Mayıs ayında L.A.'da katil peşine düşüp, tozlu topraklı yollardan geçerek RPG'nin dibine vuruyoruz. Mayıs ayı oyunları karşınızda...
erdinç iyikul abey le aynı gitmiş askere :D
Brink,The Witcher 2,Fable III ,Dirt 3 mükemmel bir ay
Aynen kardeşim pc oyunculuğu öldü resmen bu ne
quote:
Orijinalden alıntı: Narwhal
Brink,The Witcher 2,Fable III ,Dirt 3 mükemmel bir ay
Çok güzel özetlemişsin aklımı okudun
L.A. Noire nokta .
Brink,The Witcher 2,Fable III ,Dirt 3
Bu ay bomba
PC oyuncuları için yine hayal kırıklığı bir ay. L.A Noire gibi bir klasiği oynayamamak ne kadar kötü bir durum allah sabır versin.
l.a. noire yeter :) dirt 3 de süper olacak :) brinki de ilk kez gördüm ve beğendim, alırım herhalde :)
Brink ve Dirt İlgi çekici
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
PC oyuncuları için yine hayal kırıklığı bir ay. L.A Noire gibi bir klasiği oynayamamak ne kadar kötü bir durum allah sabır versin.
LA Noire ve Dirt 3.
PC için The Witcher 2 yeter.Konsol oyuncularının bu yılın en iyi rpglerinden birini hatta mass effect 3 2012 ye ertelendiği için yılın en iyi rpgsini oynamaması çok kötü bir durum.
BSC video güzel ama oyun cinematicleri yerine gameplay videolarına daha fazla yer vermenizi öneriyorum, diğer türlü buradan sadece oyunun ismini öğrenmiş oluyorum başka sitelerde içeriğine bakmam gerekiyor
oyunlara bak ya
L.A Noire, The Witcher 2, Dirt 3, Brink. alınası oyunlar..
bsc misafirini the withcer ağustos ayında konsolalra geliyor 2
Bnm favorilerim 2 oyun L.A ve Dirt 3
quote:
Aynen kardeşim pc oyunculuğu öldü resmen bu ne
L.a noıre foverim oynuyamıyorum rockstar ne yapmaya çıkışıyo anlamadım ne diyim pc olanlara allah sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Xbox'ım var yerine gidip Witcher 2 sipariş ettim Witcher gibi bir klasiği çıktığı zaman oynayamamak kötü olsa gerek.