Bildirim
Full Ankara Mamak bugün açılıyor %25 indirim....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yerleri nerede acaba? -
Full Ankara Mamak
Şafaktepe Mah. Plevne Cad. No:72 Mamak / Ankara
sitelere giderken sağda kalıyor.
geçen istanbul caddesındekı açılışında ben depoyu fuullemiştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 22 Nisan 2011; 11:29:56 > -
kesinmi kesinse google map koordinatları verirseniz sevinrim. -
Yeri ters olmasaydı keşke git gel bekle 25 tl yakar zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACI
kesinmi kesinse google map koordinatları verirseniz sevinrim.
indirim kesin
http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=33 -
ben gidecem 1-2 saate ucuz mazot susuz olsun lütfen -
lpg fiyatını bilen var mı acaba? 10-12 LT kadar bir boşluk var tüpte acaba oraya gitmeye değer mi diye düşünüyorum
benzini zaten zamanınında fulllemiştim sayelerinde -
arkadaşlar ben almıştım %25 indırımlı istanbul cd. şubesının açılışında
bir problem yaşamadım(2011model araçta kullandım)
indırım kesin bana sms geldı
gidip alış veriş yapan arkadaşlar buradan paylaşsın izlenımleri
o zaman satış 150 tl ile sınırlıydı -
Mnr980 arkadaşım haber verdiğin için sağol. Az önce gidip 150 TL'lik benzin aldım.
Foruma bakmamış olsam haberim olmayacaktı.
Bu arada benzinin litresi 3.15 TL -
dizel 2.73 az once aldim. cok kalabalik degildi en fazla 10 dakika beklemisimdir -
Gaz ne kadar arkadaşlar.150 tl sınırı varmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatly
Gaz ne kadar arkadaşlar.150 tl sınırı varmış.
LPG ortalama 2,20 TL'den satılıyor %25 indirimle 1.65 TL falan olması lazım.
Hayırdır sizin aracın deposu 100 Lt falan LPG alıyor herhalde 150 TL : 90 Litre LPG demek -
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
quote:
Orijinalden alıntı: serhatly
Gaz ne kadar arkadaşlar.150 tl sınırı varmış.
LPG ortalama 2,20 TL'den satılıyor %25 indirimle 1.65 TL falan olması lazım.
Hayırdır sizin aracın deposu 100 Lt falan LPG alıyor herhalde 150 TL : 90 Litre LPG demek
Benzin deposu da var hocam.İkisini birden fulletirim büyük ihtimalle.Çeyrek depo benzin var , gaz bitmek üzere. 150 tl ye araba fullenir diye düşünüyorum :))
Akşam iş çıkışı sıra olur zannedersem.11 civarı giderim gece.Ordan da Tunalıda bi kokoreç yer geliriz :))
-
22.00-22.30 gibi gitsem 24.00'e kadar alabilirmiyim? -
Ben depoyu Fulledim euro dizel 2.75 tl litresi. 106 tl ye depo doldu normalde 143 e falan doluyor çok sıra yoktu 20-25 araba vardı saat öyleğin 5 gibi.
fulleyin arkadaşlar. -
googlemap'ten baktım da gar tarafından talatpaşa bulvarı'ndan gelirken sola döneceğiz plevne caddesine. yolun sağında mı solunda mı kalıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: rubinstein
googlemap'ten baktım da gar tarafından talatpaşa bulvarı'ndan gelirken sola döneceğiz plevne caddesine. yolun sağında mı solunda mı kalıyor?
Plevne den sitelere doğru giderken sağ tarafta kalıyor.
Banada msj geldi ben dışarda olduğum için foruma konu açamadım msj bana 10.00 civarında gelmişti. Konuyu açan arkadaşta erken açmış. Ama benim anlamadığım çok talep yok. Bu insanlara hayret ediyorum. 10 dk de gidiyorsun 2-3 araba bekleyip alıyorsun. O kadar trafikte araç var ama sıra olmuyor halbuki inanılmaz kuyruk olması lazım. Ben devamlı bu firmanın iskitlerdeki istasyonundan alıyorum 2011 model aracım var dizel kullanıyorum gayette memnunum bundan önce opet almıştım 1 kez depoyu doldurmuştum hiç memnun kalmamıştım. Aklına soru işareti olan arkadaşlar için kaliteli yakıt satıyorlar benim 6-7 depo oldu. Arada %25 de denk gelince iyi kar yapıyorum :D Bu gün bazı arkadaşlara haber verdim olm yalandır 10 numara yağ koyuyorlardır dedi gelmedi :D
-
Bugün 20.45 de gidip 21.00 de benzinli aracımın deposunu full yaparak çıktım...Kredi kartı için de POS makinesiyle pompanın yanında hazır bekliyorlar,zaman kaybı yok..10 km extra yol gidip 10 dakika bekleyerek, 40 litrelik araçta 50 lira kazancınız oluyor.Bence ihtiyacı olan kaçırmasın.
Saat 24.00 e kadar zamanınız var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kry80 -- 22 Nisan 2011; 21:21:19 > -
Arkadaşlar saat 20.00 gibi bende az önce benzin ve lpg aldım,firmanın Ankara'daki ilk açıldığı yer olan iskitlerdeki şubesindende almıştım,01.03.2011 tarıhinde aldığım benzinin üstüne depoyu fulledim şansa benim geç haberim oldu bugün Shell'den 40 TL'lik Lpg almıştım 10 TL'lik kısmını anca yaktı araba,şimdi buraya kadar her şey normal Full'den Lpg aldıktan sonra arabam acayip teklemeye başladı,aracı benzine alıyorum hiçbir sıkıntı yok fakat araç lpg'ye geçince sapıtıyor acayip bi şekilde tekliyor bu tekleme dvamlı bir şekilde değil arada yapıyor.
Full istasyonundan bundan önce sadece iskitlerdeki açılış günü almıştım 33 lt lpg ile 303 km yapmıştım ve devamlı Shell'den lpg almama rağmen öyle aman aman bi fark hissetmedim,çok canım sıkıldı 3 kuruş kar edicem diye araca bi zarar vermesek diyorum,
Aracım 94 model şahin 96 yılından beridir bize,bakımları her daim zamanında yapılmıştır,lpg takılalı henüz 2 sene oldu ve Lovato marka ve hiç bir sıkıntısı yok.
Benzer içerikler
- a101 slazenger parfüm yorum
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- temu iade nasıl yapılır
- bargello 561 orjinali
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X