Şimdi Ara

iCihazlar için Satınalma Tavsiyeleri (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
19.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışından unlock ve pasaport kayıtlı iphone 4 mü yoksa htc desire z mi?

bi yorum yapacak arkadaş var mı gerçekten kullanıp deneyimi olan biri varsa çok sevinirim.

teşekkürler
  • iphone 4 almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var...
    1)simfree almak zorunda mıyım?eğer simfree almazsam ne gibi dezavantajlarım olur?
    2)baseband nedir?
    3)update yaparken nasıl bir sorunla karşılaşırım?
    4)iphone 4 ü 5 çıktıktan sonra mı alayım(fiyatında herhangi bir değişim olur mu)?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Elimde BB Curve var.İpod Touch mı alayım yoksa BByide satıp İphone 4mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

iphone 4 almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var...
    1)simfree almak zorunda mıyım?eğer simfree almazsam ne gibi dezavantajlarım olur?
    2)baseband nedir?
    3)update yaparken nasıl bir sorunla karşılaşırım?
    4)iphone 4 ü 5 çıktıktan sonra mı alayım(fiyatında herhangi bir değişim olur mu)?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

1-) sürüm güncellerken rahat oluyor
    3-) eğer simfree ise bir sorunla karşılaşmazsınız
    4-)eh tabiki bir ucuzlama olacaktır

benim tavsiyem alacaksanız 100-200 daha fazla verip simfree bir cihaz almanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Elimde BB Curve var.İpod Touch mı alayım yoksa BByide satıp İphone 4mü

itouch 4G ise bb yi satmadan olabilir, ama iphone4 te çok çok iyi cihaz heleki curve e göre çok çok artısı var, benim tavsiyem alınabiliyorsa curve satılmadan iphone4 alınması (curve zaten 250-350 aralığında şu anda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 22 Ağustos 2011; 16:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Sizce 3gs'den BB 9780'e geçilir mi?

bence geçilir 9780 mükemmel bir alet,ama aynı paraya çok çok daha iyi androdilerde var
  • Arkadaşlar merhaba ben konu açmıştım telefon tavsıyesı ıcın buraya yonlendırdıler bi kaç sorum olacak :)

Bu güne kadar sadece nokia kullanmış bırıyım şu ankı cıhazım e72 ve memnun degılım tabıkıkde :D iphone4 yada sgs2 almayı dusunuyorum ama kararsızlıgım var ( bu kadarsızlık hangısı daha ıyı yada hangısı daha kotu dıye degıl bana hıtap edıcek olanı bulmaya çalışıyorum ve bazı soru işaretlerım var 2 cıhaz için de )

Oncelıkle ıp4 tasarım olarak cok daha guzel ve kullanımı kolay gozukuyor bugune kadar ne androıd nede ios kullanan bırı ıcın ama ip4 ıcın bazı sorularım olacak benım telefondan beklentım mutlaka ılk etapda ınternet ve oyun olacak yerı geldıgı zamanda fılm ızlemekte ısterım. Ip4 ınternet konusunda ne kadar özgur bunu merak edıyorum halıyle flash olmaması ve hıc bır zaman olmayacak gıbı gozukmesı benı ne kadar etkıler ve anladıgım kadarıyle ınternet sıtelerı ip4 ıcın "özel" bişey yapmaları lazım ki sorun yaşanmasın bu olay benı kısıtlarmı. Ikıncısı teknık servıs konusunda cok sıkıntısı olan arkadaşın konusunu gordum ip4 ıcın özellıkle home tusu sorunu ve bunları TR de genpa yada kvk ya verdıklerınde yaşadıkları sıkıntı ( nokia tamir ederek bugunlere gelen bı fırmanın elemanları ip4 üzerinde ne kadar sağlıklı hizmet verir bilmıyorum ve bu benı ip4 den sogutuyor.) yurt dısında apple cıhazlarına cok daha ıyı hızmet verdıgı ortada ama turkıyeye gelırmı gelırse ne zaman gelır onun kesın bır tarıhı yok sanırım?

