur.

    Öncelikle sık sorulduğu için chip sorularına cevap vereyim. Ben mevcut chipi ingiltereden getirttim ve asıl amacım çekiş artırmaktan ziyade yakıt ekonomisi sağlamaktı. Ancak şunu söyleyeyim benim aldığım chip çekiş konusunda gayet iyi olmasına rağmen yakıt konusunda pek verim alamadım. Cumartesi günü şehirlerarası bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorum o zaman ölçüp ona göre değerleri buradan sizinle paylaşırım.

    Bir arkadaş araç farının kötü durumda olduğunu belirtmiş benim aracın farı da çok olmasa da üst kısımlarından bulanıklaşmaya başladı. Ben aşağıdaki linkte bulunan seti alarak kendim bir uygulama yapmak istiyorum.

    http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=18007&b=Glossy-Light-Arac-Fari-Yenileme-Sistemi

    Aynı setin bir de 3M marka olanı var sanırım o daha iyidir. Yurt dışından onu da 50TL civarı bir fiyata temin edip deneyebilirim.

    Bir arkadaş bana lastik ebatları konusunda soru sormuş. Ben henüz lastik değişimi yapmadığım için tam bilgim yok açıkçası.

    Son olarak ben de tüm vaneoculara mutlaka ve mutlaka araçlarına kasko yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Parçası muadillerine göre epey pahalı.




  • Arkadaşlar benim aracımın arka park sensörünün tavanda bulunan ekranı (tavan lambasının içinde) bozuk olduğu için ön park sensörleri çalışmasına rağmen arka park sensörleri çalışmıyor. Tavan lambasının fiyatı da 700TL gibi bir rakam olunca ne zamandır taktırmayı düşünmedim. Geçen çıkmacı da 300TL'ye buldum ama 300TL vermek de mantıklı gelmedi doğrusu. Onu alacağıma aşağıdaki 9"lik lcd televizyonu 179TL'ye almayı ve yurt dışından ayarlayacağım bir geri vites kamerasını aracıma takarak park sensörü problemini çözmeyi düşünüyorum. Bu lcd tv den daha önce alan ya da kullanan oldu mu acaba?

    http://www.bimeks.com.tr/urun/117766/sunny-sn09m01-9-tasinabilir-lcd-tv-.aspx

     MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ




  • beyler mercedes bu araçında esp, yan perde havayastığını imal etmişmidir? bari mercedes yapmasın

    bu araç güzel gibi?

    http://meeurl.com/dd8f4d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lancer16

    merhaba,

    Ankara'da

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2004-mercedes-vaneo-1-7-cdi-dizel-ekonomik-arac-sunroof-lu-82396656/detay/

    linkte bir vaneo var, iletişim kurduk, takas niyetimiz var,

    benim sorum bu aracı bir ustaya göstermek istiyorum, nereye götürebilirim,

    ayrıca tavsiyeniz nedir, tecrübelerinizden istifade etmek isterim...

    benim araç ilan no: 82402877 (sahibinden.com) (takas düşünürseniz görüşebiliriz

    teşekkür ederim...


    Aracın kaporta ve motoruyla ilgili birşey yazılmamış ilanda. Bence önce onları sorun sonra ustaya gösterirsiniz. Usta olarak ostim alinteri bulvarindaki oto güven hüseyin usta mercedes servisini tavsiye ederim. Orada Remzi ustayi bulup vaneocu suat beyin selamı var derseniz yardımcı olurlar. Benim vaneo da satılık borcumdan dolayı ama fiyat size pahalı gelebilir. İlan no 66556821




  • Merhaba;
    Bu konuyu, ilk başladığı günden beri heyecanla takip ediyorum. Öncelikle zahmet edip katkıda bulunan herkese, emeklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar sürekli okuduğum bu konuya artık yazarak, karınca kararınca katkıda bulunma zamanının geldiğini düşünerek ilk cümlelerimi heyecanla yazıyorum. Bu arada heyecanımın bir kısmının da bir foruma ilk kez yazmaktan kaynaklandığını da söylememde fayda var...

    İlk olarak aracım hakkında kısaca bilgi vererek başlayayım; 2003 Model, 1.6 Lt. Benzin/LPG'li, Otomatik, Ambiente donanım paketine sahip, 65.000 Km.de füme renkli bir Vaneo. Yaklaşık bir yıl önce aldığım ve ilk aracım diyebileceğim Vaneo'yu ilk günden beri büyük bir zevkle kullanıyorum. Vaneo'nun diğer hafif ticari araçlarla kıyaslanması konusunu tekrar etmek istemiyorum, özellikle aracın 2. el fiyatlarına kıyasla performans, konfor, güvenlik, donanım ve sürüş keyfi açılarından değerlendirdiğimde kısaca "KIYASLANAMAZ" olduğunu düşünüyorum.

