Şimdi Ara

2.500 tl aldım şimdi 2000tl de sıra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen maça kırmızı kart oynadım 2500 tl aldım
    bu maçtada tekrar kırmızı kart olur arkadaşlar.... ayrıca real madrid bu maçı alcak..

• quote:

Orijinalden alıntı: booris

geçen maça kırmızı kart oynadım 2500 tl aldım
    bu maçtada tekrar kırmızı kart olur arkadaşlar.... ayrıca real madrid bu maçı alcak..

çüüüüüüüüüüüüüüüüüüş be kardeş o risk alınırmı yazık olur parana
  • bence o risk alınmaz.
  • abı her macta oluyor bu macta ıse kesınlıkle olcak dıyorum kaybedersem de 500 lıra kardayım dıcem ama oparayı coktan yedım .. abı dınleyın benı basın pısman olmazsınız...
  • bencede alınmaz o risk büyük takım bunlar her saniye bir gol olabilir gerek yok o parayı riste atmaya istiyorsan 50 misli bas yanınada 2 tane banko yaz oran artsın yine iyibir para alırsn kaybedersende fazla koymaz en azndan ...
  • kupa fınalınde ıyıce sıkıntıya gıren real madırıdın bu maca asılcagını dusunuyorum sınır harbı ıcerısın de lgecen bu macta da kırmızı kart olma olasılıgı bır haylı fazla...
  • ben bu maçta olmaz diye düşünüyorum inşallah yanılırım.

bol şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam basmış parayı beyler
  • yaw o paraya bir sürü kupon yapardın ve alacağın para 2000 liradan daha fazla olurdu.Risk dağılımı denen birşey car literatürde.böyle büyük paralar koyarak kazanmaktan çok kaybedersin.Umarım yazık olmaz
  • RİSK YUZDE 50 DIGER YAPCAGIM HER KUPONDA RISK 3 KATI ARTIYOR ...
    BÖLE COK KAZANDIM TABIKIDE COK KAYBETTIM AMA 3 MACTAN 2 SI TUTTU
  • bencede bu maç sert geçebilir zaten tek maç ve şampiyonlar ligini etkilemez bende basacaktım ama barcelonaya bastım sen kendi bildiğini yap
  • 20. dk da kazanmış olman lazımdı...Messi'ye yapılan hareket kesin kırmızıydı...Ama böyle giderse inş kazanacaksın :))
  • kardeşim gönlün rahat olsun pepe kazması şimdiye kadar 2 kırmızı yemesi lazımdı 20 dk ya yer 2. sarıyı senın paralar katlanır bu arada kupa realin
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun :))
  • AH KİH KOH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power 
    AH KİH KOH

Ah kih koh koh koh :P
  • vaktinde gelmeyen kırmızı kart :) maçta hakemlerden başka herkes sarı kart yedi neredeyse
  • Beyler 90 + da geldi kırmızı kart kabul oluyor mu?
  • o yeah gıdıp bı damacana ıceyım dıgerınde basarak telafı etmeye calıscaz artık:S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.