Şimdi Ara

kilit ya da kaldırılsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 6 Şubat 2015; 10:04:55 >

• Ben aylardir herkese forumdan diyorumki, normal item bitti alacaksaniz unique alin diye ama herkesde bir raptor, shard,elixir yada iron bow sevdasidir almis basini gitmis :) Guzel aciklamisin eline saglik. Warrior ve mage silahlari hakkinda bilgi almak isteyen olursada ben yardimci olabilirim.

10 shard mi 9sherion mu?

DISTURBED
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:50:51 >
  • TaMaM MaRiQuAnTe arkadasa cok güzel cevap vermişssin açıklamaların ve araştırmaların cok güzel. actıgın temiz bilgili konun ve yazıların icin teşekkürler. ben 8 yıldır 2 si yurt dışında olmak üzere ko oyuncusyum ve warior charım var warior hakkında söylediklerin tamamen dogru ama asas ları bilgilendirmene pek sewinmedim şahsen :)
    arkadasa cerdigin cavabın ilk satırlarına hala cok gülüyorum süper :D senin yazını gördükten sonra foruma üye oldum bunuda belityim arkadasım. bundan sonra denemelerini fazla açıklama istersen sadece sen uygula :D
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Mesela +10 sword breaker ve +8 shard var diyelim. s.b. 109 atak 100 poison. shard 102 ve 80p. senin dedigine gore s.b middle olacagi icin daha mi az vuracak bu durumda?
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:51:25 >
  • Dostum iyi güzel denemişsinde insanın okuyası gelmiyor bütün harfleri büyük yazmışsın harfleri uzatmışsın belirtmek istediğin özellikle yerleri daha kalın yazabilirdin v ler yerine w ler yanlış anlama araştırmana birşey demiyorum ama okumak istedim okuyamadım iyi günler

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Dostum iyi güzel denemişsinde insanın okuyası gelmiyor bütün harfleri büyük yazmışsın harfleri uzatmışsın belirtmek istediğin özellikle yerleri daha kalın yazabilirdin v ler yerine w ler yanlış anlama araştırmana birşey demiyorum ama okumak istedim okuyamadım iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:51:56 >
    benim sordugum item reb11 sherion (114ap) ve reb21 shard (134ap) yani 350 ap oynatir.. aralarindaki farkda reb 10 kadar... ustteki aciklaman bu sebeple tatmin edici gelmedi..100 civari ap farkinda dediklerin dogru olabilir ama 350 ap isi cok degistirir bence

DISTURBED
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:52:13 >
  • arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama konuyu açan arkadaşımızın ilk yazdığı cümlelere hepinizin sorularının cevabı vardır okumadan yazmışssınız galiba ma size söylemek istediğim bişe var. Bir warior karakter oyuncusu bu olayı asaslardan ve diğer karakter kullanıcılarından cok daha iyi blir arkadaşımızın bunu çözmesini takdir ediorum unique item ler ile normal itemler arasındaki farkı ve arkadaşımızın belirttiği nokataları ancak iyi bir warior bilir fakat kimseyle paylaşmaz
    ben 700ap fark ile unique itemimle cok daha etkin oyun oynamaktayım elimde bulundurduğum raptor reb +15 satmakta yım iki silahıda yaklaşık 1 yıldır denemekteyim bu konuyu azan arkdas ondan bundan duymamıs dikkat edina dam itemlerini satıp test etmiş daa ne diyorsuznuz anliyamıyorum. unique itemleri yumruk örneği ile acıklaması zaten herşeyi cok açık ortaya koymuş benm sölicek birşeyim kalamdı.

• Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:52:33 >
  • arkadaşlar aranızda yeniyim ama kimse gördüğünü duyduğunu değil bildiğini yazssın. ben wariorda sunu gördüm adam serverda en iyi wariordu diyerektan onun almış oldupu itemler seçimler cok iyidir olay budur mu diyeceğiz :D adamın wardır bi fikri zikri. yaptıgınız bildiğiniz tecrübe ettiğiniz warsa paylaşalım aramızda lütfen.
    Adama cok net yazmıs hatta nasıl yorumlar geleceğini bile öceden tahmin edip uyarıda bulunmuş ama sllayan kim

82 lwl çıplak takısız + wolflü asas için

+6 rebirt sherionlu ap 1022

11 rebirt shard ap 1133

Bunların yakın vurması gayet doğal sherionun glacier damageside iyi biraz Amaaa

11 Rebirt shard + 8 dw 1686

+6 rebirt shard +8 dw 1570

Bak yeni itemler yeni stat pointler eklenince aradaki fark artıyor +5 shell set + 2 rol iron set +2 eme takılarınıda takarsak

+6 rebirt sherion + 8dw 2275

+11 shard + 8 dw 2440

Artık fark açıldı o 11 ap farkı neler değiştirdi bak

Yani son olarak sherion bu oyunda parasına değmicek tek item arkadaş.

Sağ ele dw kullanmamın nedeni açıklamam biraz zor kısaca bahsedeyim

Dual 9 shard olsaydı 400 + 400 lirada 800 lira eder 2492 ap elde ederim
    7
    9 shard + 8 dw 400 + 200 dn 600 liraya 2440 ap elde ederim 52 ap ye 200 lira demez bence hmde dw şık duruyor (cirt tetiklemesine inanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraks35 -- 26 Nisan 2011; 15:52:18 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.