Şimdi Ara

sony ex720 kullanıcıları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
3
Favori
31.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    5 gün önce 37ex720 aldım. kullanıcıları varsa ilk ilzlenimlerini paylaşırsa sevinirim. sormak istedikleriniz varsa bildiğim kadarıyla aktarabilirim.



  • Benim bir sorum olucaktı görüntü kalitesi nasıldır 2d ve 3d yayınlarda kalite nasıldır ses kalitesi nasıl bende almayı düşünüyorum film ve oyun oynamak için ?
  • tv yi bende almayı düşünüyorum. 32 inç ini. ilk alan sensin galiba yorumlarını bekliyoruz.
  • merhaba
    aldığım gün digitürk hd bağlattım.
    HD görüntü süper... belgesel kanalları ve lig tv hd inanılmaz gösteriyor. iyiki bu tvyi aldım dedirtiyor. (HD kanal sayısı az ama yavaş yavaş çoğalacak herhalde bugün atv ve ahbr dahil olmuş)
    SD için aynı şeyleri söyleyemem çok vasat (belkide hd kaliteyi gördükten sonra böyle oldu )
    3D denemedim param şimdilik tvye yetti zamanla gözlük alacam artık
    usb performansını tam irdeleyemedim daha.
    hd kanalların fotoğrafını çektim ama boyut çok büyük geldi. bir ara zamanım olursa küçültüp eklerim.
    ben vatan bilgisayardan phlips 40pfl8605 almaya gittim ama teknosadan 37ex720 aldım çıktım
    37' hep tereddütle baktım ama teknik servis sıkıntı olmaz dedi güvendim aldım.




  • peki hx800 mü ex720 mi
  • arkadaşlar merhaba,

    ben 3 hafta önce bilişimden aldım ex720 2900 tl ye... tv çok güzel 2D ve 3D de... görüntüde ve seste beklentilerin üstünde...akıllı bir tv... sadece tek sorun mkv ve 2 gb üstü filmleri oynatamıyor çünkü fat32 li sürücüleri görüyor sadece... ex721 ile herşeyi aynı tv nin sadece kasada az bir değiiklik var...

    saygılar
  • Bende daha dün ex720 ye bakmıştım. Performansından anladığım kadarıyla şimdilik memnunsunuz. 3D gözlüklerinizi aldığınızda onunda deneyimlerini bekliyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 7 Haziran 2011; 11:31:22 >
  • Merhaba, Varlık sensörünün ve ışık sensörünün ne kadar verimli çalıştıklarını bizim için test edip görüşlerinizi paylaşabilir misiniz acaba ? Teşekkürler.
  • ben 16 sında aldım cok memnunum hd görüntü kalitesi çok iyi en güzel yanı gözlükler çok ucuz ben 179 tl ye aldım 1 tanede bedava verdiler 3 boyut beklediğiniz gibi değil sonradan çevrildiği için sinemadaki gibi değil sadece ekrana bakınca fark ediliyor öyle olan biten önünüzde olmuyor ama yinede hiç yoktan iyidir
  • altyazılarda sorun varmı? .mkv ile avi formatlı filmleri açıyormu?
  • bende 15 haziranda 37ex720 teknosada 2000 tl ye aldım. berkinisler arkadaşım gözlüğü nerden aldın ? 179 tl ye 2 gözlükmü aldın yoksa ben mi yanlış anladım.. ... yalnız bende bi sorun çıktı . aldığım tvde ekranın tam ortasında parmak izi şeklinde gölge vardı. sony servisini aradım gelip değiştireceğini söylediler.

    Tvden genel olarak memnunum yanlız alt yazılı filmleri izlemek tam bir işkence kendi alt yazı fontları çok kötü.. media oynatıcı almak şart -- 3d li ekonomik bi medya oynatıcı tavsiye edebilecek birileri var mı ?
  • ben electro worlde aldım 1 tane bedava verdiler 179 tl pilli çok güzel bir model gayette şık
  • istersen bilgisayar üzerinden kendin alt yazı ekle istersen görüntü seceneklerinde alt yazıya göre ayarlarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toz-koparan

    altyazılarda sorun varmı? .mkv ile avi formatlı filmleri açıyormu?


    sony de çok fazla format açmıyo .avi yada .mpg4 formatı daha iyi hemde dönüştürürken ses ve görüntü özelliklerini artıra bilirsin
  • Bu güne özel Teknosa dan
    1750 TL 12 taksit aldım.
    Sony 37 ex 72.
    Tokyo-Japan
  • Arkadaşlar,
    Ben de bu televiyonu kullanıyorum- 37'' olanını.

    Yalnız 2 konuyu çözemedim henüz,

    1.si- usb den hard diske kayıt özelliği. 3 tane farklı harddisk denedim- 2tb altında ancak sonuç aynı. yetkili servislerin bir kısmı türkiyede yayınlar desteklemiyor derken, bir kısmı hard diskiniz uyumlu değildir demekte.

    2.si- teledünya abonesiyim. hd kutudan izelediğim sinema hd kanalındaki true hd yazan film ile, hd olmayan sinema kanalında izelediğim film arasında görüntü kalitesinde bir fark yok. televiyonu hd başka bir cihazla, digitürk, d-smart gibi denemedim ancak arkadaşmda izlediğim digitürk hd kalitesi burada sanki yok..

    Son olarak
    3d performansı nasıl acaba cihazın. deneyen ve uygun fiyatlı önerebileceğiniz gözlük var mı
  • Arkadaşlar widget olayını çözebilen yada anlayabilen varmı? sadece facebook ile twitter lamı sınırlı kalacağız.. Hava durumu maç skorları yada haber başlıkları gibi widgetleri takip edemeyecekmiyiz. yani kendimiz widget ekleyemeyecekmiyiz. bilgisi olan birileri beni aydınlatırsa sevinirim... herkese iyi akşamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: charkci

    peki hx800 mü ex720 mi


    Up up up !
  • Herkese merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce bir sony 37 ex 720 edindik ve bugüne kadar memnunduk. Tv'yi açtığımda ideal kontrast oranı 5 sn içinde düşüyor.
    Yani manual ayrlarında ulaşamayacağı bir gamma kontrast oranı yerini cansız bir görüntüye bırakıyor. Neden böyle oluyor anlayamadık. TV yi her açıp kapattığım da aynı şey oluyor bunun bir özellik olduğunu zannetmiyorum çünkü Tv ilk açıldığında ki görütü çok iyi sonra 5 sn yede çaktırmadan kendini bırakıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • bir iki karşılıklı soru cevapdan sonra bu sorun çözülür diye düşünüyorum. (''))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcorn -- 31 Ağustos 2011; 23:23:29 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.