Geçtiğimiz haftanın Mortal Kombat, Portal 2 gibi önemli oyunlarından sonra bu hafta da kendi dallarında iddialı oyunlar, oyun severleri bekliyor.
Listenin ilk dikkat çekeni ise Thor'un video oyunu oluyor. Beyaz perdede boy gösterecek olan filmi ile paralel bir işleyişe sahip olan oyunda, çekicimizi elimize alıp fantastik bir maceraya dalıyoruz. Top Spin'den sonra tenis kortlarına Virtua Tennis 4 ile tekrar döndüğümüz bu hafta ayrıca Geleceğe Dönüş'ün yeni bölümü de yayınlanıyor.
İşte bu haftanın dikkat çekenoyunları ;
Hector: Badge of Carnage - PC (27 Nisan)
Outland - PS3 (27 Nisan) Under Siege - PS3 (27 Nisan) Darkspore - PC (28 Nisan) Mythos Europe - PC (28 Nisan) Persona 3 Portable - PSP (29 Nisan) Thor: The Video Game - PS3, Xbox 360, Wii, DS (29 Nisan)
Virtua Tennis 4 - PS3, Xbox 360, Wii (29 Nisan)
Back to the Future: Double Vision - PC
onumuzdeki 6 aya bakacak olursak inanilmaz kesat bir doneme giriyoruz hicbir adam gibi oyun cikmiyor .tek umudum brink oda ne kadar idare eder iyi mi kotu mu olur cok supheli.yazin witcher 2 cikabilir ama ertelenebilirde yuksek ihtimalle.yazin nasil vakit gececek bilemiyorum
ama su alti ayi bir gecirelim sonra mw3, bf3, heroes 6 ve uncharted 3 ile inanilmaz bir doneme girecez
Doom 4 cıkıcak fln dıyorlardı dogrumu
@Misafir L.a Noire gözlerinden öper...
Misafir senin oyundan kastın ne? Çünkü önümüzdeki 6 ay dediğin dönemde "taş" gibi oyunlar var ben senin niye böyle bir şey dediğini anlamadım.
@misafir witcher 2 17 mayısda çıkıyor..
Önümüzdeki 6 ay kesat bir döneme filan girmiyoruz gayet kaliteli yapımlar çıkacak. Seversin sevmezsin orası ayrı.
aynen cok dandik oyunlar cıkıyor bu dönemde.önümüzdeki ay dirt 3 ü bekliyorum ondan sonra bi beklentim yok..taki con ceyrege kadar..o zaman oyuna doyarız o zamana kadar bitirdigimiz oyunları tekrar bitirmeye devam yapcak bisey yok..
@Misafir Duke gözlerinden öper...
onumuzdeki 6 aya bakacak olursak inanilmaz kesat bir doneme giriyoruz hicbir adam gibi oyun cikmiyor .tek umudum brink oda ne kadar idare eder iyi mi kotu mu olur cok supheli.yazin witcher 2 cikabilir ama ertelenebilirde yuksek ihtimalle.yazin nasil vakit gececek bilemiyorum
E millet ''GERÇEK''oyun oynarken sen BlackOps Pes falan oyna..
@Misafir, Duke sadece gözlerinden mi öper?
@saaat saygılar =))))
quote:
@Misafir, Duke sadece gözlerinden mi öper?
Ahahah :)
Infamous 2 ;)
6 ay tamamen kesat değil yahu gene güzel oyunlar çıkıyor ama ondan sonra bir patlama olacak gibi
Liste beni pek tatmin etmedi.
Eylüle kadar birşey yok bence... hereşy eylüle başlıyor BF3 MW3 Unch3
ve aklıma gelmeyen birsürü iddalı oyun
quote:
Orijinalden alıntı: The-King.95
Liste beni pek tatmin etmedi.
Stroghold 3 çıkıcak. ne kesat dönemi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme