Şimdi Ara

mısırdaki gösterilerde mahşerin atlısı iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • , Mısır'daki gösteriler sırasında kameralara takılan bir görüntü kafaları karıştırdı.3 Şubat Perşembe akşamı Tahrir Meydanındaki gösteriler sırasında Mübarek yanlıları ile karşıtları arasındaki çatışmalar devam ederken yeşil renkli ata benzer bir silüet kalabalığın arasından geçip ortadan kayboldu.

Euronews tarafından yayınlanan görüntüdeki yeşil cismin ne olduğu bilinmiyor. Yapılan yorumlardan en ilginci ise ata benzeyen silüetin incilde adı geçen 'mahşerin dört atlısı' olduğu.

konu verildimi bilmiyorum baktım bulamadım ama ben bu gün gördüm.

• 2187389123781273 kere değiştirilmiş incile mi inanıyorsun

Görüntülerin ne kadar gerçek olduğu belli mi ?

Herşey olur ama değiştirilmiş incilde yazanlara itibar edemem ..

Ayrıca ilgi çekici bi konu teşekkürler
  • ben hayır diyorum.sabah şifreci ömer çelakıl'da bahsedildi ama inanmadım ben.
  • bu kadar berbat görüntüde kendimi görsem inanmam kaldıkı ruhlar almine inanıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

ben hayır diyorum.sabah şifreci ömer çelakıl'da bahsedildi ama inanmadım ben.

evet bende orda gördüm.ciddi anlamda sözde müslümanlık yapan adam manuel yapım incili kendine rehber oalrak kullanıyordu.zaten sevmem tesadüfen kanalları gezerken gördüm.işin ilginç tarafı euronews gibi bir kanalın bu durumun haber niteliği görmesi ve yayınlaması.
  • İlluminati oyunları bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

evet bende orda gördüm.ciddi anlamda sözde müslümanlık yapan adam manuel yapım incili kendine rehber oalrak kullanıyordu.zaten sevmem tesadüfen kanalları gezerken gördüm.işin ilginç tarafı euronews gibi bir kanalın bu durumun haber niteliği görmesi ve yayınlaması.

Çok iyi söyledin kangroo

değiştirmece : yanlışlık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 4 Mayıs 2011; 13:07:13 >
  • Videoyu izleyin. Bunu yapabilen teknoloji kalabalığın arasına atı koyamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 4 Mayıs 2011; 13:57:00 >
  • Yıl olmuş 2011, 261 megapixel'li kameralar icat edilmiş, en b.kdan cep telefonun kamerası 2mp, ama niyeyse bi ufo veya doğa üstü bi görüntü çekileceği zaman çözünürlük 60x40 pixel.

Çok enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Videoyu izleyin. Bunu yapabilen teknoloji kalabalığın arasına atı koyamaz mı?

euronews ve yalan haber???
  • quote:

Böyle daha iyi

• Sabah ömer çelakılın programında daha net gösterildi zaten kendiside henüz kesin birşey söylemedi ama videoda görüldüğü gibi göğe doğru hızlanıp kayboluyo gerçekten ilginç
  • Yok öyle birsey o atlı bizden degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yok öyle birsey o atlı bizden degil.

hıhı tabi.yetkili kişiden açıklama geldi dağılın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Böyle daha iyi

Güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Böyle daha iyi

MÜKEMMEL

• quote:

Ömer celakılı pek dinlemedim ama kötü şeyler seziyorum ondan hep, tipinde hayır yok kafir gibi adam :D tabi kendiyle ilgili bilgim yok sadece öylesine dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yok öyle birsey o atlı bizden degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.