hayırlı olsun bende Kıbrıs ERCANDA 230. ALAY 1.TABURDA YAPTIM EĞER HAVA YOLUYLA GİDERSEN UÇAKTAN İNDİĞİNDE ARKANA BAK RADAR VAR O RADARIN ORASI....
-türkiyenin tlf kartları kıbrısta çalışmaz haberin olsun.
-kıbrısın oparetörleride farklıdır. kıbrıs türkceli vs..burdan götürdüğün hatlar çalışmaz yurtdışını açtırman lazım..
-sıcaklığı adanaya çok benzer. ama kışın adanadan daha soğuk.... merkezi...nöbette ayakların donar demedi deme..
-su sıkıntısı çekebilirsin ayrıyeten tertipçiilik en çok kıbrısta var gidince anlarsın.
-sıgara istikakın var sanırsam 2 ayda 1 ...5paketti çok ucuz. ben içmediğim için fazla ilgilenmedim..ama satanlar var..
-temizlik aramyın çok pis 1 ay zor alışırsın....
-benim bulunduğum bölgede kediden büyük cardınlar vardı.ilk başta çekiniyon sonra alışıyon havyan sevgisi
-dolmuş yok. haberin olsun nizamiye önüne sabah otobüs gelir anlaşmalı akşam çarıdan alır.
-hayatında görmediğin kız ortamı var..tabi hafta içi çarşıya çıkarsan anlarsın. hafta sonu çarşı her taraf asker. sivil az görürsün.
-clubler çok+18 dikkat et askere yasak.
-mehmetçik gazinosunda fiyatlar çok uygun. birde vakıflar çarşısında iyi pazarlık yap ama. fiyat baya düşer.
sıhıye onbaşı bence rahat olur....kıbrısta 1 hafta tatilede gönderiyor tsk gazi magusada... ciddiyim ben gittim...
-araçları mükemel subaru evo en kral modları görürsün mazda rx-8..........sayamam mükemmel..
not: tertipçiliğe çok dikkat et... gerekirse adanalıyım de deli ol...
aklına takılan soru varsa söyle... gideceğim iklim çöl.....bu arada. denizden su arıtma başlamıştı 2008 de birde yakında mersinden boru döşeyecekler diye biliyorum. ayrıyeten internet çok pahalı.. iletişim genel....pahalı.....
unutmadan rumları haşat etmişsiz gidince görürsün kliseler kurşundan görülmüyo hak etmişler ama...