"tek rakibim kurubuz" diyen Dewar ve diğer parti fotoğrafları bol bol çekildi. Murat ekledi, sayfanın ortalarında görülüyor.
Ramleri 4-3-2-4 e çekip, işlemciye de 1.85 V verip 6.3 SS, Validation ve <22 spi hedefiyle tekrar sahaya dönüyorum.
Blok ve termometre desteği için Candostum'a, ajanlık işleri için Handsome'a teşekkürler.
AMD ve 3DMark show için sahneye çıkacak olan FX55, FX57, 146 Opteron, 7800 GTX muhabbeti için; haftaya, buluşalım haftaya, adana buraya
uykumuz geldi lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 6 Ekim 2006; 0:17:42 >
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
İşte sonunda LN2 MuratOzsay, Brandybuck, Meke elinize sağlık ve iyi uykular Ben AMD leri merak ediyorum esas bakalım onlar nası olcak Umarım cold yapmaz amd'ler üşümeyi seven cpu lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psy_dreams -- 27 Kasım 2005, 5:21:20 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 27 Kasım 2005, 4:16:25 >
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…