Şimdi Ara

Warriors: Legends of Troy İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Truva savaşına bir de Tecmo-Koei'nin gözüyle bakalım.

    Yeryüzü bugüne kadar büyük veya küçük boyutta kaç tane savaşa tanıklık etti? Sanırım tarihçiler bile bu sayıyı bilmiyordur. İnsanoğlunun tarihi güzellikler kadar savaşlar ve katliamlar ile doludur. Önce kabileler arasında başlayan savaş, uluslar ve dinler arasında da yapıldı. Daha sonra ise ırk-din fark etmeyen Dünya Savaşları ile insanlar birbirini öldürdü. Bazen savaşma iç güdüsünün doğamızda olup olmadığını merak ediyorum, çünkü çoğu savaşın nedeni üstünlük duygusu taslamaktan kaynaklanıyor. Milletlerin de kişiler gibi güçlerini göstermek ve egolarını tatmin etmek için karşı tarafa baskı uyguladığına çoğu zaman tanık oluyoruz. Tabi karşı taraftakinin enerji kaynaklarını ele geçirmek ve kendi yararına kullanmak istemek de son dönemlerin en büyük savaş nedeni. Peki ya aşk? Evet tarihte aşk için de savaşlar yapıldığı söyleniyor. Eğer gerçekten de nedeni aşksa Truva savaşı bu savaşlar arasında en ünlüsü. Hatta bu savaşın kelimenin tam anlamıyla “popüler” olmasının nedeni de içinde aşk temasının bulunmasıdır. Son dönemlerdeki filmi ile de daha da popülerleşen bu savaşı anlatan yeni bir oyun da piyasaya çıktı. Bu oyunun adı Warriors: Legends of Troy.

    ''



    Oyunumuzun hikayesi Truva savaşının İlyada'da anlatılan şeklinden alınmış. Truvalı Paris'in Yunanistan'ı ziyareti sırasında Menelaos'un karısı Helena'yı kaçırması (ya da birlikte kaçmaları) Yunanaistan'ın (daha doğrusu Sparta'nın) Truva'ya savaş açmasına neden olur. Yüzlerce gemi ile Ege denizini geçen Sparta birlikleri Anadolu'ya (Çanakkale) çıkarma yaparlar. Bizim de oyunumuz böylece başlamış oluyor. Warriors: Legends of Troy'da Truva savaşında yer almış bir grup savaşçıyı yönetiyoruz. Achilles ve Hector gibi önemli kişilikleri de yönettiğimiz oyunun hikayesi belli bir kişiyi ele alarak oluşturulmamış. Bazen Yunanistanlı olarak, bazen de Truva'lı olarak oyuna devam ediyoruz. Yani Truva savaşını her iki ulusun da gözünden oynama şansımız oluyor. Zaten oyunun amacı da bu savaşta yer almış kahramanları yönetmemiz ve savaşı bütün yönleriyle en iyi şekilde hissetmemiz. Siz de sinematiklerde veya ara sahnelerdeki çok başarılı anlatımlar sayesinde Truva savaşının atmosferine kendinizi aniden kaptırıyorsunuz.

    ''



    Dynasty Warriors serisinden tanıdığımız KOEI'nin Kanada stüdyosu tarafından geliştirilen Warriors: Legends of Troy, Japonya'da büyük beğeni kazanan “(Dynasty) Warriors” serisinin yeni bir üyesi olarak görülebilir. Sadece bu defa geliştirici firma Batılı ve Uzakdoğu yerine Batı tarihi ele alınmış. Özellikle oyunun başındaki sunum bir Batılı oyun oynadığınızı hissettiriyor ve açıkçası Dynasty Warriors serisinden çok daha başarılı bir sunumun olduğunu söylemeliyim. Buna rağmen oyuna başlar başlamaz askeri birliklerin dizilişi, oynanış mantığı bir Dynasty Warriors oyunu oynuyormuş gibi hissettirecek kadar belirgin. Savaşın başlangıcından sonuna kadar sürekli Truva ve Yunanistan'ın en ünlü savaşçıları arasında zorunlu değişim yaparak ilerlediğimiz oyun başladığında görevlerinizin büyük bölümünün karşınıza çıkacak olan yüzlerce askeri öldürmekten ibaret olduğunu göreceksiniz. Örneğin sivilleri koruma görevlerinde bile öncelikle gruplar halindeki düşman birliklerini öldürmeniz gerekiyor.

    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • Inceleme icin cok tesekkür ederim. Bende uzun zamandir bunu bekliyordum. Hemen okuyacam. Tesekkürler BSC.
  • Okudum, cok güzel bir inceleme olmus. Ellerinize saglik. En kisa sürede alacam bu oyunu.
  • NFS:Shift 2 video inceleme nerede kaldı ????????
  • Hic video inceleme yapmıyorsunuz atladığınız cok oyun war
  • Acaba Dynasty Warriors 7'yi de inceleyecek misiniz?
  • Evet Dynasty Warriors 7 ve NFS Shift 2 video incelemesini hazırlıyoruz arkadaşlar.
    Video incelemeler konusunda haklısınız, ama inanın çok yoğunuz. 1 ay sonra bütün video incelemeler çok kısa sürede yayınlanacak bu konuda emin olabilirsiniz.
  • pc için çıksaydı varya of ulan of
  • tahminen 1 ay sonra erdinç iyikul geliyor askerden ozaman herşey düzelir :D daha çok video incelemeler olur biraz sabır
  • motorstorm apocalyps bekliyorum bide ben
  • Size yeni eleman şart.
  • Dynasty Warriors 7 yi normalmi inceleyeceksniz yoksa video incelememi yapacaksiniz?
  • Grafiğe çok düşük vermişsiniz. Bence hiç yoktan güzel grafikleri var. En az 7.5 puan ederdi. Karakter detayları iyi (Görseller yanıltmıyorsa eğer).
  • bu ne video inceleme sevdasıdır arkadaş :) biraz zaman verin bsc ekibine çatlamayın :)
  • Erdinç Kardeşim Gel Artık Bu arada incelemede emeği geçenlere saygı duyalım onlarda belirli emek sarf ediyorlar arkadaşlar TEŞEKKÜRLER inceleme için Alkancım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.