Sgs2 şu an ip4e gore bır adım daha önde gozukuyor donanım olarak. Samsung için çıkarttıgı cıhazların pek arkasında durmayan destek vermeyen bı fırma olarak söylenıyor ne kadarı dogru ben kalkıp 1600 para verıp 6 ay sonra unutulacaksam onu almanın ne anlamı kalıyor? Ve android tabıkı dedıgım gıbı sadece nokia kullanmış bırısı sgs2 gıbı bı cıhazı kullanabılırmı araştırdıgım kadarıyla androıdı bılmeyen bırısı sgs2 yi çöp yapabılırmiş :) ve bu samsung ıcın cıhazın cok ısındıgı dogrumu?

Ikı cıhaza bakınca ip4 bana daha sıcak gelıyor gerek tasarım gerek kullanım kolaylıgı ama samsungun da benı ceken tarafları var ozgurce internette dolaşmak ve daha ıyı donanıma sahıp bır cihaz :) Yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Maliken34

Arkadaşlar merhaba ben konu açmıştım telefon tavsıyesı ıcın buraya yonlendırdıler bi kaç sorum olacak :)

Bu güne kadar sadece nokia kullanmış bırıyım şu ankı cıhazım e72 ve memnun degılım tabıkıkde :D iphone4 yada sgs2 almayı dusunuyorum ama kararsızlıgım var ( bu kadarsızlık hangısı daha ıyı yada hangısı daha kotu dıye degıl bana hıtap edıcek olanı bulmaya çalışıyorum ve bazı soru işaretlerım var 2 cıhaz için de )

Oncelıkle ıp4 tasarım olarak cok daha guzel ve kullanımı kolay gozukuyor bugune kadar ne androıd nede ios kullanan bırı ıcın ama ip4 ıcın bazı sorularım olacak benım telefondan beklentım mutlaka ılk etapda ınternet ve oyun olacak yerı geldıgı zamanda fılm ızlemekte ısterım. Ip4 ınternet konusunda ne kadar özgur bunu merak edıyorum halıyle flash olmaması ve hıc bır zaman olmayacak gıbı gozukmesı benı ne kadar etkıler ve anladıgım kadarıyle ınternet sıtelerı ip4 ıcın "özel" bişey yapmaları lazım ki sorun yaşanmasın bu olay benı kısıtlarmı. Ikıncısı teknık servıs konusunda cok sıkıntısı olan arkadaşın konusunu gordum ip4 ıcın özellıkle home tusu sorunu ve bunları TR de genpa yada kvk ya verdıklerınde yaşadıkları sıkıntı ( nokia tamir ederek bugunlere gelen bı fırmanın elemanları ip4 üzerinde ne kadar sağlıklı hizmet verir bilmıyorum ve bu benı ip4 den sogutuyor.) yurt dısında apple cıhazlarına cok daha ıyı hızmet verdıgı ortada ama turkıyeye gelırmı gelırse ne zaman gelır onun kesın bır tarıhı yok sanırım?

Sgs2 şu an ip4e gore bır adım daha önde gozukuyor donanım olarak. Samsung için çıkarttıgı cıhazların pek arkasında durmayan destek vermeyen bı fırma olarak söylenıyor ne kadarı dogru ben kalkıp 1600 para verıp 6 ay sonra unutulacaksam onu almanın ne anlamı kalıyor? Ve android tabıkı dedıgım gıbı sadece nokia kullanmış bırısı sgs2 gıbı bı cıhazı kullanabılırmı araştırdıgım kadarıyla androıdı bılmeyen bırısı sgs2 yi çöp yapabılırmiş :) ve bu samsung ıcın cıhazın cok ısındıgı dogrumu?

