Bildirim
With Fire and Sword'ün Demosu Yayında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bundada türkçe dil destegi varmı ??? -
İnşallah vardır...Bakalım indiriyom nasılmış..Görüntü kalitesi önceki oyuna göre biraz artsa bari!! -
Oyunun full sürümü 848 Mb, ne biçim demo bu :D -
Grafik kalitesi aynı kalır bence... -
Videolardan görüldüğü kadarıyla pek fazla gelişme yoktu grafiklerde. -
Playstore'dan satın alıp Steam'den indirdim. Malesef Türkçe desteği yok. Ama ilerleyen günlerde o da olacakmış. -
oyun hem demo hem full sürüm anlaşılan,türkçe yok oyunda multi Fransızca,ispanyolca,İngilizce,demoyu çekenler full yapmak isterse Cd-key satın almaları yeterli,Burnout paradise de böleydi hem demo hem full sürümdü yüklerken cd-key girerseniz full girmeden yüklerseniz demo oluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 3 Mayıs 2011; 23:39:06 > -
Oyunda osmanlı olurda türkçe olmazmı
Oyunu yapanlar zaten türk -
quote:
Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY
Oyunun full sürümü 848 Mb, ne biçim demo bu :D
Steam sürümü 1,3 gb falan -
Demoyu indirdim ve aynen "sensemannn"'ın söylediği gibi sistem. Key'i girdiğiniz an tam versiyon oluyor oyun. -
TR desteği soranlar için hatırlatayım with fire and sword eski oyunun motorunu kullanarak başka bir ülkedeki stüdyoda yapılıyor sanırım polonyaydı emin değilim -
Bu arada oyunun bedava soundtrack'i yayınlandı benim gibi M&B'nin en sevdiğiniz yanı müzikleriyse Buradan indirebilirsiniz soundtrack'i. Warband'in şarkıları da bulunuyor -
Oyunun Türkçe yaması, versiyon güncellemesiyle birlikte 1 haftaya kadar gelecekmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X