Şimdi Ara

KOÇTAŞ GREE 18000 BTU 1199 TL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konular çok karışık geldi bana ve teknik özellikleri yarıştırmaktan ziyade işi bilen bazı arkadaşların olumlu görüşleri ile hadi yürü demesi için bu konuyu açtım.

Özetle İstanbulda 10. ve en üst kat güney cephe ısı yalıtımlı pvc camlı 27-28 m2 civarındaki salonuma sıcak yaz günlerinde bana terden pöff dedirtmeyecek birşey arıyorum.

gree nin 9000 lik modellerinin çok önerildiğini gördüm bazı konularda. Benimde bu iş için bütçem 1000-1200 arası maksimum. Fazlasını düşünmüyorum.
    Kışın ısıtma için kullanmayacağım. Sadece yazın soğutmada ve sadece akşamları kullanılacak gündüz evde kimse yok.

bu klima yeter mi? Alırsam beni üzermi?

başka bu fiyatlarda bir tavsiyeniz var m?

şimdiden teşekkürler...

http://www.koctas.com.tr/U/Gree-A-Sinifi-Split-Klima/18000-Btu/57264?R=126

• Benim evin salonuda 25m2.Açıkcası okuduklarımdan sonra 18000'lik benim salona yeter mi bilmiyorum ama kağıt üzerindeki özellikleri güzel gibi geldi.Klima hakkındaki yorumlara göre almayı düşünüyorum bende.
  • Beyler bende Gree 9luk var,yaklaşık 2,5/3 ay kadar önce almıştım Koçtaş tan(zamsız fiyattan!!)
    Cihaz performansı çok çok iyi ama ben sadece sıcak olayını biliyorum,soğukta nedir bilmiyorum!
    mutlaka soğutmasıda iyidir,fiyatı 100 kağıt zamlanmasına rağmen,bana göre hala piyasadaki F/P
    klimalar içinde en iyisi veya en iyileri arasındadır!

Salonada düşünüyorum 1 tane 18lik ama,yatak odasındaki 9luğun soğutma performasını denemeden almam 18lik olanı!!
    şayet 9luk olanı,ısıtmada olduğu gibi soğutmada da iyi çıkarsa şimdilik en büyük adayım GREE dir!

++
  • günün anlam ve önemini belirten bir söz ile konuyu kapatmak istiyorum

AL GREE TAKIL FREE
  • 25 m2 yere 9000 azmı gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

günün anlam ve önemini belirten bir söz ile konuyu kapatmak istiyorum

AL GREE TAKIL FREE

Evet çok güzel bir slogan oldu

Bu sene zaten dikkat edersen gazı GREE ye verdik

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Mayıs 2011; 11:41:13 >

• evet Koçailem indirimiyle 1160 tl ye 18000 btu luk modeli aldım.
    Zorlu bir montaj sürecinden sonra (airfel servisi bu duvar taşıyıcı kolon biz bunu delemeyiz dedi. Karotcu bulmamız gerekti bir gün sonra 100 tl ye evi batırarak delik açtırabildim) klimayı kullanabiliyorum.

İlk izlenimlerim olumlu, soğutma performansı ve sessizliği iyi gibi. Sadece plastik kalitesi olarak pek gözüm tutmadı ama buda bu fiyata normal gibi.

tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim. Yoksa hayatta böyle bilmediğim bir markayı gidip alamazdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kardeşim,plastik kalitesi o kadar kötü değildi benim diamaond electric'i bir görsen benimki kral dersinha benim klimalar diamond ama elektrik tüketimi çok iyi 180tl aylık fatura 1 tanesi 24 saat diğeri 12-5 saat açık ve evin tüketimi üstelik yalıtımda yok,şuda var öneririmisin dersaen aman allah korusun derim ben almış bulundum 1 defa ama allahtan üzmedi tüketim değerleride çok iyi çıktı,senin gree bunun yanında kral,kral niye mi arkasında airfell gibi köklü firma var diamond gibi mahalle bakkalı tarzında bir şirket değil
  • sadece 9000 lik gorebiliyorum sitesinde, digerleri bitti mi ?
  • orda bi yerde btu seçebileceğin bir alan olması lazım...
  • Daha öncede sanırım yazmıştım,bu yeni gelen partide cihazlar şöyle geçiyor

