Şimdi Ara

TOSHİBA 37XV733 YADA PHILIPS 37PFL5405 DERKEN TOSHİBA 40MV732 ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir tv almak için bakınıyorum bu iki tv arasında kaldım bütçeme uygun olsun diye hatta 40c630 buldum 1367tl'ye ama paralel ithalat onu eledim,arkadaşlar bu iki tv arasında hangisini almalıyım ben toshiba'da karar kıldım aslında ama kararsızım 2 televizyonuda test edemedim imkanım yok zaten sizce hangisini almalıyım arkadaşlar özellikle ALBANİ hocam size soruyorumtoshiba kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevin

bugün teknosa'dan 1279/12 taksitle 40mv732 modelini aldım direkt xbox360'ı taktım tv'ye görüntü beni şaşırttı,tv'de aa eksikliği çözünürlük yüzünden fazla belli olur derken gayet iyi çıktı tv tam incelemedim hızlı şekilde taktım çıkardım crysis 2 ve dead space 2 denedim görüntü beni acayip tatmin etti,sonra 40xv733 deneyeyim dedim taktım ve sonuç 40mv732 gibi olmadı görüntüde karelenmeler belliydi ilk izlenimim 40mv732 görüntüyü iyi işliyor,zaten bende aldım tv'yi bu fiyata çok iyi geldi yılmıştım tv araştırmaktan geldiğinde iyice bir incelerim ilk izlenimim iyiydi zaten oyun amaçlı olacağı için tatmin etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 23 Nisan 2011; 18:41:17 >

• Ben ikisinide inceledim arkadaşım bence görüntü kalitesiyle, mkv oynatma özelliğiyle, sesin daha iyi olmasıyla ve tepki süresinin az olması nedeniyle ben Philips diyorum. Ayrıca almayı düşündüğüm bir ürün kafamdaki seçeneklerde ilk 3te
  • bu forumda sorulara cevap alamadığımız tek yer burası galiba ne sorsam cevap alamıyorum,ses sistemleri ve klima bölümü bile daha aktiftir
  • Kesinlikle toshiba
  • toshiba 40mv732 aldım
  • hayırlı olsun kaç liraya nereden aldınız acaba paylaşırsan seviniriz. ayrıca o modeli almaya iten sebepler nedir
  • ilk mesajda yazıyor teknosadan 1279tl'ye 12 taksitle aldım,fiyat çok iyi zaten bu fiyata bu tv'yi bulmak imkansız ki kendi sınıfındaki diğer tvlerden bile çok ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun aklın yolu bir
  • 40mv 732 1119tlye alınır mı. lig tv izlemek için uygun mudur? teşekkürler...
  • teknosadan 1119tlye aldım... fiyat performans olarak çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

toshiba 40mv732 aldım

ürünü hala kullanıyormusunuz, memnunmusunuz,bu ürünün paneli nedir acaba,s-pvamıdır?

ses,görüntü kalitesi vesaire şikayetçi olduğunuz tarafı varmı,bende bu üründen almayı düşünüyorum tv izleme ve film açısından kullanılacak,bilgilerinizi rica ediyorum.
  • tabi ki kullanıyorum hocam,ilk aldığımda ne düşünüyorsam hala aynı şeyi düşünüyorum iyi ki almışım,uzun yıllar kullancağım bir tv olacak ha 2 yıl sonra yeni konsollar geldiğinde 3 boyuta geçeceğim için yeni bir tv alırım ama bu tv bilgisayara ve uyduya hala bağlı olacak,tv'nin iyi olduğunu düşük çözünürlüklü yayın izlerken anlarsın bu tv sd yayındada oldukça iyi 2 metre mesafeden göze batan unsur olmuyor,benim amacım konsoldu xbox360 bağlı oyunlar 720p ve 1080 p tv'de özellikle 40'' ve üstü tvlerde bu sorun oluyor uzaktan bakman gerekiyor ki aa eksikliği gözüne batmasın ama ben bu tv'yi 2 metreden izliyorum görüntü 10 numara,bu tv piyasada kalmadı xv ile aynı hatta rv'de dahil buna 1000-1200 tl aralığında alınacak tv şu anda al kardeşim pişman olmazsın
  • kanal geçisi hızı nasıl? ayrıca panel mat mı parlak yüzey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 3 Kasım 2011; 11:29:34 >
  • Güle Güle Kullanın muhtemelen spva parlak paneldir... Araştırarak ve inceleyerek Alınan bir Toshiba Her zaman Efsaneneiz Olucaktır.Saygılar..
  • bende aynı tv den aldım.usb den film izleyemiyorum. avi ve mkv desteklyormu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.