Arkadaşım bu kasayı ben geçen hafta aldım gerçekten çok şık bi kasa güzelde soğutuyor sadece psu biraz (aslında baya) sesli o kadarcık kusur kadı kızındada olur neyse sesi kesmek için psu fanını 10 ytl lik bi zalman fan ile değiştirdim o sorunda ortadan kalktı.
Arkadaşım bu kasayı ben geçen hafta aldım gerçekten çok şık bi kasa güzelde soğutuyor sadece psu biraz (aslında baya) sesli o kadarcık kusur kadı kızındada olur neyse sesi kesmek için psu fanını 10 ytl lik bi zalman fan ile değiştirdim o sorunda ortadan kalktı.
Tavsiye olunur.
evet arkadaşa katlıyorum zaten güzel seçim yapmışsın olay budur birde gold ta var gümüş model çok güzel bir kasa tavsiye ederim bu işim sırrı büyük ve düşük rpmli fanlar kollay gelsin
intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
Önü ızgaralı olduğu için çok iyi soğutuyor tek eksisi psunun fanı önuda değiştirirsen. Üstüne kasa yok siyah-gümüş kombinasyonu en güzeli.
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
arkadaşım sessiz kasa diyorsan daha iyi alternatifler (antec, lian -li vs.) bulabilirsin. psu sesini geçtim ön panel tamamen ızgara ve sünger filtre olduğu için ses direkt kasa dışına çıkıyor.
arkadaşım sessiz kasa diyorsan daha iyi alternatifler (antec, lian -li vs.) bulabilirsin. psu sesini geçtim ön panel tamamen ızgara ve sünger filtre olduğu için ses direkt kasa dışına çıkıyor.
Ön yapısını ızgaralı olması sayesinde arkaya takacağım 12 lik bir fan vakumlama etkisi yapıyor, kasa soğuk hava deposuna dönüyor, hava sirkülasyonu çoook iyi, üstelik kasanın önüne hiç fan takman gerekmiyor. Fanların hepsini arkada toplaman neticesinde sesizlikte elde ediyorsun.
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
Bendede bu kasanın siyah-gri konbinasyonu var.Kasa çok şık ama sesli çalışıyo.Sanırım fanın değişicem psu nun.Acaba psuda kullanılan fan kaçlık??Bakan arkadaşlar var mı??
arkadaşlar bana bu kasanın 2 adet cd sürücüsü kapakları lazım acaba istanbulda satan biyer varmıdır
neden lazım onuda söyliyeyim benim kasa centurion 534 bir fan yanda diğeri arkada kasanın önünden hiç hava girmiyor ve kasa çok sıcak cac-t05 kasanınki ızgaralı olduğu için arıyorum
konuyu hortlatmis gibi olacam ama baska yerlerde bulamadim bu kasanin psu fani kac cm lik cok gurultulu calisiyor ayrica degistirme islemi basitmi 3 pin konnektorlu fan alsam buna takabilirmiyim ilk defa degistirecemde bu konulara yabanciyim