Şimdi Ara

CoD: Black Ops Escalation Paketine Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Treyarch'ın film hasılat rekorlarını bile geride bırakarak Activision'un yüzünü fazlasıyla güldüren yıldızı Call of Duty: Black Ops için bildiğiniz gibi yeni bir harita paketi daha geliyor. Black Ops'a eklenecek olan Escalation adlı bu içerik için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Teryarch'ın geçtiğimiz dönemlerde içerikte bulunacak olan haritaları tanıtttığı bir ön bakış videosu da yayınlanmıştı. Bu videoda ise daha önce karşımıza çıkan bazı tanıtım videolarında da kullanılan gerçek sahnelere de yer verilmiş. "Hepimizin içerisinde bir asker vardır" sloganına sahip olan bu tanıtım videosunda oyuna eklenecek olan Stockpile, Convoy, Zoo ve Hotel haritaları dışında zombi modunu şenlendirecek olan Call of the Dead haritasına ve karakterlerine de yer verilmiş.

3 Mayıs'ta ilk olarak Xbox 360 versiyonuna gelecek olan bu harita paketinin tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

• videodaki aşçı harika :D, first on xbox live da güzel olmuş.
  • Çok güzel video. Bu arada Restourantla ne alaka onu anlamadaım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Darkness

Çok güzel video. Bu arada Restourantla ne alaka onu anlamadaım?

Herkezin içinde bir asker vardır sloganı diyor adamlar :)
  • Sonunda Cod serisinde bir bayan karakter görmek güzel.Bu hep söylediğim birşeydi. Maplar diğer paket gibi güzel büyük zombi mapında yine değişik aletler var kutudan çıkar heralde :) Şimdi Treyach dan beklentim araç kullanımı . Cod 5 te bunu yapmıştı bundada yapacağını düşünüyorum.
  • ilk paketteki gibi kötü bi video oyunda iyi değil zaten tek umudumuz mw3 artık
  • çalan şarkının adı ne resmen aşık oldum :D
  • Teryarch'ın geçtiğimiz
    yazım hatası...
  • Güzel video olmuş.Aşçı felan
  • roling stones en ünlü şarkısıdır adını unuttum
  • Gimme Shelter - Rolling Stones
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.