Ikı cıhaza bakınca ip4 bana daha sıcak gelıyor gerek tasarım gerek kullanım kolaylıgı ama samsungun da benı ceken tarafları var ozgurce internette dolaşmak ve daha ıyı donanıma sahıp bır cihaz :) Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam teknik servis olarak GENPA veya Vodafone garantili bir cihaz alın sorun yaşamazsınız ben çok gördüm insanlar yolluyor yenisini yolluyorlar

iphone 4 'e JB yaparsanız sadece internet değil her konuda çok özgür bir telefona sahip olmuş olursunuz

• Hoca peki bu jb garantiyi bozuyormu? Ve itunes olayını bı turlu anlamayadım
  • quote:

Hoca peki bu jb garantiyi bozuyormu? Ve itunes olayını bı turlu anlamayadım

Hocam JB Garantiyi hem bozar hem bozmaz şöyle söyliym telefonda bir sorun var garantiye yollayacaksınız telefonu restore edersiniz JB gider iz kalmaz

Zaten JB yapmayacaksanız iphone 4 almayın

ben 3G den beri iphone kullanıyorum ama emin ol bende daha tam anlamıyla çözemedim itunes işini

Yani şöyle birşey var Zil sesi yapmak çok basit Resimlerini almak veya yollamak çok basit içine müzik atmak çok basit film atmak (mp4 olacak) çok basit itunes üzerinden bunlar gayet basit zaten JB yaparsan sınırı yok

• Anladım iyimiş o zaman bu konuda sıkıntım kalmadı şu genpayada tam guvenebılsem bi :D
  • sagol yardımın için tercıhımı ip4 yana kullanıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sagol yardımın için tercıhımı ip4 yana kullanıcam :)

Rica ederim hocam pişman olmazsınız ben sattım telefonu ama pişman oldum hani insan bağımlısı oluyor şu anda kendimi boşlukta hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

sagol yardımın için tercıhımı ip4 yana kullanıcam :)

Rica ederim hocam pişman olmazsınız ben sattım telefonu ama pişman oldum hani insan bağımlısı oluyor şu anda kendimi boşlukta hissediyorum

hehe ben e72 den sonra qwer klavyelı telefondan sogudum artık hareket özgürlügü istiyorum
  • Ben ipod touch 4. nesil alıp almamak konusunda kararsız kaldım. 5. nesil çıkar diye 1 aydır bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  • Selam arkadaşlar,

Ben eski bir 3g kullanıcısıyım. 3g'nin donanımsal sorunları ve kullandığım dönemdeki (bana göre) yazılımsal eksikliklerinden ötürü Blackberry'ye geçip 9800 Torch aldım mayıs ayında. Ancak açık söylemek gerekirse şu an kan kusuyorum BB'den de BIS'den de.

Bir kere herşeyden önce işlemci facia, tam manasıyla. Kendisinden 3 sene öncesinin telefonu iPhone 3G'nin işlemcisi, Torch'tan kat be kat iyiydi tartışmasız olarak. Browsing, sistem, tehtering ihtiyacı vs. vs. saymakla bitmezmiş BB'nin eksikleri, almadan önce o kadar araştırmıştım ama işte kullanıcı değerlendirmesi apayrı bir kategoriymiş akıl edememişiz resmen.

Şimdi aynı hatayı yapmamak için iPhone 4'e döneceğim. Yurtdışı, simfree, garantisiz vs. cihazlara hiç sıcak bakmıyorum. Geçmişte tüketici avukatlığı yaptım, garantinin bir işe yaramadığının farkındayım ama yine de cihazı Turkcell'den almak içimde tamamen hurafe olsa bile bir huzur bırakıyor. Bir de zaten internet paketi vs. derken hesaplı oluyor Turkcell kurumsal kullanıcıları için.

