Şimdi Ara

Galaxy çoklu monitör kullanımı için geliştirdiği yeni ekran kartlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Özel tasarımlı Nvidia ekran kartları söz konusu olduğunda akıllara gelen ilk üreticilerinden biri olan Galaxy, AMD'nin Eyefinity destekli çözümlerine rakip olabilecek iki yeni model üzerinde çalışıyor. GeForce 210 ve GeForce GTX 560 Ti tabanlı olan yeni ekran kartları sırasıyla dört ve beş monitör desteği sunabiliyorlar. Pasif soğutmalı desteklenen GeForce 210 modelinde, DMS59 konnektörlerine güç veren iki adetVMM1402 çipsetini kullanan Galaxy, bu sayede adaptör yardımıyla dört adet DVI çıkışına olanak tanımayı başarmış.


    Özel tasarımlı baskılı devre ve soğutucuya sahip olan GeForce GTX 560 Ti modelinde ise bir adet DVI, bir adet DisplayPort ve dört adet mini HDMI konnektörüne yer veren firma bu sayede her monitör için 1680 x 1050 piksel çözünürlüğünde olmak üzere 5040 x 1050 @ 60Hz seviyesinde üç monitörlü ya da her monitör için 1440 x 900 piksel çözünürlüğünde olmak üzere 5760 x 900 @ 60Hz seviyesinde dört monitörlü kurulum gerçekleştirilebiliyor. Galaxy'nin yeni çözümleri bazı sınırlamalardan dolayı Eyefinity seviyesinde monitör ve çözünürlük esnekliği sunamasa da Nvidia tarafında bağlantı özellikleri en gelişmiş ekran kartları olarak önümüzdeki ay içerisinde lanse edilecekler.












  • Nvıdıanın yapamadığını ekran kartı üreticisimi yapacak..
  • o çözünürlükte o kartlar ağlar resmen :) Bari yapmışken 580 yada 590 a yapsalardıda bi işe yarasaydı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: honneur

    o çözünürlükte o kartlar ağlar resmen :) Bari yapmışken 580 yada 590 a yapsalardıda bi işe yarasaydı :)


    evet bencede yapılmışken GTX 580'a yapılması gerekir öncelikle, neyse belki ona da yapar Galaxy...

    edit: Galaxy gtx 590 modelini üretmiyormuş galiba sitesinde gtx 590 yok, artık 580 diyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 22 Nisan 2011; 11:36:38 >
  • Merhabalar, arkadaşlar 8 tane LED TV paneli ekran kartları ile çalıştırarak tek makineden büyük bi panel haline getirmeyi düşünüyorum aca mümkün mü? Ya da efektif olur mu? Konuyu son birkaç gündür inceliyorum 2 yada 3 ekran kartı ile teknik olarak mümkün gibi görünüyor ancak tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikir verirse çok iyi olur.

    Teşekkürler.
  • bunun nvidianın yapamadıgını ekran kartı üreticisimi yapacak diye kücük görmek biraz bana abes geldi. Çünkü Nvidianın böyle mini display ile ugrasma düşüncesi yok ztn, uğraşsaydı yapardı elbet demek ki çok rağbet görmez diye düşünmüş olsa gerek, öte yandan ekran kartı üreticileri içinde yapın satın diye bi satış politikası düşünmüşte olabilir. Galaxy yapmış bencede çok satar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.