Namco Bandai'nin, Dragon Ball tabanlı üç boyutlu bir dövüş oyunu üzerinde çalıştığı duyuruldu.
Henüz oyun ile ilgili pek fazla bilgi yok. Japon tabanlı bir blog sitesi aracılığıyla duyurulan bu haberde bize verilen en önemli bilgi oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için hazırlanıyor olduğu.
Oyunun 2011 yılı içerisinde piyasada olacağı garanti gibi... Namco Bandai oyunun başlığını "Dragon Ball Game Project Age 2011" olarak belirlemiş.
Son zamanlarda üç boyutlu dövüş oyunlarına olan ilginin azalması sebebiyle eski tarz iki boyutlu dövüş oyunlarına yönelen bir çok firma olmuştu. Bunların en önemlisi hiç kuşkusuz NetherRealm Studios ve son Mortal Kombat serisi oyunu. Bakalım Dragon Ball ve Namco Bandai, üç boyut ile başarılı olabilecek mi?
[Kunye=367-5][/html]
iyide dragonball oyunları senelerdir çıkmakta yeni bir oyun gibi lanse edilmesini anlayamadım şimdi enteresan birşeyler olmaya başladı sitede.
raging blast 2 oyunu gayet güzeldi... zaten serinin en güzel oyunu olarak adlandırsak yanılmış olmayız. bu oyunda da raging blast 2 deki gibi karakter listesi fazla olursa tadından yenmez. ancak yeni bir naruto oyunu duysam daha çok sevinirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
iyide dragonball oyunları senelerdir çıkmakta yeni bir oyun gibi lanse edilmesini anlayamadım şimdi enteresan birşeyler olmaya başladı sitede.
Son Dragon Ball dövüş oyunu 2009'da piyasaya sürüldü.
quote:
Orijinalden alıntı: Leadman
Hocam naptın sen Raging Blast 2 daha 5-6 ay önce çıktı... Ben mi yanlış biliyorum
Pardon benim kafa Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team'e gitti.
Evet, Kasım 2010 çıkışlı Raging Blast 2 var.
Ancak yine de saçma bir yorum olmuş en üstteki. Sonuçta yeni bir oyun yapılıyor ve bu durum haber niteliği taşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: Leadman
Hocam naptın sen Raging Blast 2 daha 5-6 ay önce çıktı... Ben mi yanlış biliyorum
Hocam bi sınıtısı olmazsa msn ni verir misin acaba bir şet danışacağımda ?
kamehameeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme