'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 43075 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
teklide su kahve ve şekeri cezveye koyuyorsunuz 2 dk da hazır, çiftlide arka tarafında su haznesi var, sadece cezveye kahve ve şeker koyuyorsunuz 2 dk da hazır.almayı düşünenler kaçırmasın
ben yarın bir bayiyi arayıp sorucam eğer bayide de aynı fiyatsa gidip alıcam,annemin yarın doğum günü netten gelmesini bekleyemem şimdi, durumu buraya da haber veririm yararlanmak isteyen olursa,bayiden gidip alabilsinler. Birde bu cihazın aynısı Beko markalısı Koçtaş'ta 119 tl, o da bir alternatif.
Ben de yakaladım. Mart ayında mediamarkt taki 229TL kampanyasında stok tükendiği için kaçırmıştım. Bir adet teşhir vardı, onda da ekstra indirim yapmadıkları için almadım. Şimdi 199 TL'ye aldım, iyi oldu. İnşallah teslimat uzun sürmez. Teşekkürler.
İki ürün tamamen alakasız şeyler. Aynı mantığa göre aşağıdaki ürünü almak tefali almaktan daha mantıklı olabilir o zaman. Hatta üçü arasında en mantıklısı bu. Yemek de yapabiliyor.
İki ürün tamamen alakasız şeyler. Aynı mantığa göre aşağıdaki ürünü almak tefali almaktan daha mantıklı olabilir o zaman. Hatta üçü arasında en mantıklısı bu. Yemek de yapabiliyor.
sızın mantık anlayısınız yarım kalmıs bırde buna ılaveten cezve almanız gerekır tamamlansın set ozaman hemen hemen aynı paraya denk gelır en azından bu setustu baska amaclar ıcınde kullanılabılır bu kadar parayı bır kahve makınesıne verıp sonra ona hayran kalmak oda ayrı bir mantık
Toplamı 105 TL ye geliyor. Arçelik'in teklisi ile tam aynı fiyata geliyor. Üstelik set üstü upgrade edilebiyor. Daha sonra sisteme tencere, tava vs. eklenebiliyor. Evde çakmak yoksa sigara da yakılabilir mesela. O yüzden haklısınız.
Ben telveyi 105 TL ye Arçelik bayisinden aldım.Cep telefonu numaramı bilgisayardan konrol edip indirimin tanımlamış olduğunu teyit ettiler.Bu şekilde 105 TL ye aldım.
Paro kartına özel vs dediler, kredi kartı tek çekim ödeyeceğim deyince biraz nazlandılar, sonra aldılar.
Üstünde arçelik yazan kırmızı bir paro kartım oldu, başka bir işime yaramayacak olması muhtemel.
Teklisinde güzel köpük için makinayı çalıştırın, 30-40 saniye ısıtmadan sonra durdurun ve cezveyi karıştırın. Sonra pişirmeye devam edin. Gayet iyi sonuç alınıyor.
Eşimin yaptığı kahve bundan daha iyi oluyor. Aslında büyük umutlarla almıştım.Yorumlar da çok olumluydu. Ancak hem kahvenin köpüğü az hem de duru oluyor.Acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?
vatandan arzum mırra aldım 46 tlye, arçelik açıkçası biraz pahalı biraz da büyük geldi gözüme ki her gün türk kahvesi içmem. arçalik sanırım kendisi yapıyor takibe gerek kalmıyor. liva gibi bir çok pastane bunun ikilisini kullanıyor ve çok güzel. inşallah arzum mırra da iyi çıkar:)
Kredi Kartı Gerektiren Bütün İşlemlerinizi Komisyonsuz Yapıyorum (Steam , Paypal Dahil) (buyincoins.com, dealextreme.com vb ödemeleri yapılır) STEAM'den oyun almak isteyen ama kredi kartı olmayanlar buraya! Liberty Reserve (LR) - WebMoney - Paypal Satılır! Link yasak olduğu için dükkanıma bakabilirsiniz.
Eşimin yaptığı kahve bundan daha iyi oluyor. Aslında büyük umutlarla almıştım.Yorumlar da çok olumluydu. Ancak hem kahvenin köpüğü az hem de duru oluyor.Acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?
Duruluğu büyük ihtimal kahve miktarındandır, her bir fincan için tatlı kaşığı dolusu atarsanız duruluk olmaz genelde.
Tekli veya çiftli olanda otomatik kapanma var mı arkadaşlar, su ısıtıcılarında olduğu gibi. Yoksa başında takip etmek mi gerekiyor? Kullananlar cevap verebilir mi acaba?
