Şimdi Ara

4.3-inç ekranlı ve Android'li LG Optimus Big LU6800 G. Kore'de resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Yaklaşık üç hafta önce iPhone 3GS ile yan yana görüntülenen LG Mobile'ın Optimus ailesinin en yeni üyesi Optimus Big LU6800, Güney Kore'de resmiyet kazandı.


    28 Nisan tarihinden itibaren LG U+ tarafından Güney Kore'de satışa sunulması beklenen Optimus Big, verilen bilgilere göre 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alıyor; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 ''Froyo'' sürümünü kullanıyor. 4.3-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen sade tasarımlı telefonun arka yüzünde anın yakalanması için 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. Ayrıca kameraya otomatik odaklama özelliği eşlik ediyor.


    Hakkında henüz daha fazla detay bulunmayan LG Optimus Big'in Güney Kore dışındaki pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı üzerindeki sır perdesi ise kaldırılmadı.








  • bu nedir ya? bu nedir ya ? başımız döndü arkadaş. 2x mi 3d mi s2 mi derken bide bu çıktı.bir ay telefon çıkarmasalarda ne alacagımıza karar versek artık.şeytan diyoki terki teknoloji eyle.dön 3310 a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama o işte şeytan uymamak lazım :D
  • lg ne optimus 2x'i ne de optimus black'i çıkartacaktı onun yerine bunu çıkarsa 50 euro falan da fark koysa daha çok satardı

    piyasanın en iyi ekranıyla(dediklerine göre) çift çekirdeğin gücü ve tabii ki iyi bir arayüz ile sgsII'ye rakip olabilirdi tüm eksiklerine rağmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malcolmx99

    bu nedir ya? bu nedir ya ? başımız döndü arkadaş. 2x mi 3d mi s2 mi derken bide bu çıktı.bir ay telefon çıkarmasalarda ne alacagımıza karar versek artık.şeytan diyoki terki teknoloji eyle.dön 3310 a.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.