Bioware tarafından bugün yapılan açıklama ile Mass Efect 3'ün 2012'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceği belirtildi.
Bildiğiniz üzere daha önce verilen bilgiler, oyunun 2011'in 4. çeyreğinde piyasaya sürüleceği yönündeydi.
Bu gecikmenin sebebini Bioware yetkilisi Casey Hudson açıkladı ve geliştirme ekibi olarak serinin en iyi oyununu yaratmak için çabaladıklarını belirtti. Bu çaba doğrultusunda oyunun çıkış tarihi bir
ileri alınmış oldu.
[Kunye=705-4][/html]
bipppppppppppppppppppppp :)
Bu Oyun Satar
Bu Oyun Satar
Çok üzüldüm :(
daha 1,5 yıl var bu ne yaaa
"Geliştirme ekibi olarak serinin en iyi oyununu yaratmak için çabaladıklarını belirtti."
Arkadaşlar; ne 1 buçuk sene, ne de 1 sene 1 ay var...
En geç 11 ay içinde piyasada olacak oyun, bir yıldan az bir süre yani. Tarih ve zaman olgunuz beni dehşete düşürdü. =D
10 aY 1 Yıl etmez Arkadaşlar :D
Ben böyle yapacaklarını tahmin etmiştim. Ocak 2012'de çıkacaktır arkadaşlar merak etmeyin.
ne 1.5 yılı 8-9ay vr :D
"Mass Effect seveler bu habere çok üzülecekler."
Yok vallahi gram üzülmedim, helal olsun adamlara, serinin en iyi oyununu yapmak için çalışıyorlarmış. 2'den sonra nasıl daha iyisini yapacaklarını bilemiyorum ama başarırlarsa yılın oyunu olur.
Haber için de teşekkürler.
Duke Nukem de serinin en iyi oyununu yapmaya çalışıyor:D...
Aramızda bir yılın kaç ay olduğunu bilmeyenler var enteresan.
abicim ben bu haberi bekliyodum ve sevindim kızmayın demeye getirdiğim şu erken çıkan ama buglarla dolu bir oyun yerine geç ama sorunsuz bir oyun çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: tasci3
Duke Nukem de serinin en iyi oyununu yapmaya çalışıyor:D...
son yayınlanan videosu ilen gözümden düştü duke b*k unu yalıyo lan NOT:ama tabi oynıcam (:D)
2012 yılının en iyi RPG oyunu belli oldu.
Daha çook var
o zamana kadar max payne 3 bf 3 ile doyarız beklersiniz
ağlayasım gelio :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme