Şimdi Ara

Reuters: iPhone 5'in dağıtımına Eylül ayında başlanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Apple'ın 5.Nesil iPhone ile birlikte iPhone'un 3 senedir alıştığımız takviminde değişikliğe giderek yeni iPhone'u Eylül ayındaki geleneksel iPod etkinliğinde tanıtacağı yönündeki iddialar kuvvetlenmeye devam ediyor. Engadget, Wall Street Journal gibi Apple'a yakın kaynakları bulunan medya organından sonra Reuters'de benzer bir iddiayı dile getirdi.


    Reuters'in konuyla bağlantılı 3 isme dayandırdığı haberine göre, 5.Nesil iPhone önümüzdeki Temmuz/Ağustos ayında üretim bandındaki yerini alacak ve muhtemelen Eylül ayından itibaren dağıtımına başlanacak. Reuters, bu iddiasının yanı sıra, yeni iPhone'un tasarım olarak iPhone 4'e benzeyeceğini ancak daha güçlü işlemciye, ki bu muhtemelen iPad 2'de kullanılan çift çekirdek ve 9 kat daha güçlü grafik performansı sunan A5 olacak, sahip olacak.


    Bilindiği üzere Apple, geçmiş yıllarda Mart-Nisan aylarında iOS'in yeni sürümünü tanıtır ve Haziran ayında düzenlediği WWDC etkinliğin yeni iPhone'u tanıtırdı. Ancak bu yıl Apple, şu tarihe kadar iOS ile ilgili herhangi bir etkinlik düzenlememiş ve WWDC 2011 için "iOS ve Mac OS X" vurgusu yapmıştı.









  • Tasarımın değişmeyeceğini düşünüyorum,bu yüzden tasarımdan çok iOS 5'i merak ediyorum,bir an önce Haziran gelsin
  • gelse ne olur gelmese ne olur kullanamadıktan sonra yurt dısında 200 dolara kontratlı satılıyor neden burada 3 bın lıraya yakın kontrat kolsentır lı satıyorlar anlamıom
  • ne kadar erken o kadar iyi... geç olması kötü olmuş
  • Iphone 4 gayet iyi bence iphone 5 in hemen gelmesine gerek yok ipad den ipad2 ye geçiş gibi deil bu iphone 4 beklentileri yeterince karşılıyor...
  • Apple iphone 5 icin son ceyrekte satisa sunulacagi aciklamasini yapmamismiydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muse00

    gelse ne olur gelmese ne olur kullanamadıktan sonra yurt dısında 200 dolara kontratlı satılıyor neden burada 3 bın lıraya yakın kontrat kolsentır lı satıyorlar anlamıom

    sonuçta orda da 200 dolardan sonra kontrat süresi boyunca sabit ücret ödüyorsunuz. telefonun kendisi yaklaşık 1600 TL , geri kalanı da 24 ay boyunca her ay 4gb internet , dakika ve sms ler var. o kadar da kötü değil. ha bir de 3-4 ay bekleme var isim yazdırdıktan sonra :)
  • 4 inc ekransiz gelecekse hic gelmesin almam:):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hala 200 dolara satılıyor, bizde 3000 falan diyorsunuz. Kontratları bir araştırın gözünüzü seveyim, Türkiye'dekinden çok farklı değil. Kontratlı fiyatlar Amerika'dakine benzer. Peşin fiyatına bir şey demiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muco555555

    4 inc ekransiz gelecekse hic gelmesin almam:):)

    4 olmayabilir ama 3.7-3.8" iyi olur.
  • samsung'tan hızlı bir işlemci alıp İphone 5 yapma zamanı gelmiş :-D
  • Apple ne yapacağını iyi bilen bir firma. Tabii, işlemcisi hızlı olan bir iPhone tercih sebebi mi? Evet tercih sebebi, kullanmış oldugum iPad 2'deki işlemcinin hızı insanı iPhone 4 e göre büyülüyor, olsa iyi olur. 4 kulllanmaya başlayınca 3 ne kadar da yavasmis derdim, şimdi de iPhone 4 yavaş kalıyor diyorum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezersunar

    Apple ne yapacağını iyi bilen bir firma. Tabii, işlemcisi hızlı olan bir iPhone tercih sebebi mi? Evet tercih sebebi, kullanmış oldugum iPad 2'deki işlemcinin hızı insanı iPhone 4 e göre büyülüyor, olsa iyi olur. 4 kulllanmaya başlayınca 3 ne kadar da yavasmis derdim, şimdi de iPhone 4 yavaş kalıyor diyorum. :)


    bu hızı nerelerde ve hangi durumlarda bariz hissediyorsun peki?
  • büyük ihtimal apple a5 chip ve yeni arayüzü ile ios 5 bizi karşılayacak duyduğum söylentilere göre ios 5 te köklü yenilikler varmış bende çok merak ediyorum ama en önemlisi herkesinde dediği küçük ekran sorunu o çözünürlük 3.5 inç e büyük kalıyor biraz 4olsa süper olurda büyük ihtimalle apple aynı boyutlarda kenarlıkları keserek 3.7 retina ekran koyacak
  • abd nin kontratı ile tr bir mi
    enflasyonu bilin karşılaştırın.
    onlarda 200$ çerez parası belki de
  • Beyaz iphone 4 ün satışını daha da artırmak için bence.. e o kadar kişi bekledi, e apple da o kadar uğraştı kolay mı :))
  • ip5in tasarım olarak değişmesine gerek yok bence.. piyasadaki en özgün tasarıma sahip telefon olduğunu düşünüyorum. resmen tüm telefonlar içinde bir adım öne çıkıyor (tasarım).. yalnız antengate sorununu çözsünler ve çift çekirdekli bir işlemci ile ip4ün pil süresine rahmet okutturmasalar.. iphone gibi bir telefona sahip olup pili bitecek diye kullanamamak çok kötü.. bunlar en öncelikli isteklerimiz. gerçi şimdiye kadar bir ürün yapıpta tüketiciye ne istediğini soran bir üretici görmedim ama olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canka1
    Apple iphone 5 icin son ceyrekte satisa sunulacagi aciklamasini yapmamismiydi?

    Eylül Ekim son çeyrek ya iste:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist
    bunlar en öncelikli isteklerimiz. gerçi şimdiye kadar bir ürün yapıpta tüketiciye ne istediğini soran bir üretici görmedim ama olsun..


    +1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.