Şimdi Ara

Japonya'dan Terkedilmiş Bir Xbox360 Rafı Görüntüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •     Xbox 360'ın Japonya'da üvey evlat muamelesi gördüğü bir aşikar. Bunu tek bir görüntüde kanıtlamamıza ne dersiniz?

Kotaku editörlerinden Bian Ashcaft'ın Osaka'daki bir oyun dükkanında çektiği aşağıdaki fotoğraf her şeyi özetliyor. Playstation 2 oyun rafı bile Xbox 360'tan geniş. Japonlar, bu Amerikan ünitesine hiç mi hiç sevgi göstermiyorlar.

• buradaki yorumların şöyle olması muhtemeldir: "sonunda hakkettiği değeri gördü"
  • yazık :/
  • Eeeeeee sivillere 2 tane atom bombası atarsan tabi sevmezler.
  • ülkemizde de farklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

ülkemizde de farklı değil.

Bizim ülkemizde hepsi öyle.Ne de olsa korsancı bir milletiz kimse söylemek istemese de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Eeeeeee sivillere 2 tane atom bombası atarsan tabi sevmezler.

En azından bunu yapmayı başarabiliyorlar biz bize nekadar zarar veren varsa hepsini el üstünde tutmasını biliyoruz değilmi ?
  • japonlar milliyetcidirler america mallarını sevmiyolar bizimde sevmememiz gerek america kötü ülke america kendi çıkarı için herşeyi yapan bi yer
  • E biraz 20-30 yıl geriye gidince nedeni belli bana kalırsa.
  • sonunda hakkettiği değeri gördü :D
  • 20-30 yıl mı ? Atom bombasının savaşın sonlarına doğru yani 1945'te atıldığından haberin vardır umarım ?
  • amerikayı kötüleyen misafir oynama o zman amerikan malı oyunları git japon oyunları oyna
  • Amerikayı öven misafir o yorumu yazan bendim ve ben şahsen Japon oyunlarını Amerikan oyunlarına tercih ederim sen de o yorumun üstüne bunu yazabiliyorsan sende bir sorun vardır. Sivil halkın üstüne atom bombası atmanın nasıl kalleşçe bir davranış olduğunu bilmiyorsun herhalde. O saldırı sırasında milyonlarca kadın, çocuk, yaşlı, genç vs insan öldü. Bu hareketi hangi ulus diğerine yaparsa aralarında bir gerginliğin kalıcı olması şarttır
  • Amerikaya kızmak kolaydır ama Amerika gibi olmak zordur
  • 6 Ağustos 1945 yılında dünya üzerinde yaşanan en büyük insanlık katliamının yıl dönümü. ABD’nin Japonya’nın Hiroşima kentine attığı atom bombasının üzerinden 66 yıl geçti. Hiroşimaya atılan bombadan 3 gün sonra yani 9 Ağustos’ta ikinci atom bombası Nagazaki’ye atılmıştı. 360 Bin masum insanın ölümüne, onbinlerce insanın yaralanmasına neden olan facianın zararları o kadarla sınırlı değildi. Radyasyondan etkilenen insanlar genetik sakatlıkları daha sonraki nesillere taşıdılar.
  • Aadamların amerikan malları ile işleri olmuyor helal olsun..
  • BSC Misafiri
    22.04.2011 19:07:57

Sevmememiz gerek demek yanlış sevip sevmemeye karar veremessin UC2 yi sevmemek mümkün değil mesela adamlar yapmış.Bence iyi oyunun hakkını vermek lazım Amerika geçmişte çok kötü şeyler yapmış olabilir aslında hala da çaktırmadan yapmaya devam ediyolar. Ama bunun amerikan oyunları almakla bir ilgisi yok oyun alsanda almasanda amerika siyasette bencil bir politika izlemeye ve tüm dünyaya barışçıl bir devlet miş imajı çizmeye devam edicek.
  • japonlara helal olsun bizde onların yanındayız xbox 360 da kopya oyun oynamaya devam indir indir yükle dvd ye bill gates ve israilli .......... ............... avuçlarını yalasın bu arada 86 tane oyun indirip yazdırdım şu ana kadarda sadece konsolla para verdim oda olsun artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.