    İzmir'de yaşıyorum, forumdaki bir çok kullanıcı gibi, bu aracın dilinden hakkıyla anlayan birilerinin zor bulunması, daha doğrusu bulunamaması derdinden bende muzdaribim. Araçla ilgili tecrübelerimi elimden geldiğince burada paylaşmaya çalışacağım. Geçmiş bir yıllık iyisiyle-kötüsüyle tüm tecrübelerimi daha sonra yazmak niyetiyle, son bir hafta içerisinde iki defa karşılaştığım otomatik şanzıman hatasından bahsetmek istiyorum. Aslında henüz bahsedecek pek bir şey yok zira iki defa ışıklarda durmak üzere yavaşlarken, yaklaşık 2. vites hızlarına indiğimde şanzımandan gelen bariz bir "küt" sesi ile bilgi ekranında "F" (Fault-Hata) ibaresi belirdi, araç kullanım kılavuzunda da belirtilmiş olan sarsıntılı vites geçişleri ve sadece 2. vites ile geri vitesin kullanılabildiği moda geçti. Motoru durdurup tekrar çalıştırdığımda düzeldi. Yarın sanayiye gideceğim, sağolsun ustam şimdiye kadar elinden geldiğince gayretle ve samimiyetle bana yardımcı olmaya çalıştı ancak bu arıza şanzıman ile ilgili ilk sorunum... Bu arada aracın kronik şanzıman sorununu benden önceki kullanıcısında yaptığını ve bu kronik sorunun yetkili serviste giderildiğini ifade etmek istiyorum.

    Paylaşmak istediğim bir de web sitesi var ki MUTLAKA ziyaret etmelisiniz. A sınıfı Mercedes'ler için bu derece geniş bilginin bir arada olduğu başka bir kaynak zannedersem yoktur, hazılayanın ellerine sağlık: http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.1.htm

    Şimdilik iyi geceler....




  • İyi Akşamlar Arkadaşlar;
    8 Nisan tarihli mesajımda bahsettiğim otomatik vites arızası olan ve gösterge panosunda "F" olarak gözüken sorunum halloldu. Arızanın hata kodunun açıklamasından yola çıkarak ve http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59a.htm adrsindeki bilgilerin desteğiyle sorunu kendim çözdüm. Arıza kodunun açıklaması kısaca vites kolu konumunun (P-R-N-D) algılanamadığı veya anlamsız olduğu şeklindeydi. Yukarıdaki linkde bulunan benzer arıza bilgileri ve çözüm tariflerine göre vites kolunu söküp elektronik kartı çıkarttım. Kart (PCB) üzerindeki lehimlerin bazılarını tazeleyerek ve daha önemlisi kartı ilgili kimyasallar ile temizleyerek tekrar yerine taktım. O gün bu gündür arıza tekrar etmedi. Artık sorunun çözüldüğünü düşünüyorum. Bu arada şöyle bir tespitim de oldu. Vites kolunun hareketini kıstlamak / engellemek üzere; örnek olarak frene basmadan vitesi park durumundan çıkartmayı engellemek için, vites kolunun altında bir selenoid (Elektro-mekanik bir pim) var. Ben de bu selenoid çalışmıyor, daha doığrusu selenoid ve sürücü devresi sağlam, fakat yukarıda bahsettiğim elektronik kart üzerinde yer alan mikro işlemci tarafından kontrol edilmiyor veya edilemiyor. Benim merak ettiğim şudur; otomatik vitesli vaneosu olan arkadaşlar, vites frene basmadan park konumundan çıkıyor mu? Vites park konumundayken frene basıp bıraktığınızda vites kolunun alt tarafından selenoidin çalışma sesi geliyor mu?

