Şimdi Ara

With Fire and Sword'ün Demosu Yayında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avrupa ve Kuzey Amerika'da bugün piyasaya sürülen  Mount & Blade: With Fire and Sword'ün demosu, tam versiyonu ile eş zamanlı olarak yayınlandı.

835 Mb boyutundaki, oyunun oynanabilir demo versiyonunu buradan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

[Kunye=1085-4][/html]

• Bundada türkçe dil destegi varmı ???
  • İnşallah vardır...Bakalım indiriyom nasılmış..Görüntü kalitesi önceki oyuna göre biraz artsa bari!!
  • Oyunun full sürümü 848 Mb, ne biçim demo bu :D
  • Grafik kalitesi aynı kalır bence...
  • Videolardan görüldüğü kadarıyla pek fazla gelişme yoktu grafiklerde.
  • Playstore'dan satın alıp Steam'den indirdim. Malesef Türkçe desteği yok. Ama ilerleyen günlerde o da olacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun hem demo hem full sürüm anlaşılan,türkçe yok oyunda multi Fransızca,ispanyolca,İngilizce,demoyu çekenler full yapmak isterse Cd-key satın almaları yeterli,Burnout paradise de böleydi hem demo hem full sürümdü yüklerken cd-key girerseniz full girmeden yüklerseniz demo oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 3 Mayıs 2011; 23:39:06 >
  • Oyunda osmanlı olurda türkçe olmazmı

Oyunu yapanlar zaten türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Oyunun full sürümü 848 Mb, ne biçim demo bu :D

Steam sürümü 1,3 gb falan
  • Demoyu indirdim ve aynen "sensemannn"'ın söylediği gibi sistem. Key'i girdiğiniz an tam versiyon oluyor oyun.
  • TR desteği soranlar için hatırlatayım with fire and sword eski oyunun motorunu kullanarak başka bir ülkedeki stüdyoda yapılıyor sanırım polonyaydı emin değilim
  • Bu arada oyunun bedava soundtrack'i yayınlandı benim gibi M&B'nin en sevdiğiniz yanı müzikleriyse Buradan indirebilirsiniz soundtrack'i. Warband'in şarkıları da bulunuyor
  • Oyunun Türkçe yaması, versiyon güncellemesiyle birlikte 1 haftaya kadar gelecekmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.