Bir arkadaşımda bu kahve öğütücüden var.taze çekilmiş mis kokulu kahve gibisi yok.önceden çekilip saklanan kahvelerin aroması iyi olmuyor.Donanım haberci arkadaşların yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum en ucuz nerden bulabiliriz bu aleti ?
Bir arkadaşımda bu kahve öğütücüden var.taze çekilmiş mis kokulu kahve gibisi yok.önceden çekilip saklanan kahvelerin aroması iyi olmuyor.Donanım haberci arkadaşların yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum en ucuz nerden bulabiliriz bu aleti ?
Sizinle aynı fikirdeyim.Ne yaptıysam o 15-20 TL lik makinaların yaptığı köpük ve yoğunluk olmuyor.Üstelik telve dibine süzülmüş ve üst kısım duru oluyor.Bir terslik var bu cihazda.Hızlı yaptığı için mi desem yoksa karıştırma falan olmadığı için mi bir türlü çözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: coupe96
İkilisini bilmiyorum ama teklide kopuk olayi hayalkirikligi oldu bende.hic kopuk olmuyor kahvenin ustunde.
Sizinle aynı fikirdeyim.Ne yaptıysam o 15-20 TL lik makinaların yaptığı köpük ve yoğunluk olmuyor.Üstelik telve dibine süzülmüş ve üst kısım duru oluyor.Bir terslik var bu cihazda.Hızlı yaptığı için mi desem yoksa karıştırma falan olmadığı için mi bir türlü çözemedim.
quote:
İkilisini bilmiyorum ama teklide kopuk olayi hayalkirikligi oldu bende.hic kopuk olmuyor kahvenin ustunde.
Kutusundan çıkan Mehmet Efendi'yi kullandım.Tarihi de yeniydi.Belki kahve iyi değildir diye Kurukahveci İhsan'ı da kullandım.Sonuç değişmedi.Biraz köpük oluyor ama kıvamlı güzel bir kahve içemiyorsunuz.Ne bileyim köpüğü bile sahte gibi geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: ghostile
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
quote:
agır ateşte yavaşça pişmesidir. bunu elektrikle yapmak nede 100 lira gibi bir ücret olsun ki ? bu kadar basit bir mantık. köpük yapan bir prosedür yok ki...bu espresso degilki belli basıncta suyu kahveden geçirsin.
bakır cezvede yapamadınız diyelim prtiklik istiyorsunuz, bildiginiz 2-3 liralık japon pazarı makinalarına malzemeleri koy çalıştır gayet güzel köpüğüde oluyor. önermiyorum, en azından f/p acısından güzel değil. ederi max 40lira bu teklinin.
Orijinalden alıntı: dOmi arkadaşlar türk kahvesinin olayı ;
agır ateşte yavaşça pişmesidir. bunu elektrikle yapmak nede 100 lira gibi bir ücret olsun ki ? bu kadar basit bir mantık. köpük yapan bir prosedür yok ki...bu espresso degilki belli basıncta suyu kahveden geçirsin.
bakır cezvede yapamadınız diyelim prtiklik istiyorsunuz, bildiginiz 2-3 liralık japon pazarı makinalarına malzemeleri koy çalıştır gayet güzel köpüğüde oluyor. önermiyorum, en azından f/p acısından güzel değil. ederi max 40lira bu teklinin.
Yok hocam bir kopuk yapma mekanizmasi var tasma sensorlu.ikilisi gayet guzel yapiyor kopugude teklisi o kadar iyi yapamiyor.
Orijinalden alıntı: Mr.Blof Sizinle aynı fikirdeyim.Ne yaptıysam o 15-20 TL lik makinaların yaptığı köpük ve yoğunluk olmuyor.Üstelik telve dibine süzülmüş ve üst kısım duru oluyor.Bir terslik var bu cihazda.Hızlı yaptığı için mi desem yoksa karıştırma falan olmadığı için mi bir türlü çözemedim.
Damacana suyla yaptıysanız köpük az oluyor. Musluk suyu kullanın. 2 yıldır kullanıyorum (tekli olandan) ve günde 2-3 fincan kahve içen biri olarak köpüğünden de tadından da çok memnunum.
Arkadaşlar bende teklisini kullanıyorum bunun.Her gün içerim bende,kesinlikle ölçülerini düzgün kullandığınızda köpüğüde,kıvamıda süper oluyor.Duruluğundan ve köpüğünden şikayetciseniz musluk suyu kullanın.Zaten kahve için içinden ölçü kaşığı çıkıyor onla silme bir kaşık koyun,sonra şekerini koyun sonra biraz karıştırın yoksa topaklaşıyor kahve ve fincana koyduğunuzda dibe çökmüyor içerken ağzınıza telve geliyor.