    İyi Akşamlar....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borasu

    İyi Akşamlar Arkadaşlar;
    8 Nisan tarihli mesajımda bahsettiğim otomatik vites arızası olan ve gösterge panosunda "F" olarak gözüken sorunum halloldu. Arızanın hata kodunun açıklamasından yola çıkarak ve http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59a.htm adrsindeki bilgilerin desteğiyle sorunu kendim çözdüm. Arıza kodunun açıklaması kısaca vites kolu konumunun (P-R-N-D) algılanamadığı veya anlamsız olduğu şeklindeydi. Yukarıdaki linkde bulunan benzer arıza bilgileri ve çözüm tariflerine göre vites kolunu söküp elektronik kartı çıkarttım. Kart (PCB) üzerindeki lehimlerin bazılarını tazeleyerek ve daha önemlisi kartı ilgili kimyasallar ile temizleyerek tekrar yerine taktım. O gün bu gündür arıza tekrar etmedi. Artık sorunun çözüldüğünü düşünüyorum. Bu arada şöyle bir tespitim de oldu. Vites kolunun hareketini kıstlamak / engellemek üzere; örnek olarak frene basmadan vitesi park durumundan çıkartmayı engellemek için, vites kolunun altında bir selenoid (Elektro-mekanik bir pim) var. Ben de bu selenoid çalışmıyor, daha doığrusu selenoid ve sürücü devresi sağlam, fakat yukarıda bahsettiğim elektronik kart üzerinde yer alan mikro işlemci tarafından kontrol edilmiyor veya edilemiyor. Benim merak ettiğim şudur; otomatik vitesli vaneosu olan arkadaşlar, vites frene basmadan park konumundan çıkıyor mu? Vites park konumundayken frene basıp bıraktığınızda vites kolunun alt tarafından selenoidin çalışma sesi geliyor mu?

    İyi Akşamlar....

    Bak şimidi benim de aklıma takıldı. Benim vites frene basmadan geçiyor. Normalde çıt çıt ses gelmesi lazım diye biliyorum. Bende palio vardı otomatik onda öyleydi. Valla tam sıkıntısı nedir bilmiyorum ama benimki P den frene basmadan çıkıyor. Araştırmak lazım ama herhangi bir arıza şambası veya sistemde arıza kodu vermıyor.




  • Merhaba;
    Vitesin firene basmadan "P" den çıkmaması aslında bir emniyet tedbiri malum, ayrıca hareket halindeyken de "P" ye gelmemesi gerekiyor. Dikkatli kullandıktan sonra sorun yok ama ben bir iki defa ufakta olsa sorun yaşadım. Buradaki tüm otomatik Vaneo kullanıcılarından bilgi bekliyorum, zira kilit mekanizmasının çalışmaması Vaneo'nun orjinal halimi -ki zannetmiyorum, yoksa bu bir arıza mı?

    Bu konuda şöyle bir ayrıntıda var aslında; vites kolunun frene basmadan çıkmasını engellemek üzere 2 tedbir alınmış araçta:

    1. Birisi yukarıda da bahsettiğim selenoid (elektrikle çalışan hareketli pim). Bu selenoid vitesin parktan çıkmasını kontrol ettiği gibi, diğer vites konumlarında da (R-N-D) farklı kısıtlamaları olması gerekiyor....

    2. Diğer tedbir ise, vites kolundan çıkıpta şanzıma giden Bowden Kablosu / Spiral Teli (Bakınız: http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59a.htm ) ile sağlanan mekanik tedbir. Bu spiral tel bir şekilde fren pedalına bağlanmış durumda. Frene basarak bu spirali serbet bırakmış oluyoruz, frene basılmadığında ise sıkışık olarak durduğu için vites kolu hareket etmiyor. Benim araçta bu da çalışmıyor ancak ustam fren pedalına elini uzatıp bir şeyleri kurcaladığında vites frene basmadan "P" den çıkmadı. Fren pedalı ile söz konusu spiral arasındaki bağlantı bir şekilde zarar görmüş ancak onarımı mümkün gözüküyor. Ancak şunuda söyleyeyim, 1. maddede bahsettiğim selenoid vites kolunu adam akıllı kilitliyor, spiralle yapılan kilitlemede ise vites kolu "P" den çıkmasa da ufak ufak yerinden oynuyor.

    Bu konudaki fikirleri ve tecrübeleri bekliyorum....


    NOT: "F" arıza durumu ile ilgili yaptığım söküp takma işlemlerinin fotoğraflarını çekmiştim, müsait bir zamanda buraya koymayı planlıyorum....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borasu

    Merhaba;
    Vitesin firene basmadan "P" den çıkmaması aslında bir emniyet tedbiri malum, ayrıca hareket halindeyken de "P" ye gelmemesi gerekiyor. Dikkatli kullandıktan sonra sorun yok ama ben bir iki defa ufakta olsa sorun yaşadım. Buradaki tüm otomatik Vaneo kullanıcılarından bilgi bekliyorum, zira kilit mekanizmasının çalışmaması Vaneo'nun orjinal halimi -ki zannetmiyorum, yoksa bu bir arıza mı?

