Şimdi Ara

3GS kullanım bekleme süreleri ve şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende bir 3gs 32 gb var 4.3.2 yüklü ve redsnow r14 jb li.
    bu sürümde ve önceki sürümlerde de hep aynı sorunla karşılaşıyorum restore yapınca problem yok ama jb yaptıktan sonra ilk şarj normal gidiyor. sonra kullanım ve bekleme sürelerim eşit gidiyor ve şarj ancak bir gün gitmeye başlıyor.
    ayrıca restoresuz tekrar jb yapınca bi seferlik tekrar düzeliyor ancak 2. şarjda yine eski hale geliyor.

multitask bardan sürekli uygulamaları kapatıyorum açık kalan yok
    sbsettings şu an yok ama daha önce vardı onda da kapatıyordum ama değişen birşey olmuyordu.

kullandığım appler tomtom navigasyon, fruit ninja, nfs hot pursuit, gta chinatown.
    hücresel veri ve 3g çoğunlukla kapalı sadece telefona bişey indireceğim zaman vınn ın kartını takıp bağlanıyorum. arada sırada da wireless açıyorum.
    yüklü cydia packleri:
    appsync 4.0
    bigboss icon set
    cydia installer
    cydia translations
    bildirimlerin çoğu kapalı, konum servisleri kapalı, ping kapalı

telefonumda bu duruma yol açabileceğini düşündüğüm şeyleri yazdım. lütfen yardımcı olun şu illetten kurtulayım her ne sebep oluyorsa buna kurtulmak istiyorum. restoreda çözüm değil yine yapıp yine bu şeyleri yüklediğimde aynı sorun olacak. yada mecburen jb siz kullancam maalesef.

eğer gerekliyse kullanmadığım ama tlfda yüklü olan diğer appleride yazabilirim.

• hiç fikri olan yok mu acaba ?
  • Ben onlarca iphone kullandım, 1 gün dayananı görmedim.
  • bu sorun olmadığı zaman çok kullanırsam 2 az kullanırsam 3-4 gün gidiyor bana. ama çözemiyorum bir türlü kanser olucam.
  • bu arada yeni bişey farkettim uçak moduna alınca kullanım ve bekleme süreleri normale dönüyor. normal moddayken bu duruma yol açabilecek ne vardır sizce?
  • basebandin Ipad baesbandi 6.15mi? eger olmazsa birde sn0wbreeze ile jailbreakli custom firmware hazirlayarak yükle sn0wbreeze daha stabil ben kullaniyorum 3GS 4.3.2 bir sorunum yok.
  • baseband nedir nereden bakıyoruz ona ?
    birde dün sınırlamalardan itunes u kapattım bildirimleride komple kapadım düzeldi şuan
    19 saat bekleme 1 saat 45 dakika kullanım %82 şarj var. :)
  • birde bu custom fw baseband koruma vs gibi şeyler nedir normal jb den ne farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeayd

baseband nedir nereden bakıyoruz ona ?
    birde dün sınırlamalardan itunes u kapattım bildirimleride komple kapadım düzeldi şuan
    19 saat bekleme 1 saat 45 dakika kullanım %82 şarj var. :)

cok cok iyi daha ne istiyosun kurcalama :D benimki 10 saat bekleme süresinde yzde 92 lere geliyor akşam şarjdan cekiyorm sabah yzde 92 kalmş bi alo bi msj akşam yüzde 10
  • evet ya bu seferde fazla iyi oldu hiç bu kadar olmamıştı

şu an 23 saat bekleme 2 saat 05 dakika kullanım %78

bunun içinde 1 saat kadar wifi internet bağlantısı var bir kaç app indirip kurdum. birazda oyun oynadım coştu valla alet
  • Hattın vodafone ise, nedendir bilinmez her 10 dakikada bir internete bağlanıyor benim cihaz, ondan kaynaklıda olabilir.
  • yok turkcell var ama hücresel veri ve 3g kapalı zaten
  • 2 gün 1 saat bekleme 4 saat 25 dk kullanım %44 şarj hiç olmadığı kadar iyi gidiyor şu an sizce iyimi bu değerler beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.