Size sormak istediğim hususlar genel olarak şu;

1) iPhone 4'ün işlemcisi bildiğim kadarıyla 3g'lere göre oldukça iyi, bunun aksi bir durum var mı? Bilgimde hata var mı?
    2) iOS 4 halen benim aradığım sistem özelliklerini dört dörtlük yerine getiriyor diyemem açıkçası ama iOS 5 10 numara gözüküyor (notifications, calender, to-do list vs.) yani derdim biraz da işe de uygun olsun 3G gibi oyundan ibaret olmasın. Bu anlamda iOS 5 tatminkar olacak gibi duruyor ama özellikle beta kullanıcıları bana işlemci-işletim sistemi dengesiyle ilgili bir fikir verebilir mi? Yani mesela vista'daki gibi işletim sisteminin işlemciyi patlatması durumu söz konusu olabilir mi?
    3) iPhone 3G'nin donanımı baştan aşağıya adilik kokuyordu. Yok arka kasanın şarj girişinden tepesine kadar çatlaması, ölü piksel, ilk düşmede tuzla buz olma, yandaki o titreşim tuşunun titreşe titreşe kendiliğinden kopup düşmesi, telefona sallayınca içinde parçaların zangır zungur sallanması durumlarını yaklaşık 1 senedir kullanan iPhone 4 kullanıcıları yeni telefonlarında da yaşadılar mı? Benim forumlarda genel şikayetlerden görebildiğim kadarıyla bu kanıksanmış donanım sorunlarından ziyade yeni problemler başgöstermeye başlamış, özellikle home tuşuyla ilgili ama onlar yine çözümü daha yaygın gibi duruyor. Genel olarak da iPhone 4 donanımsal olarak daha kullanışlı duruyor gibi bir görüntü hakim. İzlenimlerim doğru mudur?
    4) iPhone 3G'nin yazılımında en nefret ettiğim olay kişiselleştirmeye hiçbir şekilde müsaade etmemesiydi. Fabrikadan nasıl çıkarttılarsa (JB yapmadım, 4 alırsam onda da yapmayacağım) o şekilde kullanmaya sizi mahkum ediyordu ki bu görebildiğim kadarıyla sadece iPhone'a ait değil aşağı yukarı tüm Apple cihazları için geçerli bir takyit. iOS 5'in teaserlarına bakılırsa sanki biraz bunu geride bırakıp third-party uygulamalar olmaksızın apple'ın da sistem içerisinde kişiselleştirmeye açık bir politikaya meylettiğini düşünür gibi oldum. Bu husustaki izlenimlerim hatalı mıdır?
    5) İphone 4 mü alayım, bekleyip iPhone 5 mi alayım gibi klasik ve nefret ettiğiniz bir soruyu maalesef ben de soracağım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

• 500 600 tl ye 3gs mi almak daha dogru olur yoksa iphone 5in çıkmasını bekleyip 1000 tl civarına iphone 4 mü almak ?

sıkıntılı işmiş arkadaş bu iphone mevzusu.

birde en önemli soru. imei kopyalama gibi bi mevzu başıma gelme olasılıgı varmı forumdan alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

500 600 tl ye 3gs mi almak daha dogru olur yoksa iphone 5in çıkmasını bekleyip 1000 tl civarına iphone 4 mü almak ?

sıkıntılı işmiş arkadaş bu iphone mevzusu.

birde en önemli soru. imei kopyalama gibi bi mevzu başıma gelme olasılıgı varmı forumdan alsam?

3gs ile 4 ü karşılaştırmanız bile hata. Ekran konusu bile yeter
  • http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A

arkadaşlar bu cihazın türkiye'den alınacak ile ne gibi farkları var simfree'si var mı bu cihazın farklarını açıklayabilir misiniz ?
  • yanlış yere koyduğum konu için gelen cevaplara ve düzeltmelere teşekkür ederim. iphone 4'ün metal yerinden tutunca çekmeme ve birçok ölü piksel olduğunu duydum. 3gs ablamda var pişti olmak istemiyorum, iphone 4 daha şık geliyor. sizce iphone 4 ile ilgili duyduğum hatalar gerçekten var mı?iphone 4 kullananların ne düşündüğünü merak ediyorum.bu arada iphone 5 stil olarak iphone 3'ün daha incesi olacakmış sanırım. iphone 3gs alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.