    Bu konuda şöyle bir ayrıntıda var aslında; vites kolunun frene basmadan çıkmasını engellemek üzere 2 tedbir alınmış araçta:

    1. Birisi yukarıda da bahsettiğim selenoid (elektrikle çalışan hareketli pim). Bu selenoid vitesin parktan çıkmasını kontrol ettiği gibi, diğer vites konumlarında da (R-N-D) farklı kısıtlamaları olması gerekiyor....

    2. Diğer tedbir ise, vites kolundan çıkıpta şanzıma giden Bowden Kablosu / Spiral Teli (Bakınız: http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59a.htm ) ile sağlanan mekanik tedbir. Bu spiral tel bir şekilde fren pedalına bağlanmış durumda. Frene basarak bu spirali serbet bırakmış oluyoruz, frene basılmadığında ise sıkışık olarak durduğu için vites kolu hareket etmiyor. Benim araçta bu da çalışmıyor ancak ustam fren pedalına elini uzatıp bir şeyleri kurcaladığında vites frene basmadan "P" den çıkmadı. Fren pedalı ile söz konusu spiral arasındaki bağlantı bir şekilde zarar görmüş ancak onarımı mümkün gözüküyor. Ancak şunuda söyleyeyim, 1. maddede bahsettiğim selenoid vites kolunu adam akıllı kilitliyor, spiralle yapılan kilitlemede ise vites kolu "P" den çıkmasa da ufak ufak yerinden oynuyor.

    Bu konudaki fikirleri ve tecrübeleri bekliyorum....


    NOT: "F" arıza durumu ile ilgili yaptığım söküp takma işlemlerinin fotoğraflarını çekmiştim, müsait bir zamanda buraya koymayı planlıyorum....






  • İyi Akşamlar;

    Bilgi için teşekkür ederim.... Cevabınıza binaen ben sormaya devam edeceğim;

    Fren pedalına bağlı olarak mekanik bir kilit mekanizması olduğunu teyit etmiş oldum, ki bende bu sistem arızalı. Hatta ustam oraları kurcalayınca düzeldi, belli ki ciddi bir arıza değil.... Benim takıldığım konu şu; bir önceki mesajımda da izah etmeye çalışmıştım, vites kolunun olduğu bölgede, alt tarafta ve şoför tarafında kalan selenoidi söküp kontrol ettim, 12V'u doğrudan verince gayet güzel çalıştı. Bu selenoid vites kolunun konumunu belirleyen karta bağlı. Kart üzerindeki BTS 432E2 kodlu elektronik devre elemanı (Smart Highside Power Switch) tarafından sürülüyor. Bu kontrol elemanı ise doğrudan kart üzerindeki işlemci tarafından tetikleniyor (buraya kadar olan bilgiler teyit edilmiştir), işlemci ise ihtiyaç duyduğu frene basılıp basılmadığı bilgisinide pedaldaki anahtardan (switch) CanBus üzerinden alıyor (Bu kısım ise benim akıl yürütmemdir).... Selenoidin ve BTS432E2'nin sağlam olduğunu düşünüyorum. İşlemci de sağlamki vites kolunun konumuna ilişkin verilerde herhangi bir sorun yok....

    KISACASI; Ben selenoidin ve sürücüsünün sağlam olduğunu ve bir şekilde aracın elektronik kontrol sistemleri tarafından sürülmediğini veya sürülemediğini düşünüyorum... Bunun da bir çok nedeni olabilir....

    Bu konuda fikri veya bilgisi olan varmı acaba? Ayrıca elinde aracın elektriksel bağlantı şemaları bulunan kimse varmıdır? Eğer varsa paylaşabilirmiyiz?

    NOT: Partscalog.ru adresinden Vaneo ve bir çok araç için parça kodu ve bağlantı şeması bilgilerine ulaşabilirsiniz. Site rusça, google çevirisi ile kısmen anlaşılabiliyor....

    İyi Akşamlar....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfergul

    Arkadaşlar aracım marş kilidi kontağı arızalı şeklinde arıza verdi. Parça değişecek diyor. Servise sordum kart değişecek diyor ama maliyeti 2000 tl ama çıkması sıfırsı ise sadece şanzuman ile birlikte ve o da 5000 tl. Y3/7S1 kodlu parça arızası var. Araba sogukken çalışıyor ama ısındığında stop ederseniz tekrar çalışmıyor. Yani bir yere gidince tekrar çalıştımak için 1 saat beklemem lazım. dayım elektronikçi yolla bana ben yaparım dedi. Bu şanzuman kartı arızası ile ilgili bir şeyler bilen varsa yazsın mutlaka. Dayıma yollayacam bakalım o yapabılırse ben de sizinle paylaşacam.

