Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
439
Cevap
41
Favori
285.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kafam durdu valla üç kuruş daha verip bir tane daha aynı gamepadden alsaydım keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunsuzca kullanıyodum birden kasmalar başladı bende. bir dakkada bir kasma oluyor esc tuşuna basıyorum düzeliyor sonra tekrar neden olabilirki. gamepadi çıkarıp oynarken sorun yok.
  • Selamlar,

    Arkadaşlar TX marka gamepad kullanıyorum. Fifa 14 de analog problemim var. Regedit vs.. herşeyi denedim. Aynı gamepad i kullanıpta problemi bu programla yada alternatif bir yolla çözmüş olan varsa yardım etmesini rica ediyorum.

    Bahsettiğim gamepad :http://www.hepsiburada.com/liste/tx-shocker-cift-analog-cift-titresim-motorlu-12-tuslu-analog-dijital-usb-pc-gamepad/productDetails.aspx?productId=oyunakor873854&categoryId=33000240&SKU=OYUNAKOR873854&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3doyunakor873854%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dgamepad%26fh_refview%3dsearch

    Teşekkürler,




  • xbox emulator bende güzel çalışıyordu. bugün format attım şimdi kolu görmüyor.farklı usb girişlerine taktım fayda yok. birden uygulama bozuldu
  • The witcher 2 assassins of kings enhanced edition da kullanmayı deniyorum ama olmuyor daha önce darksiders 2 de kullanmıştım ne yapmalıyım yardım eder misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paxal

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eksi-1

    [size=4]Ya şundan anlayan biri yardımcı olsun bütün tuşlar çalışıyor sağ analog çalışmıyor , Darksiders oynamaya çalışıyorum. Anlayan pm atsın veya cevap yazsın

    İşine yarar mı bilmiyorum ama bir ara ben de uğraşmıştım ve sağ analoğu ayarlayamamıştım, gamepad Kontorland'dı. Daha önce yazdığım mesaj aşağıda.


    "Teşekkürler. Bende bir Kontorland PS2/PC analog gamepad var. Programla gamepadi xbox 360 controller gibi gösteriyorum sorun yok yani. Ama sağ analog'u bir türlü ayarlayamadım. Oyundayken kamera görevi gören sağ analog'u sağa itiyorum yukarı bakıyor, sola itiyorum aşağı bakıyor vs. Diğer tuş ayarlarını yaptım ama bunu yapamadım. xbox360ce dosyasında Right Analaog X-, Y+ vs bir çok seçenek var. Bunların hangisi sağ, sol, yukarı, aşağı bilmiyorum :) Nasıl halledebilirim bunu.

    Edit. Çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan olursa xbox360ce.ini dosyasını açıp right analog Y ve X değerlerini

    Right Analog Y=-3
    Right Analog X=6

    ayarlayınca düzeliyor."


    çok teşekkür ederim bendede aynısı olmuştu.




  • snopy sg 506 gamepadim var acaba xbox kontrolleri ve titreşim gibi nasıl tanıtırım win7 64bit e neleri yüklemem gereklidir. sıralı bir şekilde sade bir anlatımla yazarsanız .
  • Tuşları tanıtmada sıkıntı olmadı da tuşları basılı tutamıyorum oyunda. Mesela Narutoda siper alırken basılı tutmak yerine sürekli aynı hareketi yapıyor
  • kolu taktım programı açtım ama kolu görmüyor hocam
  • yaaa lütfen bana yardım edin dediklerinizi yaptım connetıt dedi ama olmuyo benim oynamak istediğim oyun kane and lhync dead men split screen oynamak istiyorum kuzenimle ama xbox 360 kumandası istiyo bide benim oyun orjinal bi sorun olurmu ? lütfen yardım
  • cod ghost için oynayabilen var mı gamepad l
  • fifa 14 te kolu görmüyor programı silince görüyor tuşları ayarlayınca oyun kolu görmüyor
  • işinize yarayacak emulatör
    http://www.mediafire.com/download/aobzh6ybovkj9mk/x360ce.App-2.0.2.163.rar
    nfs rivals için denedim sonuç olumlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 10 Ocak 2014; 6:29:00 >




  • Darksiders ı oynayamıyorum. Bunu klasöre attığım ve çalıştırdığım zaman gamepad tanınmıyor oyunda. Klavye mouse aktif oluyor.
  • Şu kontrolleri nasıl ayarlıcam
  • Ya benim pcye bağlı ayarlayabiliyorum emulatorden ama connected demiyor input.
  • beyler kolu tanımıyor emulatör dolayısıyla işlemde yapamıyorum çözümü nedir
  • Arkadaşlar Xbox 360 emülatörünün kullanılabilmesi için ilk olarak mevcut gamepad sürücünüzün son sürümünü yüklemeli, daha sonra ilk mesajda yazdığım gibi adımları uygulamalısınız. Input kısmında Connected yazıp tüm kontroller doğru şekilde ayarlanmışsa sorun yok demektir ama eğer Input kısmında halen sorunlar devam ediyorsa, Not Connected yazısı çıkıyorsa, gamepadiniz ve emülatör yazılımı arasında uyumsuzluk olabilir. Ayrıca bu emülatör her oyunda çalışmayabilir bunu da göz önüne alın.

    Güncel dosya linki burada:

    https://code.google.com/p/x360ce/downloads/list




  • merhaba,ben aynı şekilde yaptım.zaten 2 senedir bu emülatörü kullanıyorum.bugün yeni aldığım controllerı taktım,fifa 14te controller çift görünüyor.yani 2 ve 3. de görülüyor lakin ben tek controller takmış oluyorum o anda.bastığım her tuşu 2 kere basmışım gibi algılıyor.farklı bir emülatör mü denemeliyim?

    controller modeli:Snopy SG-505 (double shock)

    Şimdiden teşekkürler. . .
  • venomtrk arkadaşım geçen yıl oğluma dirt 2 oyununu yükledik ve sizin bu topiğinizden faydalanarak snopy gamepad ile zorda olsa ayarlayabilmiştik. Ancak pc ye format attık ve şimdi ayarlayamıyoruz. 1. sayfadaki anlatımları herkesin bildiğini varsayarak sadece resim koyarak anlatmışsınız. adım adım neler yapmamız ve nasıl tuşs takımlarını ayarlamamız gerektiği çok karışık. Keşke 1. sayfayı tekrar düzenlesniz de şu oyunu ayarlayabilsek. şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.