Şimdi Ara

Cennet Papağanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr bende muhabbet kuşu vardı onu geri verip petshop tan yeni bir yavru cenet papağanı aldım ve herşeyi tamam fakakt ben bunu nasl eğitebilirim petshop sahibi 1 hafta kafesten çıkarma ara sıra kades kapıksından elini uzat alşsın dedi.başka yöntemelri vaqrmı cennet papağanları konusurmu???

• Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum....
  • kardeşim egitimleri sabırlıkla yapman gerekiyor dal darı elden yem yedirme vs. gibi imzamdaki foruma beklerim papaganlar hakkında her türlü bilgi var.
  • çok sevgi isterler onu biliyorum ablamda wardı.. eğitimi kolaydır...
  • Bu gün elime almaya çalıştım kafesin içinden elimi uzatıyorum önceden korkar uçardı ama şimdi uzatıyorum tüylerini seviyorum fakat elime alacağım zaman elimi ısırmaya çalışıyo ama ısırmıyo sadece elimi iter gibi yapıo fakat napmalıyım bilmiyorum kuşla 6. günüm bu gün. hergün ıslık çalıorum onunla ilgileniorum netten papağan sesleri açıorum ona cevab verio fakat elime gelmio
  • biraz geç oldu ama benim araştırdıklarıma göre zamanla oluyormuş ben de papağan alacağım.hangi petshoptan aldın papağanı?
  • Ben kayserideki petshop tan aldım elif petshop du sanırım ismi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SULTAN PAPAĞANIM ÖLDÜ
    9 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuş sana alıştı mı
  • Sattım kurtluldum ,D
  • kardeşim senin derdini anladım ben :D

bak, cennet papağanı sultan papağanı bunlar hiçbirşekilde konuşmaz.
    eğitmeye kalkarsın 2 yıldan öteyede eğitilmiyorlar...

konuşan papağan istiyorsan git afganistan papağanı al. 150-200 arası fiyatı ama konuşma ihtimali var.

yada ufak kuşlarda ısrar edersen sakın cennet veya sultan alma.
    git iyi bir cins hollanda yada çekoslovak bir muhabbet kuşu al 40-50 tlye.

bak bizim kuş 1 yaşında, 1aylıkken aldık erkek, konuşuyor 7-8 kelime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezler67

kardeşim senin derdini anladım ben :D

konuşan papağan istiyorsan git afganistan papağanı al. 150-200 arası fiyatı ama konuşma ihtimali var.

demişin ya sultan papaganı konuşmaz diye dogru ve düzgün egitildiginde konuşur.anlamadan dinlemeden çamur atma.
    egitim dogru ve bilgili bir kişi tarafından yapılırsa 25 30 güne evcilleşmiş oluyorlar.
    afganistan papaganın dan kastın iskender papaganı sanırım 2 3 kelime konuşan hayvan için 150 200 lira vermeye degmez.
    vereceksen alacaksın gri afrika papaganı yani jako bakacaksın keyfine.

• quote:

http://tinypic.com/player.php?v=2ceqd1v&s=7
    bi bak bakalım sultan papağanı konuşuyormuşmu BU kuşu 2,5 aylıkken aldım 1 ayda elime alıştı ve abartısız söylüyorum gldğndn snraki 2 ay içersinde cicikuş ve cimbom dedirttim. Yanlış bilgiler vermişsin boş yere.Sultan papağanları cana yakın hayvanlardır ve kolayca eğitilebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

quote:

http://tinypic.com/player.php?v=2ceqd1v&s=7
    bi bak bakalım sultan papağanı konuşuyormuşmu BU kuşu 2,5 aylıkken aldım 1 ayda elime alıştı ve abartısız söylüyorum gldğndn snraki 2 ay içersinde cicikuş ve cimbom dedirttim. Yanlış bilgiler vermişsin boş yere.Sultan papağanları cana yakın hayvanlardır ve kolayca eğitilebilirler.