    Merhaba,
    Önce geçmiş olsun diyeyim. Aşagıda bir adres var.....

    http://translate.google.com.tr/translate?client=safari&hl=tr&ie=UTF8&q=Starter+lockout+contact+Y3/7s1?sl=auto&tl=tr&u=http%3A//mercedes-at.ru/upravlenie-akpp.php%0A

    benim anladığı kadarıyla arızalı parçanın temin edilmesi veya onarılması bir tarafa, önce yerinden çıkartılması bir miktar sorun gibi gözüküyor. Parçanın resmine bakınca onarımı mümkün bir malzemeye benziyor veya çok kıymetli bir malzeme olmasa gerek diye düşünüyorum....

    Ayrıca aşağıdaki linkte de birşeyler var, " gerçekten o parça arızalıysa " diye soruyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinerdem

    arkadaşlar aracta merkezi kilitte prolem var kapılar arac çalışırken otomatik kapanıyor fakat iç aydınlatma devreye giriyor kilitleri acmadan sönmüyor

    kumandadan kilileme yapıncada bir kere dügmeye basınca kilitlenip acılıyor bir daha basınca kilitlenip acılıyor ve kilitleniyor iç lambada aşşagı yukarı 15 dakika sonra sönüyor
    bir arkadaşım kullandıkları vitodada buna benzer problem oldugunu sürgülü kapının içinden kaynaklandıgını söylediler
    bende ustaya sordum kilitciye gidilecegini bütün kapılara bakılacagını arızanın kilitten oldugunu ve 300 tl masraf tutacagını söyledi

    bu ve buna benzer problem yaşıyan vamı

    çözümü nasıl buldular

    2 park sensörünü 110 tl demişler ankarDA cıkmacıda 150 tl dediler benim ikisi arıza veriyor nerden bulabilirim


    selamlar

    300TL Masraf tutar diyen ustanızı bi daha değerlendirin, samimiyetinden emin olun derim size.....

    Piayasa çok kötü, sanayiye düşmeye görün...... Ben olabildiğince kendi işimi kendim halletmeye çalışıyorum, internet sayesine çok şey öğrendim BU ADRESİ mutlaka inceleyin....

    Tekrar kolay gelsin......




  • Merhaba arkadaşlar. Bu kulübün kurucusu olarak borcum nedeniyle vaneo aracımı acilen satmam gerekiyor. Daha önce de buraya yazmıştım ancak bir süredir maalesef satamadım. İlgilenen arkadaşlar için ilan aşağıdaki linktedir. Saygılar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_62997690/tm.htm
  • Adım Cevahir Fırat Ergül dostlar. Samsun'da ikamet ediyorum ve aracımın sahibinden.com daki ilanı bu linkte isteyen bakabilir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-tertemiz-full-bakimli-masrafsiz-otomatik-dizel-vaneo-96359906/detay/ . Fiyatı birine sinirlenip 30 yazdım. Gerçek fiyatım 28.250 dir. 27.250 geçen gün verdiler aracı vermedim. Kafamdaki rakam 27.750 herşeyi açık açık yazıyorum kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: economist52

    merhaba arkadaslar ben Ordu ilinde ikamet ediyorum ve kısmetse vaneo sahibi olmak için uzun zamandan beri sahibinden.com'da bu vaneo'yu araştırıyorum.Ancak ayıptır söylemesi biraz acemi olduğum için bulunduğum şehre yakın (Samsun-Trabzon gibi) illerden aratıyorum..Eli ayağı düzgün problemsiz araçlar var ama hep İstanbul Ankara gibi uzak diyarlarda...SAMSUN TRABZON ve GİRESUN da satıcı maalesef yok...Bana yakın illerden aracını belki satmak isteyen çıkar diye buraya yazdım.
    Kazasız belasız sürüşler dilerim


    Adım Cevahir Fırat Ergül dostlar. Samsun'da ikamet ediyorum ve aracımın sahibinden.com daki ilanı bu linkte isteyen bakabilir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-tertemiz-full-bakimli-masrafsiz-otomatik-dizel-vaneo-96359906/detay/ . Fiyatı birine sinirlenip 30 yazdım. Gerçek fiyatım 28.250 dir. 27.250 geçen gün verdiler aracı vermedim. Kafamdaki rakam 27.750 herşeyi açık açık yazıyorum kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.