Şimdi Ara

Aldatan Kadınların Anlattıkları [BU KONU TUTAR]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Beyler radikalde de bir ara veriyordu bu konuyla alakalı baktım bişeyler yazmışlar tiksindim resmen anlatılanlardan.Şimdi onlardan en dikkatimi çekenin bir kısmını paylasıyorum.Daha neler neler yazmışlar yok eşimin penisi küçük olduğu için aldattım yok bana çekici olmadığımı söylediği için aldattım filan :S

    or.spu bide sevilmek istiyorum demiş.


    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Yaşadığınız fantezilerin en unutulmazı hangisiydi?
    Bütün ilişkilerim ilk günkü gibi hafızamda. İnternette tanıştığım adamlardan biriyle uzun süre telefonda görüştükten sonra buluştuk. Beni Yıl*dız Parkı'na götürdü. Ye*şillikler arasında yürürken kuytu bir yerde oturduk. Yan tarafta bir çift sevişiyordu. Onların sesinden etkilendik biz de sevişmeye başladık. Heyecanlı bir ilişki ya*şadık, birisi yakalayacak korku*suyla kalbimiz yerinden fırlayacak gibi oldu. Benim için unutulmaz bir deneyimdi ..

    Artık sevilmek istiyorum
    Bugüne kadar en çok kiminle sevişirken zevk aldın?

    Bir avukatla buluşmuştum sokak serserisi gibiydi, ama cinsel organını gördüğüm an her şeyi unuttum. Bir erkek cinsel organının hiç bu kadar büyük olabileceğini hayal etmemiştim. Merak içinde seviştim ve büyük zevk aldım. Daha sonra iki kez daha gittim onun evine bana unutulmaz iki seks deneyimi daha yaşattı.

    Seni görüp de seninle yatmak istemeyen biri çıktı mı karşına ?
    Hayır şimdiye kadar buluştuğum erkeklerin içinde benimle ilişki yaşamak istemeyen biri çıkmadı. Bu konuda rahatsızım aslında; karşımdaki kişi "beni insanca sevsin, tanımaya çalışsın" istiyorum: Fakat buluştuğum erkekler beni seks obje*si olarak görüyor, direkt sevişmek için bana yaklaşıyorlar.

    Bütün bu erkeklerle birlikte olma*nın bir nedeni var mı?
    Tek isteğim aşkı bulmak. Aşkın pe*şinden koşuyorum ama olmuyor. Ayaklarımı yerden kesecek bir adamla tanışmak onunla evlenmek, huzuru bulmak istiyorum.

    Bütün bu anlattıklarını yaptığın sü*re içinde kocan senden hiç mi şüphe*lenmedi?

    Şüphelenmedi çünkü ben ya*rım gün çalışan biriyim. İşten çıktık*tan sonra sevgililerimle buluşuyor, akşam da evime dönüyordum. Eşim benden hiç şüphelenmiyordu.

    Boşanma karan almanıza neden olan neydi?
    Ben evliliğimin en başından beri mutlu değildim. Mutlu olmadığım için yüzlerce erkekle görüştüm. Ko*cam dünyadan o kadar kopuktu ki benim yaptıklarımı göremedi, ben*den ayrılmayı kabul etmedi ... Çap*kınlıklarımın başlamasının 8. ayında canıma tak etti. Beni yakalaması, yaptıklarımı anlaması için MSN'mi açık bırakıp çıktım evden. Benim ar*kamdan MSN'le girmiş ve seks içe*rikli yazışmalarımın hepsini oku*muş. O akşam kavga ettik ama bo*şanmayı hala düşünmüyordu .

    Gerçekleri öğrenmesine rağmen bo*şanmak istememesi ilginç değil mi?
    Yani, ilginç tabii ki, ama oğlumuz için olsa gerek boşanmayı kesinlikle istemiyordu. Yazışmaları gördüğü günlerde ben dışarı çıkacaktım, tele*fonum çaldı. Arayan sevgililerimden biriydi. Eşim açtı telefonu ve "Be*nim karımla aranızda neler geçti" diye sordu. Uzun lafın kısası o gün ipler koptu. Ertesi gün boşanma da*vasını açtık.

    Boşanma davası sürerken sen böyle bir kitap yazdın. Bütün ilişkilerini iti*raf ettin. Gerçek kimliğin ortaya çı*karsa eşinin tepkisi ne olur?

    Yapacağı ilk şey oğlumu benden almak olur, ne yapar eder onu ben*den alır. Oğlum şu an anneanesiyle birlikte memleketimizde. Orada okumasını, güvende olmasını istiyo*rum. Para kazanmak istememin en büyük nedeni de oğlum. Onun eği*tim masraflarını karşılayabilmek için paraya ihtiyacım var. Oğlumdan ayrılacağım diye ödüm kopuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 1 Mayıs 2011; 0:00:22 >
  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.