evet şanslıymışsın kardeşim, gerçekden iyi eğitmişsin. Yalnız hepsi aynı derecede eğitilmiyor bu kuşların. Orasında sorun yok.
    yalnız bu zamana kadar belki 30-40 kişiyle konuştum sultan ve cennet papağan sahipleri Pek memnun olmadıklarını söylediler.
    bende baktım 3 adet,,, alışmasına alıştırdım ama konuşma yokdu.
    gerçekden videoya göre kuş güzel ama çokda net konuşmuyor...

yalnız hiçbirşekilde pakistan papağanı ile boy ölçüşemez bu kuşlar, 100 tl bunlara vereceğinize 150-200 e canavar gibi yeşil pakistan papağanı alınabilir...
    benim Asıl anlatmak istediğim buydu.

yalnız bu senin kuşun gözünde jakodan ara papağanından daha değerlidir Orası başka...

şayet ben olsam konuşan 8-10 kelime söyleyen muhabbet kuşumu 1000 tl lik jakoya değişmezdim saygılar...

--------
    (((((((((( ayrıca bir arkadaş yazmış iskenderin kuşu falan, İskender kimdir bilmem ben tv izlemem :)
    hayattan görmüş olduğum tecrübelere dayanarak söyledim onu... ))))))))))

150 tlye kafesiyle satılıyordu burda yer sıkıntısından almadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 27 Mayıs 2011; 21:35:05 >

• sezler67 biraz pakistan papağını hakkında araştırma yaptımda.Hiçte sizin dediğiniz gibi yorumlar bulamadm.Genelde gürültüce insana alışmayan hatta insanı çileden çıkartan bi kuş olarak söylemişler.Tabikide hiç bi kuşu kötülemek istemem her kuşun kendine ait özelliği,güzelliği vardır.Fakat söylenenler bu yönde.He birde genelde yawruluk döneminden alınan kuşlar evcilleştirilir diyorlar fakat onun bile zor olduğunu belirtmişler.Aşağıyada o konuların linklerini ekledim.
    http://www.papaganim.net/forum/forum_posts.asp?TID=6019
    http://forum.sultancik.com/threads/8579-pakistan-papağanı?highlight=pakistan+papa%F0an%FD

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

sezler67 biraz pakistan papağını hakkında araştırma yaptımda.Hiçte sizin dediğiniz gibi yorumlar bulamadm.Genelde gürültüce insana alışmayan hatta insanı çileden çıkartan bi kuş olarak söylemişler.Tabikide hiç bi kuşu kötülemek istemem her kuşun kendine ait özelliği,güzelliği vardır.Fakat söylenenler bu yönde.He birde genelde yawruluk döneminden alınan kuşlar evcilleştirilir diyorlar fakat onun bile zor olduğunu belirtmişler.Aşağıyada o konuların linklerini ekledim.
    http://www.papaganim.net/forum/forum_posts.asp?TID=6019
    http://forum.sultancik.com/threads/8579-pakistan-papağanı?highlight=pakistan+papa%F0an%FD

haklısın ben de baktım çok da iyi bir tür değilmiş eğitim için

ayrıca bence papağanın kelime konuşması önemli değil önemli olan iyice eğitilmesidir

• Arkadaşlar Ayrıca Ne alıyorsanız Hangi tür hayvanı alıyorsanız, Çok satan kaliteli bir Dükkandan alınız.
    3-5 tl lik ucuzluğu aramayınız...
    o aldığınız hayvan belki sizinle yıllarca kalacak,,, hasta bir hayvan Yada Kalitesiz bir Cins almış olmayı İstemezsiniz değilmi...
  • Cennet papağanlarının ortalama fiyatı nedir?
  • 60 ile 80 tl arasında degişiyor
  • 70-100 tl arası ancak fiyat önemli değil önemli olan alacağın kuşun sağlıklı olması
  • Aldığın yere göre değişir fiyatı Kaliteli bir petshop ta fiyatlar 120 civarı falan ama 50- 60 a da bulursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.