9000
    11000
    17000

yani 12lik ler 11 olmuş!!! aynı şekilde 18lik lerde 17 olmuş,ama 24lük göremedim,o ne olmuş bilemiyorum??
    Bugün Koçtaş/Özdilek AVM de gördüm,ama yine bitmişmi bilemiyorum,teşhirde vardı 2 tane asılı olarak

Sanırım DH yi okuyan/takılan çok fazla olduğu için cihazlar yine bitmişte olabilir

Ayrıca bizdeki ile bu malda büyük ihtimalle aynı mal değil!! ayrıca neden değerler düşmüş!
    Birde Bakır boru yok Aliminyum boru muhabbeti çıktı,bütün bunlar kafa karıştırıcı doğrusu

Ben 9luk o eski cihazdan aldım çok memnun kaldım(sadece ısıtmada biliyorum,soğutmasını henüz bilemiyorum)

++

• 24000 btu dahil hepsi gözüküyor yandaki linkte 9000 btu yazmasına rağmen fotodaki işaretli butondan çıkıyor cihazların kaç btu larda mevcut olduğu. http://www.koctas.com.tr/U/Gree-A-Sinifi-Split-Klima/9000-Btu/57264?R=126
    sizi hatırlıyorum demirdöküm almıştınız nasıl durumlar:))

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

sadece 9000 lik gorebiliyorum sitesinde, digerleri bitti mi ?

KOÇTAŞ GREE 18000 BTU 1199 TL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arçelik servisi bizim kirişi delmedi, çünkü yapmaları yasakmış. Şimdi klima 5cm aşağı sarkıyor. Evin duvarları montaj için hiç müsait değildi mecbur böyle oldu.
  • Arkadaşlar gree'yi alayımmı bugün ?? 1399 lira 21.000 lik diye geçiyormuş 24000 lik olanı ,nasıldır bu klimalar
  • Aldim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Aldim bakalim

Ürünün soğutma performansından memnun musunuz ? Bende bu üründen almayı düşünüyorum.
  • Urun cok iyi cikti ben 24000 ligini aldim cok sessiz ve acayip sogutuyor buyuk oldugu icin hemen sogutuyor boylece duruyor ve tasarruf sagliyor malzeme kaliteside iyi bircok taninmis markaya gore bence alin kacirmayin airfel guvencesiyle satiliyor kuran elemanda isi biliyordu vakumlamada yapti cok memnunuz bu arada urun gercek 24000 koctasta 21000 yaziyordu afiste tam
    olrak sogutma 24000 isitma ise 26500 btu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Temmuz 2011; 12:41:19 >
  • soğutması çok iyi. antalya 40 dereceyi aştık nem vs. soğutması gayet iyi. 28 m2 odayı 18000 lik çok rahat soğutuyor.
  • şu an piyasadaki en iyi f/p klima gree sanırım, araştarmalarımdan bunu öğrendim.

ben 35 metrekarelik salonumuz için almayı düşünüyorum, 17000 btu yeter diye düşünüyorum, ama 21000 btu ile arasında sadece 200 tl var, almışken büyüğünü mü almak lazım?

bi de koçtaşın sitesinde elektrik sarfiyatını göremedim, kullanan arkadaşlar kılavuzdan bakıp söyleyebilir mi acaba,

1700 ile 2100 arasındaki fark ne kadar? ve günde 10 saat çalışırsa, soğutmada günlük kaç tl elektrik tüketir?
  • Kardeş 35m2 de 17lik biraz zorda kalabilir ve sınırda çalışır!

21lik varmı ben görmedim(sanırım yalnış basım olabilir),24lük olmasın bahsettiğin cihaz?? al bunu tak rahat edersin+

F/P filan artık demiyorum bu GREE lere,bayağı bir performans cihazı oldu

++
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.