Şimdi Ara

ARAS kargo buzdolabını eve çıkarmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
31.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Hepsiburada'dan buzdolabı siparişi verdim. Siparişten 4 gün sonra kargoya teslim edildi. Teslimattan 4 gün sonrada dolap geldi.

    Evim 4. kat, asansör yok. Aras Kargo dolabı çıkarmadı eve. Apartman içine bırakırız hamal tutup çıkartırsın dediler. 4 kat çıkartmak kolay değil, ben zaten elemanlara 10'ar lira bahşiş verecektim. Hamal parasını onlara vermeyi teklif ettim ama yine çıkarmadılar. Kuruluım için servisi aradım, onlarda çıkartmazmış. Bende kargoyu teslim almadım iade ettim.

    ARAS KARGO KULLANACAK HERKESE DUYRULUR... Bundan sonra ufak tefek hiçbirşeyi aras kargo ile getirtmem, göndermem.

    Cumartesi çok sinir oldum ama her işte bir hayır varmış. Pazar gittim, Ankamall KUTUP'dan daha ucuza satın aldım, pazartesi buzdolabı geldi kurulumu yapıldı hemen kullanmaya başladım =))







  • Normal eve de çıkarmaları gerekir. Eğer sorun çıkarırlarsa reddedersiniz paşa paşa geri götürürler. Sonra aldığınız firmaya şikayet edersiniz onlar da aras kargoya söyler, paşa paşa evinize kadar getirirler.

    Ayrıca kişi başı 100 TL uçmuşlar resmen. Kişi başı 10 TL'den 20 TL bu iş için normal. Haziranda koca evi taşıttım, adamlara kişi başı 50 TL ödedim, bir buzdolabı için 100 TL ne Allah aşkına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TARDIS

    @Coca Cola 10 lira 20 lira olsa hiç sorun değil, zaten alacağım ürün herhangi bir firmanın stoklarında kalmamış, bu nedenle mecburen alacağım. 50 lirayı gözden çıkarttım, yeter ki ürün sorunsuz eve kadar çıkartılsın.

    emrahsnr sözleşmeye şimdi baktım, ürün iadelerinde iade bedeli satıcıya aittir diyor.


    Ayrıca kargodan buzdolabını teslim alırken nerelere dikkat etmemiz gerekiyor? Daha önceki buzdolabını komple kapalı ambalaj ile getirmişlerdi, içide görünmüyordu. Ancak firmadan aldığım ve firma elemanları getirdiği için pek üstelememiştim. Şimdi satın alırsam kargo getirecek.

    Muhtemelen etrafı yine köpük ile sarılı olacaktır. Bu gibi durumda nasıl bir kontrol yapmalıyız, sonuçta ürünün içi görünmediği için tam bir kontrolde mümkün olmuyor, ezik v.s. var mı belli olmuyor.

    http://www.teknolojix.com/?urun-15012-LG-602YSX-463-LCD-A-NF-BUZDOLABI-TiT2--76x178x74-.html

    Şu ürünü almayı planlıyorum.

    Aslında ürünü kendi ekipleri getirmeyen mağazalardan ürün almamak lazım. Çok büyük olduklarını düşündüğüm Darty ve Bimeks'de kargo ile çalışıyormuş. Darty'nin ürünlerini Horoz Lojistik, Bimeks'i ise Yurt İçi getiriyormuş. Media Markt ve Elektro World ise kendileri getiriyor.

    Şu kargo olayı yüzünden Media Markt'da ürünün yeniden stoklarına girmesini mi beklesem yoksa güvenip ürünü satın mı alsam karar veremedim.


    bana dolabı getiren medimarkt ın kendi ekibi değildi. onlarında lojistik firması var sanıyorum ama ismi aklımda kalmamış. kendi basitçe kurabilecekleri şeyleri kendi ekibi ile gönderiyor olabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.